5 iun. 2010

BUNĂ DIMINEAŢA NĂDLĂCANI ……


Acestea sunt cuvintele pe care designerul ADRIAN HAIDUC, plecat la studii în Phoenix-Arizona şi Hawai pentru specializare şi „profesionalizare” în lucrul cu diamantele, le adresează ascultătorilor postului de radio online, Radio Nădlac.


Chiar dacă diferenţa de fus orar dintre noi este mare, când noi ne sculăm el se culcă şi invers, prietenul nostru este între noi şi ne dă noi veşti de pe meleagurile unde este plecat din 16 mai 2010.Pentru cine nu îl cunoaşte, ADRIAN HAIDUC este un tânăr designer român din Timişoara care în acest an a intrat în CARTEA RECORDURILOR cu lansarea unui „lanţ” de bijuterii din avion şi de la cea mai mare înălţime, el fiind şi un prieten adevărat al echipei Radio Nădlac şi al nădlăcanilor.


Adrian Haiduc s-a specializat în coliere la Lukarol Hawai Education, din Statele Unite. După ce s-a pus la punct cu pietrele semipreţioase, timişoreanul a devenit singurul importator al perlelor de Hawai pentru Europa de sud-est. El, împreună cu soţia, a deschis şi primul magazin de perle din oraş, dar a dorit mai mult:. „În America e o regulă de aur. Nu poţi lua examenul până nu ştii să faci bijuterii. Acolo am învăţat cum se fac colierele, cerceii, brăţările, pandantivele şi diferite monturi”, a declarat Adrian Haiduc, care importă perle în numeroase oraşe din ţară.


Printre ştirile pe care ADRIAN HAIDUC ni le-a dat în ultimul timp a fost şi cea referitoare la „FITELE IN PIETRE PRETIOASE SI SEMIPRETIOASE PENTRU ANUL 2011”.El ne spunea că „S-au dictat deja in Statele Unite ale Americii noile tendinţe în pietre preţioase şi semipreţioase pentru 2011. Ceeace aduce nou 2011 în bijuterii este că pentru 2011 nu vom avea doar o singură piatră a anului, ci noua fiţă este ca în fiecare lună a lui 2011 să se poarte câte o piatra preţioasă sau semipreţioasă.


Cine doreşte să vadă aceste noi tendinţe, in premieră, veţi regăsi ultimele fiţe în materie de pietre preţioase şi semipreţioase pentru 2011 la următoarea adresă (link): http://adrianhaiduc.blogspot.com/2010/06/fite-in-pietre-pretioase-si.htmlMulţumindu-i lui ADRIAN HAIDUC pentru aceste informaţii, îi dorim să afle cât mai multe din domeniul diamantelor şi prelucrării lor, îi dorim să se simtă cât mai bine în Phoenix-Arizona şi Hawai alături de soţie şi socrii şi să ştie că acasă, noi prietenii, îl aşteptăm cu nerăbdare şi cu mult drag.


Şi pentru că astăzi - 4 iunie 2010 - fam. HAIDUC aniversează 5 ani de căsnicie, Echipa RADIO NĂDLAC le urează un sincer LA MULŢI ANI!