25 mar. 2011

World's Longest Lucky Charm?

Pair Looking To Set New World Record

POSTED: 3:24 pm MST February 18, 2011
UPDATED: 11:11 pm MST February 18, 2011

Almost 2,000 feet long.

Good enough for a world record?

That's yet to be determined, but there was one very long lucky charm in Carmel Park in Glendale.

Adrian Haiduc and Mirela Harris are trying to go in the World Record Academy by making the longest lucky charm in the world.

The lace-sewn lucky charm is made of mother of pearls, pearls, red coral, agate, jade, crystal, glass beads, seed beads, all laid on ostrich and peacock feathers.

According to an official measurement from a certified surveyor, the length of the charm is 1,918 feet.

There is currently no record for a lucky charm in the World Record Academy.

The two friends are not new to this sort of thing.

They claim to own the world record for the highest launch of a jewelery collection.

The pair believe they will find out in a week if the lucky charm will be certified as a new record.

Sursa: CBS chanel 5

Martisor de cartea recordurilor

Inedit.
Excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc lucreaza la realizarea unei bijuterii cu o lungime de 300 de metri, dorind sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai lung martisor din lume.
Piesa lui Haiduc va fi confectionata din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, perle de sticla, pene de strut si paun cusute pe dantela.
Desi s-a apucat de treaba la inceputul lunii ianuarie, martisorul va fi facut public abia la inceputul lunii martie.

Sursa: cancan

Cel mai lung martisor din lume va fi lansat in Arizona de designerul roman Adrian Haiduc

Creatia designerului roman de bijuterii, Adrian Haiduc, ce va fi prezentata in luna martie in Arizona, va uimi America. Impreuna cu o alta romanca, Mirela Harris, designerul lucreaza la cel mai lung martisor din lume, ce va avea 300 de metri si va fi format din pietre, dantela si pene.

Designerul roman Adrian HaiducDesignerul roman Adrian Haiduc
Sursa imagine: adevarul.ro

“Incercam sa intram in Cartea Recordurilor”, a marturisit Adrian Haiduc. Cei doi s-au apucat de martisor cu o zi inainte de Boboteaza. De atunci, dorm doar cateva ore pe noapte si spera ca acest martisor sa atraga multumirile celor mai pretentioase gusturi. Pentru realizarea martisorului, cei doi specialisti au folosit coral rosu, jad, agat perle si cristale. “Predomina sideful, scoica abalonee, seed beads si este un joc al dantelei si al penelor. Dantela de baza este alba, albastra si roz. Dantela din aplicatii este alba, rosie, mov, neagra, roz si albastra. Am folosit de asemenea pene de strut si paun. Culorile penelor sunt galben, rosu, mov violet si verde lamai”, a marturisit designerul, potrivit Adevarul.

Pentru acest record s-au folosit aproximativ 10 kilograme de pietre, perle din sticla si lampwork glass. Haiduc spera ca aceasta tentativa de record mondial sa fie omologata de World Records Academy.

Sursa: news corect

Destinele românilor care au făcut cinste României în toată lumea

Renata Tolvai, din Oradea, a găsit în Ungaria succesul pe care îl căuta de mulţi ani în România

Sătui de lipsa de perspectivă din ţară, au luat drumul străinătăţii pentru a-şi împlini visele. Fie că sunt ingineri, artişti, medici sau simpli muncitori, mulţi dintre românii care au plecat pentru o viaţă mai bună îşi reprezintă ţara cu onoare.

CAMPANIE BĂNĂŢENI DE EXPORT Timişoara a pierdut un recordman: "Prefer să reprezint noua mea ţară"

„Stranierii” şi-au luat viaţa în mână şi şi-au găsit rostul în alte ţări. Sunt respectaţi şi admiraţi în noua patrie, care i-a adoptat. Sunt modele de urmat şi semn că nu toţi românii ajunşi în Occident ne fac de râsul lumii. Printre timişorenii care au apărut în „Adevărul de Seară” Timişoara, este şi medicul stomatolog Ovidiu Widu, care are cabinete private în Austria şi Germania. Plecat la vârsta de 4 ani în Germania, cu mama lui, Widu a revenit în România pentru a face facultatea.

Un român, cel mai tânăr director de hotel din Bali

Ovidiu Widu, medic stomatolog de succes în Occident

Mai întâi la Bucureşti. „Era pe vremea lui Ceauşescu. Nu ştiam unde o să ajung. În camera de cămin am prins şi cinci grade Celsius. Am constatat că nu găseam nimic. Am zis că, decât să rămân aici, mai bine îmi tai venele”, şi-a amintit Widu, care după un an s-a mutat la universitatea din Timişoara, oraş în care a şi deschis un cabinet.


Timişoreanul Saşi Vuşcan este apreciat ca muzician în Canada

Octavian Coifan, singurul parfumier român de la Paris

Muzicienii Saşi Vuşcan (Canada), Doru Apreotesei (Suedia), Ovidiu Ioncu Kempes (Australia) sunt doar câţiva dintre artiştii care au părăsit ţara pentru a-şi găsi rostul la mare distanţă. „Am întâlnit un doctor care era cel mai bun exemplu, o oglindă a mârlăniei din sistemul sanitar românesc. Aştepta mereu să fie mituit şi era un exemplu clasic de neprofesionalism”, a declarat Saşi Vuşcan, despre momentul în care a decis să plece în Canada. Acum are acolo o şcoală privată de muzică şi continuă să compună.

Saşi Vuşcan, timişoreanul cu şcoală privată în Canada

Ovidiu Coifan este singurul parfumier român de la Paris, jucătoarea de tenis Edina Gallovits s-a măritat la Atlanta cu managerul ei Bryce Hall, iar designerul Adrian Haiduc a plecat în Arizona să facă noi recorduri mondiale. „Prefer să aduc ţării ce mă va adopta recordurile mondiale decât ţării în care m-am născut şi am crescut. Nu se dă nici doi lei pe mine în România”, s-a plâns Adrian Haiduc.

Edina Gallovits şi-a găsit rostul la Atlanta

Necunoscută acasă în România, vedeta în Ungaria

Vocea anului în Ungaria

Cântăreaţa orădeancă Renata Tolvai, de 19 ani, pare a fi desprinsă dintr-un roman, fiind un exemplu că, atunci când îţi doreşti din tot sufletul ceva şi faci tot posibilul pentru a atinge acel obiectiv, rezultatul nu poate fi decât pozitiv. „România este casa mea, dar în Ungaria îmi trăiesc visurile”, a declarat Renata. Anul trecut a fost declarată „Vocea anului în Ungaria”

.

BIHORENI DE EXPORT Românul care antrenează militarii americani la parașutism (dă click pe poză pentru o fotogalerie din Dubai)


Edward Răduţ lucrează într-un hotel de lux

CAMPANIE - "Hunedoreni de export": Bucătar de business class în Statele Unite

Deveanul Eddie Răduţ lucrează de şase ani pentru lanţul hotelier de lux Ritz şi a gătit pentru vedete. Fostul DJ de radio din Deva a plecat în Statele Unite în urmă cu şase ani, după ce fusese angajat pe un vas de croazieră. A lucrat pentru vedete precum Celine Dion, Madonna, Shaquille O’ Neil şi jucătorul de golf Tiger Woods. „Obişnuiau să ia masa la restaurantul nostru când veneau la terenului de golf ce aparţine lanţului hotelier. Starurile plăteau cel puţin 2.000 de euro pe noapte pentru o cameră la hotelul din Miami. La masă, Celine Dion era foarte sociabilă, sportivii mai puţin”, a spus Răduţ.


Costel Brescan participă la un proiect de cercetare

CAMPANIE ARĂDENI DE EXPORT Viaţa trăită în atmosfera Parlamentului European

Arădeanul Costel Brescan participă la cel mai ambiţios proiect de cercetare din lume. Tânărul are un job unic, la Agenţia Fusion for Energy din Barcelona unde lucrează la fuziunea nucleară. Mihnea Voicu Şimăndan duce o viaţă de invidiat. Predă engleza la o şcoală de prestigiu, într-un oraş exotic. Tânărul a plecat în Thailanda la un masterat. Pentru că s-a îndrăgostit de această ţară, nu a mai revenit în România. El predă engleză la Bankok.

detalii!" href="http://www.adevarul.ro/locale/resita/resita-adevarul_de_seara-it-valentin_lazarov-inginer-cehia_0_411559408.html" mce_href="http://www.adevarul.ro/locale/resita/resita-adevarul_de_seara-it-valentin_lazarov-inginer-cehia_0_411559408.html" target="_blank" style="text-decoration: none; font-weight: bold; color: rgb(17, 107, 129); ">
Inginerul cărăşean care dă lecţii cehilor care lucrează cu computerele

Acrobaţii pe scene mondiale

Trei foşti gimnaşti plecaţi spre marea performanţă din Reşiţa au şi astăzi lumea la picioare. Fraţii Maliţa şi Narcis Mucălău primesc aplauze de la mii de spectatori în fiecare zi şi fac cea mai bună reclamă Reşiţei peste tot în lume. După numeroase medalii la gimnastică pentru România, ei au devenit acrobaţi la Las Vegas sau Montreal, pentru celebrul „Cirque du Soleil”.

Sursa: adevarul italia

Un nou record mondial?! Haiduc lucrează la cel mai lung mărțișor din lume care urmează să fie lansat în Arizona

O tentativă de record urmează să uimească întreaga suflare americană, acolo unde Adrian Haiduc împreună cu o altă româncă talentată lucrează la cel mai lung mărțișor din lume.

E format numai din pietre, dantelă și pene va avea 300 de metri și va fi lansat în Arizona cât de curând. Vorbim despre noua lucrare a lui Adrian Haiduc, celebrul designer de bijuterii. De data aceasta, tânărul talentat la mânuitul bijuteriilor a fost ajutat și de românca Mirela Harris, expertă în același domeniu. “Ideea mi-a venit în timp ce vorbeam cu Mirela despre recordul meu și ea mi-a zis că îi place să facă marțișoare. Eu i-am propus să facem împreună un mărțișor lung și să încercăm să intrăm în Cartea Recordurilor”, a mărturisit Adrian Haiduc.

Muncă zi și noapte
Cei doi s-au apucat de mărțișor cu o zi înainte de Bobotează. De atunci, dorm doar câteva ore pe noapte și speră ca acest mărțișor să atragă mulțumirile și celor mai pretențioase gusturi. “Un alt motiv a fost faptul că dacă anul trecut am adus femeilor mărțișorul mai devreme prin lansarea primului calendar de bărbați nud din România, anul acesta trebuia să continui povestea. Plus
ca pe 1 martie am realizat primul record și de ce nu, până să nu se împlinească anul, vreau sa încerc o nouă tentativă de Cartea Recordurilor”, a adăugat Haiduc.

Adrian Haiduc incearca sa depaseasca recordul mondial cu cel mai lung martisor din lume




Adrian Haiduc record cel mai lung martisor din lume Mirela Harris Arizona America

O tentativa de record urmeaza sa uimeasca intreaga suflare americana, acolo unde Adrian Haiduc impreuna cu o alta romanca talentata lucreaza la cel mai lung martisor din lume.

E format numai din pietre, dantela si pene va avea 300 de metri si va fi lansat in Arizona cat de curand. Vorbim despre noua lucrare a lui Adrian Haiduc, celebrul designer de bijuterii.



  • De data aceasta, tanarul talentat la manuitul bijuteriilor a fost ajutat si de romanca Mirela Harris, experta in acelasi domeniu.
  • Ideea mi-a venit in timp ce vorbeam cu Mirela despre recordul meu si ea mi-a zis ca ii place sa faca martisoare. Eu i-am propus sa facem impreuna un martisor lung si sa incercam sa intram in Cartea Recordurilor”, a marturisit Adrian Haiduc.
  • Munca zi si noapte Cei doi s-au apucat de martisor cu o zi inainte de Boboteaza. De atunci, dorm doar cateva ore pe noapte si spera ca acest martisor sa atraga multumirile si celor mai pretentioase gusturi.

“Un alt motiv a fost faptul ca daca anul trecut am adus femeilor martisorul mai devreme prin lansarea primului calendar de barbati nud din Romania, anul acesta trebuia sa continui povestea. Plus ca pe 1 martie am realizat primul record si de ce nu, pana sa nu se implineasca anul, vreau sa incerc o noua tentativa de Cartea Recordurilor”, a adaugat Haiduc.

Coral, jad, perle si cristale Martisorul va purta numele bunicii designerului care a trecut la cele vesnice in urma cu doar doua saptamani.

Pentru realizarea martisorului, cei doi specialisti au folosit coral rosu, jad, agat perle si cristale.

“Predomina sideful, scoica abalonee, seed beads si este un joc al dantelei si a penelor. Dantela de baza este alba, albastra si roz. Dantela din aplicatii este alba, rosie, mov, neagra, roz si albastra. Am folosit de asemenea pene de strut si paun. Culorile penelor sunt galben, rosu, mov violet si verde lamai”, a marturisit designerul.

Blonda lui Haiduc va purta martisorul Si cum nimic nu e intamplator in viata tanarului, blonda care a aparut de curand in ipostaze sexy dar inocente in acelasi timp pe blogul personal a lui Haiduc va fi modelul in toata aceasta poveste. Blonda lui Haiduc va purta cel mai lung martisor din lume.

Sursa: romania international

Un nou record mondial?! Haiduc lucrează la cel mai lung mărțișor din lume care urmează să fie lansat în Arizona

  • Vineri 4 feb 201

    1

Adrian Haiduc

ARAD

Adrian Haiduc

O tentativă de record urmează să uimească întreaga suflare americană, acolo unde Adrian Haiduc împreună cu o altă româncă talentată lucrează la cel mai lung mărțișor din lume.

E format numai din pietre, dantelă și pene va avea 300 de metri și va fi lansat în Arizona cât de curând. Vorbim despre noua lucrare a lui Adrian Haiduc, celebrul designer de bijuterii.


Muncă zi și noapte

De data aceasta, tânărul talentat la mânuitul bijuteriilor a fost ajutat și de românca Mirela Harris, expertă în același domeniu. “Ideea mi-a venit în timp ce vorbeam cu Mirela despre recordul meu și ea mi-a zis că îi place să facă marțișoare. Eu i-am propus să facem împreună un mărțișor lung și să încercăm să intrăm în Cartea Recordurilor”, a mărturisit Adrian Haiduc.

Cei doi s-au apucat de mărțișor cu o zi înainte de Bobotează. De atunci, dorm doar câteva ore pe noapte și speră ca acest mărțișor să atragă mulțumirile și celor mai pretențioase gusturi. “Un alt motiv a fost faptul că dacă anul trecut am adus femeilor mărțișorul mai devreme prin lansarea primului calendar de bărbați nud din România, anul acesta trebuia să continui povestea. Plus ca pe 1 martie am realizat primul record și de ce nu, până să nu se împlinească anul, vreau sa încerc o nouă tentativă de Cartea Recordurilor”, a adăugat Haiduc.

Coral, jad, perle și cristale
Mărțișorul va purta numele bunicii designerului care a trecut la cele veșnice în urmă cu doar două săptămâni. Pentru realizarea mărțișorului, cei doi specialiști au folosit coral roșu, jad, agat perle și cristale. “Predomină sideful, scoica abalonee, seed beads și este un joc al dantelei și a penelor. Dantela de bază este albă, albastră și roz. Dantela din aplicații este albă, roșie, mov, neagră, roz și albastră. Am folosit de asemenea pene de ștruț și păun. Culorile penelor sunt galben, roșu, mov violet și verde lămâi”, a mărturisit designerul.

Blonda lui Haiduc va purta mărțișorul
Și cum nimic nu e întâmplător în viața tânărului, blonda care a apărut de curând în ipostaze sexy dar inocente în același timp pe blogul personal a lui Haiduc va fi modelul în toată această poveste. Blonda lui Haiduc va purta cel mai lung mărțișor din lume.

Mirela Harris


Pentru acest record s-au folosit aproximativ 10 kilograme de pietre, perle din sticlă și lampwork glass. Haiduc speră ca această tentativă de record mondial să fie omologată de către World Records Academy. “Nu a mai existat acest record până acum. Eu creez recorduri nu le dobor, nu îmi bat joc de munca și efortul altuia, se numeste originalitate”, a declarat Adrian Haiduc.

Sursa: adevarul.ro

Un nou record mondial?! Haiduc lucrează la cel mai lung mărțișor din lume care urmează să fie lansat în Arizona

i

Adrian Haiduc

Adrian Haiduc

O tentativă de record urmează să uimească întreaga suflare americană, acolo unde Adrian Haiduc împreună cu o altă româncă talentată lucrează la cel mai lung mărțișor din lume.

E format numai din pietre, dantelă și pene va avea 300 de metri și va fi lansat în Arizona cât de curând. Vorbim despre noua lucrare a lui Adrian Haiduc, celebrul designer de bijuterii.

De data aceasta, tânărul talentat la mânuitul bijuteriilor a fost ajutat și de românca Mirela Harris, expertă în același domeniu. “Ideea mi-a venit în timp ce vorbeam cu Mirela despre recordul meu și ea mi-a zis că îi place să facă marțișoare. Eu i-am propus să facem împreună un mărțișor lung și să încercăm să intrăm în Cartea Recordurilor”, a mărturisit Adrian Haiduc.

Muncă zi și noapte

Cei doi s-au apucat de mărțișor cu o zi înainte de Bobotează. De atunci, dorm doar câteva ore pe noapte și speră ca acest mărțișor să atragă mulțumirile și celor mai pretențioase gusturi. “Un alt motiv a fost faptul că dacă anul trecut am adus femeilor mărțișorul mai devreme prin lansarea primului calendar de bărbați nud din România, anul acesta trebuia să continui povestea. Plus ca pe 1 martie am realizat primul record și de ce nu, până să nu se împlinească anul, vreau sa încerc o nouă tentativă de Cartea Recordurilor”, a adăugat Haiduc.

Coral, jad, perle și cristale

Mărțișorul va purta numele bunicii designerului care a trecut la cele veșnice în urmă cu doar două săptămâni. Pentru realizarea mărțișorului, cei doi specialiști au folosit coral roșu, jad, agat perle și cristale. “Predomină sideful, scoica abalonee, seed beads și este un joc al dantelei și a penelor. Dantela de bază este albă, albastră și roz. Dantela din aplicații este albă, roșie, mov, neagră, roz și albastră. Am folosit de asemenea pene de ștruț și păun. Culorile penelor sunt galben, roșu, mov violet și verde lămâi”, a mărturisit designerul.

Blonda lui Haiduc va purta mărțișorul

Și cum nimic nu e întâmplător în viața tânărului, blonda care a apărut de curând în ipostaze sexy dar inocente în același timp pe blogul personal a lui Haiduc va fi modelul în toată această poveste. Blonda lui Haiduc va purta cel mai lung mărțișor din lume.

Pentru acest record s-au folosit aproximativ 10 kilograme de pietre, perle din sticlă și lampwork glass. Haiduc speră ca această tentativă de record mondial să fie omologată de către World Records Academy. “Nu a mai existat acest record până acum. Eu creez recorduri nu le dobor, nu îmi bat joc de munca și efortul altuia, se numeste originalitate”, a declarat Adrian Haiduc.

Sursa: click.ro

Cel mai lung martisor din lume va fi lansat in Arizona de designerul roman Adrian Haiduc

Creatia designerului roman de bijuterii, Adrian Haiduc, ce va fi prezentata in luna martie in Arizona, va uimi America. Impreuna cu o alta romanca, Mirela Harris, designerul lucreaza la cel mai lung martisor din lume, ce va avea 300 de metri si va fi format din pietre, dantela si pene.

Designerul roman Adrian HaiducDesignerul roman Adrian Haiduc
Sursa imagine: adevarul.ro

“Incercam sa intram in Cartea Recordurilor”, a marturisit Adrian Haiduc. Cei doi s-au apucat de martisor cu o zi inainte de Boboteaza. De atunci, dorm doar cateva ore pe noapte si spera ca acest martisor sa atraga multumirile celor mai pretentioase gusturi. Pentru realizarea martisorului, cei doi specialisti au folosit coral rosu, jad, agat perle si cristale. “Predomina sideful, scoica abalonee, seed beads si este un joc al dantelei si al penelor. Dantela de baza este alba, albastra si roz. Dantela din aplicatii este alba, rosie, mov, neagra, roz si albastra. Am folosit de asemenea pene de strut si paun. Culorile penelor sunt galben, rosu, mov violet si verde lamai”, a marturisit designerul, potrivit Adevarul.

Pentru acest record s-au folosit aproximativ 10 kilograme de pietre, perle din sticla si lampwork glass. Haiduc spera ca aceasta tentativa de record mondial sa fie omologata de World Records Academy.

Sursa: news.corect.com

Adrian Haiduc face un martisor de 300 de metri

Designerul Adrian Haiduc are de gand sa realizeze un nou record mondial creand cel mai lung martisor din lume.

Designerul roman de bijuterii Adrian Haiduc, impreuna cu Mirela Harris sunt ambasadorii culturali ai Romaniei in statele Unite ale Americii si intentioneaza sa intre in cartea recordurilor, noteaza emulte.ro. Haiduc si Mirela lucreaza la realizarea unei bijuterii cu o lungime de 300 de metri. Cel mai lung martisor din lume va fi confectionat din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle de sticla, toate asociate cu pene de strut si paun, cusute pe dantela.

Pentru realizarea celui mai lung martssor din lume, designerul a folosit peste 10 kilograme de pietre, care vor cantari destul de greu pe pieptul fotomodelului Alexandra Benta, noua sa muza.

Creatorul de bijuterii a folosit in creatia sa o multime de culor: pietre portocalii, galbene, mov, rosii si verzi, combinate cu aplicatiile de dantela neagra, albastra, roz, rosie, alba si mov, prin care designerii au dorit sa imbine moda anilor ‘60 si ’70.

Inceput la cateva zile dupa intrarea in 2011, martisorul va fi facut public la inceputul lunii martie, designerul exprimandu-si speranta ca recordul va fi omologat si inregistrat de catre World Records Academy. Bijuteria va purta numele “Maria”, in memoria bunicii sale.

Sursa: observator.ro

Adrian Haiduc incearca sa inregistreze in America un nou record mondial: Cel mai lung martisor din lume

La un an dupa ce a oferit femeilor primul calendar cu barbati nud, Adrian Haiduc se foloseste de obiceiurile romanesti de 1 martie pentru a crea un nou record mondial: cel mai lung martisor din lume.

haiduc cercelDesignerul roman de bijuterii Adrian Haiduc, impreuna cu Mirela Harris sunt ambasadorii culturali ai Romaniei in America cu aceasta noua tentativa de a intra in cartea recordurilor.

Mirela Harris

Mirela Harris

Din ciclul “Eu nu dobor recorduri, imi place sa creez recorduri si ii las pe altii sa le doboare”, excentricul Adrian Haiduc mai adauga o tentativa de record mondial, anume cel mai lung martisor din lume. Ajutat de designerul de bijuterii de origine romana Mirela Harris, Haiduc lucreaza la realizarea unei bijuterii cu o lungime de 300 de metri. Cel mai lung martisor din lume va fi confectionat din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle de sticla, toate asociate cu pene de strut si paun, cusute pe dantela.

alexandra benta

Alexandra Benta

Pentru realizarea celui mai lung martisor din lume, Adrian Haiduc a folosit peste 10 kilograme de pietre, care vor cantari destul de greu pe pieptul fotomodelului Alexandra Benta, noua muza a designerului, deja supranumita de presa “blonda lui Haiduc”.

O simfonie de culori, asta a folosit Adrian Haiduc pentru confectionarea martisorului: pietre portocalii, galbene, mov, rosii si verzi, combinate cu aplicatiile de dantela neagra, albastra, roz, rosie, alba si mov, prin care designerii au dorit sa imbine moda anilor ‘60 si ’70.

Inceput la cateva zile dupa intrarea in 2011, martisorul va fi facut public la inceputul lunii martie, designerul exprimandu-si speranta ca recordul va fi omologat si inregistrat de catre World Records Academy.




Bijuteria va purta numele “Maria”, aceasta incercare de a inregistra un record mondial fiind facuta de catre Haiduc in memoria bunicii sale.

Sursa: emulte.ro

Adrian Haiduc face un mărţişor de 300 de metri Mai mult: Adrian Haiduc face un mărţişor de 300 de metri - Vedete de la noi | Libertatea.ro

Designerul Adrian Haiduc seare de gând să realizeze un nou record mondial creând cel mai lung mărţişor din lume.

Designerul roman de bijuterii Adrian Haiduc, împreuna cu Mirela Harris sunt ambasadorii culturali ai României în statele Unite ale Americii şi intenţionează să intre în cartea recordurilor, notează emulte.ro. Haiduc şi Mirela lucrează la realizarea unei bijuterii cu o lungime de 300 de metri. Cel mai lung mărţişor din lume va fi confecţionat din sidef, perle, coral roşu, agat, jad, cristale, perle de sticlă, toate asociate cu pene de struţ şi păun, cusute pe dantelă.

Pentru realizarea celui mai lung mărtşsor din lume, designerul a folosit peste 10 kilograme de pietre, care vor cântari destul de greu pe pieptul fotomodelului Alexandra Benta, noua sa muză.

Creatorul de bijuterii a folosit în creaţia sa o mulţime de culor: pietre portocalii, galbene, mov, roşii şi verzi, combinate cu aplicaţiile de dantelă neagră, albastră, roz, roşie, albă şi mov, prin care designerii au dorit să îmbine moda anilor ‘60 şi ’70.

Început la câteva zile după intrarea în 2011, mărţişorul va fi făcut public la începutul lunii martie, designerul exprimându-şi speranţa că recordul va fi omologat şi înregistrat de către World Records Academy. Bijuteria va purta numele “Maria”, în memoria bunicii sale.


Sursa: libertatea.ro