19 apr. 2011

Rusinea de a fi roman



Numarul muscaturilor de caine este in continua scadere, numarul de caini de pe strada este in scadere, insa numarul de criminali, pedofili, violatori si drogati este in crestere alarmanta. Toata lumea asociaza neamul romanesc cu tiganii, hotii si criminalii.

Acesta este secretul pe care, statul, incapabil sa-l gestioneze, il ascunde in spatele unei asa-zise probleme cu cainii de pe strada! Manipularea functioneaza atat de bine, ca oricat de inteligent ai fi, te tampesc cu informatii mincinoase de esti in stare sa te transformi tu insati in "criminal". Multi oameni indobitociti au pornit un adevarat razboi ce se lasa chiar si cu amenintari impotriva celor ce le 'stau contra', iubitorii de animale, de civilizatie.

Momentan legea in vigoare permite eutanasierea cainilor agresivi si bolnavi, dar ei vor sa ii omoare pe toti. E simplu de ce, in conditiile in care la noi in tara romanul din fire e obisnuit sa bage in buzunar pe ascuns, 60 de euro cat costa o injectie de eutanasie (de 5 ori mai mult decat banii ce se pot fura din o sterilizare pe care sa nu o faca ca apoi sa zica ca metoda nu e eficienta) e foarte rentabil, e pretul pe un singur caine, cam atat ar costa eutanasierea dupa normele europene, nu cu electrocutare, bata in cap sau otrava de sobolani.

Ca si primul designer de bijuterii de animale din Romania, proaspat rezident al USA, am tot dreptul sa ma crucesc si sa imi pun intrebarea: Oare nu incepe sa imi fie rusine ca sunt roman?

Oare ne vom mai afirma mult pe plan extern cu dobitocenii de joasa speta?

HAIDETI CU TOTII SA FACEM CEVA PENTRU CA ACESTE FIINTE CREATE DE DUMNEZEU SA NU ISI GASEASCA SFARSITUL TOCMAI IN SAPTAMANA MARE!