3 mar. 2010

Highest Launch of a Jewelry Collection – H’Art Design Ltd. sets world record




HIMBAV, Brasov, Romania – The extravagant designer Adrian Ionel Haiduc, owner of the H’Art Design Ltd. jewerly company, launched his collection “Man’s on Air” with the participation of 11 parachutists who launched from a plane wearing his creations – setting the world record for the Highest Launch of a Jewelry Collection.


“I was very nervous, especially when I saw the weather conditions were not very good. I am happy I am the first designer who performed such a presentation”, Adrian Haiduc said. “For the creation of these necklaces I used pearls, agates, nacre, black or red coral.”

The launch of the collection “Man’s on Air” was performed from a plane from which 11 parachutists jumped simultaneously.

The jewelry were “launched” by eight parachutism instructors and two components of the National team: Buzan Adrian, Popescu Cristinel, Nicolau Alexandru, Pena Marian, Pena Virgiliu, Nicolau Ramiro, Sacara Ion, Balascau Catalin, Fratica Tiberiu, Duta Marius and Popa Steliana.

The sportsmens jumped from an AN 2 plane wearing the necklaces created by the extravagant designed Adrian Haiduc. The jewelry are part of the collection “Man’s On Air”.

Adrian Haiduc imposed on the market as the first designer of jewelry for pets in Romania.

The designer told us that in his field of activity the financial crises is not felt at all, 80% of his last jewelry being sold.
Photo: 'Model' Steliana Popa and jewelry designer Adrian Haiduc-right (enlarge photo)

This record was performed with the support of Mrs. Dorina Matasaru, representative of Angel's Pearl, Mr. Rotaru George – manager of Romanian Aeroclub, Mr. Cojocaru Stelian – commander of Aeroclub Ghimbav Brasov, Mr. Buzan Adrian and Mr. Rites Ionut, representatives of Phoenix-Club ’89 Association.

The world record was sponsored by H’Art Design Ltd and Angel's Pearl .


sursa: worldrecordsacademy.org

Foto: Robert Dohar

Record mondial reusit! * O noua lansare de exceptie a bijuteriilor lui Adrian Haiduc


Record mondial pentru extravagantul designer Adrian Haiduc. Artistul timisorean si-a lansat colectia sa Man' on Air la Brasov si a facut ca peste 12 de parasutisti care au survolat aerul sa-i poarte creatiile. Dupa Man's on Fire, unde s-au folosit flacari pentru a evidentia frumusetea bijuteriilor purtate de manechini a urmat Man's on Air care a avut loc in acesta dimineata la Brasov, in cadrul cupei de Para - ski pe aerodromul de la Ghimbav. Lansarea colectiei a fost realizata dintr-un avion de unde 12 parasutisti au sarit simultan.
"Am avut foarte mari emotii, mai ales cand am vazut conditiile meteo nu foarte bune. Sun foarte fericit ca sunt primul designer care a realizat o astfel de prezentare", ne-a declarat Adrian Haiduc. Initial recordul mondial trebuia realizat cu paramotoristii care sa sara din avioane, insa din cauza vantului foarte puternic s-a luat decizia ca 12 parasutisti care au purtat bijuteriile lui Adrian Haiduc sa sara simultan din avion.

sursa: newstimisoara.ro

Foto: Robert Dohar

Prezentare de bijuterii... cu paraşuta *** Ultima colecţie a designerului timişorean Adrian Haiduc candidează la Cartea Recordurilor


După ce a fost primul designer de bijuterii pentru femei prezentate de un bărbat, după ce a creat bijuterii din perle naturale din Hawaii pentru animalele de companie, excentricul designer timişorean Adrian Haiduc a "recidivat". Ultima sa colecţie candidează la un loc în Cartea Recordurilor. Colecţia Man's on Air a fost lansată, zilele trecute, de... paraşutişti.

12 dintre cei mai experimentaţi paraşutişti români au făcut o demonstraţie la înălţime, la aerodromul de la Ghimbav, purtând fiecare la gât bijuterii din perle create de designerul timişorean. Iniţial, evenimentul trebuia realizat cu paramotorişti care să sară din avioane, însă din cauza vântului foarte puternic s-a luat decizia ca aceştia să fie înlocuiţi cu paraşutişti, care au realizat un adevărat spectacol în aer.

Şi pentru a da un plus de graţie prezentării, din echipa care a sărit de la 1.200 de metri a făcut parte şi o reprezentantă a sexului frumos. "Nu am renunţat nici la ideea unei colecţii lansate de către paramotorişti, dar atunci când vremea o va permite. Am fost încântat să constat că 50 de paramotorişti s-au arătat interesaţi să participe la prezentare. Recordul realizat la Ghimbav este acum în curs de omologare", ne-a spus designerul Adrina Haiduc.

De altfel, timişoreanul nu este la prima prezentare ieşită din tipare. Ultima sa colecţie de bijuterii a fost lansată chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Colecţia Man's on Fire a fost prezentată de manechini, iar pentru a scoate în evidenţă frumuseţea bijuteriilor s-au folosit flăcări. Cu fiecare colecţie, Adrian Haiduc a încercat să-şi depăşească limitele şi promite că nu se va opri aici: "Mai am în plan şi alte asemenea recorduri. Îmi place să fiu un ambasador de suflet al Timişoarei, iar prin această ultimă prezentare, care va fi un record mondial, am vrut să transmit că Banatul nu este doar fruncea ţării, ci poate fi fruncea întregului mapamond".

sursa: renasterea.ro

S-au aruncat din avion cu bijuteriile la gât


Designerul Adrian Haiduc a făcut un superspectacol, ieri, pe aerodromul de la Ghimbav, judeţul Braşov, unde şi-a prezentat noua colecţie de bijuterii. Colierele din corali şi pietre semipreţioase au fost purtate de zece paraşutişti în timp ce au sărit din avion. “Bijuteriile fac parte din colecţia Man On Air şi costă de la 200 de dolari, până la 10.000”, ne-a dezvăluit Adrian Haiduc.
Unul din cei zece paraşutişti a fost chiar Marius Duţă (foto stânga), românul care în urmă cu o săptămână a fost nevoit să se arunce din avion, după ce acesta a fost deturnat de un terorist, lângă Lisabona.

sursa: libertatea.ro

Adrian Haiduc vrea în Cartea Recordurilor


Extravagantul designer Adrian Haiduc s-a gåndit ca lansarea colecţiei de bijuterii bărbăteşti Man’s on Air să aibă loc... în aer!
Dacă vremea va ţine cu el, lansarea va avea loc în cadrul primei ediţii naţionale de Para Ski de la Ghimbav, Braşov, în intervalul 19-21 februarie, potrivit emulte.ro. Lansarea colecţiei va fi făcută simultan, de către toţi piloţii de paramotor participanţi la competiţie.
În condiţii meteo favorabile zborului, Adrian Haiduc va încerca să intre în Cartea Recordurilor, prin numărul mare de piloţi care vor zbura simultan în scopul lansării unei colecţii de bijuterii.

sursa: curentul.ro

Foto: Dennis Kappel

Braşov: Tentativă de record mondial: lansare de modă la 1.200 de metri


Adrian Haiduc a ales să-şi prezinte noua colecţie de bijuterii cu ajutorul a 10 paraşutişti. Acţiunea reprezintă o tentativă de record mondial, fiind prima lansare care se desfăşoară în acest fel.

Sportivii au sărit dintr-un avion AN 2 purtând la gât colierele create de extravagantul designer Adrian Haiduc. Bijuteriile fac parte din colecţia „Man' On Air", piesele costând între 200 şi 10.000 de dolari. „Nu a mai lansat nimeni, niciodată o colecţie în asemenea mod, aşa că sper ca tentativa noastră să fie omologată ca record mondial. Am folosit pentru a crea aceste coliere perle, agate, sidef, coral negru sau roşu etc.", ne-a declarat Haiduc.

Acesta este şi realizatorul primului calendar cu bărbaţi complet dezbrăcaţi, care va fi lansat peste două săptămâni. Designerul ne-a spus că în domeniul său de activitate nu se simte deloc criza financiară, 80% dintre ultimele sale bijuterii fiind vândute. Adrian Haiduc s-a impus pe piaţă ca fiind singurul importator al perlelor din Hawai pentru Europa de sud-est.

Iniţial, designerul, împreună cu organizatorii primei ediţii a Cupei „Vasile Sebe" de zbor cu aeronave ultrauşoare motorizate clasa motoparapant, respectiv Aeroclubul României, Asociaţia Sportivă „Phoenix-Club 89" şi Asociaţia APP-AUM, intenţionaseră ca lansarea să fie realizată de 50 de moto-parapantişti, însă, din cauza vântului puternic, aceştia nu s-au putut ridica de la sol.

sursa: adevarul.ro

Galerie foto man's on fire - Craiova











Foto: Robert Dohar

Craiova: Colecţie de bijuterii în Bănie


Atmosferă incendiară aseară în clubul Estate. Designerul Adrian Haiduc şi-a prezentat noua colecţie de bijuterii. Obiectele au fost purtate de bărbaţi îmbrăcaţi provocator.

Tinerii au intrat în scenă purtând în mâini torţe aprinse şi au atras privirile tuturor domnişoarelor. Iepuraşul playboy Ramona Lăzuranu a fost invitata specială a lui Adrian şi a fost îmbrăcată în lanţuri. Protagoniştii show-ului de aseară vor poza în primul calendar nud din România. Băieţi îmbrăcaţi în boxeri negri, cu abdomenul pictat şi cu torţe îm mână au purtat la gât bijuteriile marca Adrian Haiduc.

Toate bijuteriile cu perlă de cultură naturală sunt aduse tocmai din Hawaii. Adrian Haidc este unicul importator de astfel de obiecte preţioase.

sursa: adevarul.ro


Ramona Lazuran, legata cu lanturi


Ca sa nu mai aiba surprize neplacute, de genul sani la vedere, din partea vedetei Playboy, Ramona Lazuran, excentricul designer Adrian Haiduc s-a gandit ca e mai bine sa-i lege fedeles sanii de haine.
u a facut-o cu o sfoara, ci cu un lant extrem de rezistent, pe care l-a prins personal cu un lacat, pentru a fi sigur ca sanii Ramonei Lazuran nu mai au cum sa iasa la vedere. Astfel, cei prezenti la prezenatrea colectiei Man's on Fire ce a avut loc la Craiova la clubul Estate si a fost prezentat de DJ Harra, au putut fi atenti si la colectia de bijuterii, dar mai ales la sanii vedetei. Tinerii petrecareti au sperat degeaba ca hainele vedetei Playboy sa mai pice, iar nurii superbei fotomodele sa iasa la suprafata, sanii acesteia fiind bine ferecati.

sursa: newstimisoara.ro

Foto: Robert Dohar

Ramona Lăzuran, în lanţuri





Pentru că, în urmă cu o săptămână, frumoasa Ramona Lazuran a defilat în sânii goi la o prezentare de modă, din cauza ţinutelor care i-au jucat o festă, pieptul siliconat al brunetei a fost legat cu… lanţuri, anunţă emulte.ro.

Creatorul de modă Adrian Haiduc a avut ideea de a o lega pe vedeta prezentării sale cu lanţuri, pe care le-a prins personal cu un lacat. Astfel, cei prezenţi la evenimentul monden organizat de Haiduc au putut fi atenţi, de data aceasta, la colecţia de bijuterii “Men’s on fire”, sânii vedetei Playboy fiind bine ferecaţi.

sursa: libertatea.ro

Foto: Robert Dohar

Ramona Lazuran, legata cu lanturi





Cand a fost solicitata sa participe la un eveniment monden, vedeta Playboy nici nu visa ce i se pregateste.

Dupa ce, in urma cu o saptamana, Ramona Lazuran a defilat cu sanii pe afara din cauza hainelor care i-au jucat o festa, pieptul siliconat al brunetei a fost tinut la adapost.

Satul sa mai ajunga in gura presei care l-a acuzat ca se promoveaza prin “accidente” ca cel de la Timisoara, Adrian Haiduc a avut ideea de a o lega pe vedeta prezentarii sale cu lanturi, pe care le-a prins personal cu un lacat. Astfel, cei prezenti la evenimentul monden au putut fi atenti si la colectia de bijuterii “Men’s on fire”, sanii vedetei Playboy fiind bine ferecati.

Adrian Haiduc este cunoscut pentru excentricitatile sale, acesta reusind zilele trecute sa atinga un record mondial, prin lansarea ultimei colectii de bijuterii din aer cu ajutorul parasutistilor.

sursa: emulte.ro

Foto: Robert Dohar

Adrian Haiduc vrea in Cartea Recordurilor!


Extravagantul designer Adrian Haiduc s-a gandit ca lansarea colectiei de bijuterii barbatesti Man’s on Air sa aiba loc… in aer!

Daca in care vremea va tine cu el, lansarea va avea loc in cadrul primei editii nationale de Para Ski de la Ghimbav, Brasov, in intervalul 19-21 februarie. Lansarea colectiei va fi facuta simultan, de catre toti pilotii de paramotor participanti la competitie.

In conditii meteo favorabile zborului, Adrian Haiduc va incerca sa intre in Cartea Recordurilor, prin numarul mare de piloti care vor zbura simultan in scopul lansarii unei colectii de bijuterii.

Dupa lansarea colectiei de bijuterii, designerul Adrian Haiduc va pleca la Craiova, unde intentioneaza sa incendieze inimile domnisoarelor prezente in Club Estate.

sursa: emulte.ro

Foto: Dennis Kappel

Adrian Haiduc şi fostul iubit al Ramonei Lăzuran, surprinşi cu Doinel Ungureanu la mall * Prieteni sau colegi?



Excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc se bucură din plin de ascensiunea sa în lumea mondenă. După ce a şocat cu prezentările şi proiectele sale dezinhibate, Adi Haiduc îşi bea cafeaua cu crema lumii mondene.
esignerul a fost surprins, marţi seara, la mall-ul din Timişoara, complotând cu Doinel Ungureanu, unul din cei mai în vogă make-up artişti din ţară. De la masă nu a lipsit nici Alin, fostul iubit al iepuraşului Ramona Lăzuran şi protagonist al calendarului nud semnat de Haiduc, care pare să îl însoţească pe designer din ce în ce mai des, în ultima vreme. Întâlnirea celor trei vine după lansarea incendiară a ultimei colecţii de bijuterii „Man’s on fire” şi pune un semn de întrebare pentru fani – Oare ce planuri are Haiduc cu Doinel? Să ne aşteptăm la o colaborare sau la shopping cu Doinel?
Scump la vedere şi aproape invizibil pentru presă, timişoreanul Doinel Ungureanu s-a aflat în spatele celor mai importante proiecte autohtone din lumea modei. Doina Levinţa, Geta Voinea sau Răzvan Mazilu sunt numai câteva din vedetele inconstestabile care au colaborat cu artistul, care a contribuit de altfel la realizarea unor pictoriale incendiare din revistele Playboy, Harper’s Bazaar şi Maxim.
După pictorialele cu băieţi nud şi sânii goi ai Ramonei Lăzuran… ce surprize ne rezervă oare Haiduc cu Doinel Ungureanu? Să fie Playboy-ul liantul între Haiduc şi Ungureanu…?

sursa: newstimisoara.ro

Galerie foto man's on fire - Timisoara
















Foto: Robert Dohar

Ramona Lăzuran, în sânii goi pe podiumul de modă


Colierele din colecţia „Men’s on fire” a creatorului de bijuterii Adrian Haiduc au fost purtate de deja manechini, care au apărut cu torţe aprinse pe scena din mallul din Timişoara.

Senzaţie a făcut însă, potrivit eMulte vedeta Playboy Ramona Lăzuran, care, îmbrăcată într-un corset şi pantaloni scurţi, negri, a reuşit să scoată de la timişoreni aplauze, si fluieraturi… de admiraţie… Grăbită să-l însoţească pe podium pe Haiduc, vedeta a rămas cu sânii goi în faţa publicului. Ramona a sesizat destul de târziu că topul nu mai era la locul lui şi a încercat să se acopere folosind mâinile.

sursa: libertatea.ro

Foto: Robert Dohar

Ramona Lazuran, vedeta cu sanii goi dintr-o prezentare de moda






Prezentare incediară, la propriu, a colecţiei de bijuterii semnate de Adrian Haiduc. Superbele coliere din „Men’s on fire”au fost purtate de deja cunoscuţii manechini ai lui Haiduc, care au apărut cu torţe aprinse pe scena din mall.
Cireaşa de pe tort, insa, a fost vedeta Playboy Ramona Lăzuran, care, îmbrăcată într-un corset şi pantaloni scurţi, negri, a reusit sa scoata de la timişoreni, pe langa aplauze, si fluieraturi… de admiratie… Grabita sa-l insoteasca pe podium pe Adrian Haiduc, vedeta Playboy a ramas cu sanii goi in fata publicului, desi designerul de bijuterii nu a rugat-o sa faca asta. Ramona Lazuran a sesizat destul de tarziu ca topul nu mai era la locul lui si a incercat sa se acopere folosind mainile, insa multimea adunata in mall-ul timisorean vazuse deja sanii siliconati ai vedetei Playboy.

De parca show-ul baietilor nu era de ajuns, gafa de pe podium a Ramonei Lazuran a asigurat succesul prezentarii lui Adrian Haiduc. Desi acesta a dorit sa creeze iluzia ca este neatins de “micul accident”, privirea lui spune altceva. Domnule Haiduc, ati fi vrut sa o pastrati pe Ramona doar pentru ochii dvs?

Nu este primul manechin care reuseste sa defileze topless si sa realizeze tarziu lucrul acesta. Andreea Spataru si Oana Bercaru au patit-o vara trecuta, in cadrul aceleiasi prezentari de moda

sursa: emulte.ro

Foto: Robert Dohar