16 ian. 2010

Vedeta Playboy Ramona Lăzuran se destăinuie


Vedeta Playboy Ramona Lăzuran va poza pentru primul calendar de bărbaţi nud din România alături de alţi 12 bărbaţi, toţi, unul şi unul: foşti campioni la înot, box sau kickboxing, modele şi animatori profesionişti. Dar cine este Ramona Lăzuran şi cum a ajuns să lucreze cu designerul timişorean Adrian Haiduc? În exclusivitate pentru Banatul Meu, bomba sexy a povestit planurile sale de viitor şi despre ce-şi doreşte de la viaţă.
Vrea o viaţa politică de succes
Ramona Lăzuran nu doar că este super model, recunoscut internaţional. Tânăra este şi membră PD-L de vreo cinci ani şi în curând chiar şi-ar dori să urmeze cariera politică pentru a face ceva în România. “România este ţara mea. Aici m-am născut, aici am trăit şi aici aş vrea sa-mi trăiesc toată viaţa. Datorită modellingului am călătorit în toată Europa, în toată Asia, dar aici, în România mă simt cel mai bine şi-mi doresc să fac ceva care să rămână. Promit că dacă mi s-ar oferi un post în vreun minister voi da totul pentru a face ceva.”, spune Ramona. Inevitabil urmează continuarea: ce-ar dori să facă pentru România?
În viziunea vedetei, România are de toate, mai puţin drumuri. Aici va interveni ea. “Să ştiţi că nu sunt doar un fotomodel. Sunt de meserie inginer în construcţii şi credeţi-mă că aş putea face ceva pentru ţara asta. Mi-aş dori un post în ministerul construcţiilor, al mediului sau al transportului, pentru că acolo m-aş pricepe”, mai spune Ramona Lăzuran.

Ce fac o vedetă Playboy şi 12 bărbaţi? Un calendar…

În Timişoara a ajuns pentru a poza nud în primul calendar cu barbaţi din România. Opera îi aparţine nonconformistului Adrian Haiduc, La proiectul lui Haiduc a început să lucreze pentru că ea consideră că bijuteriile create de nonconformistul artist reprezintă ceva deosebit pentru orice femeie. “Tuturor femeilor le plac bijuteriilor. Am vrut să transmit un mesaj femeilor din România că oricât de mulţi bani ar avea, oricât de deştepte sau puternice ar fi, trebuie să nu se lase umilite de reprezentanţii sexului tare”.

Şedinţă foto cu peripeţii

Ramona Lăzuran va încheia povestea începută în august de Adrian Haiduc. Atunci, designerul şi-a prezentat o colecţie de bijuterii care a avut ca temă bărbatul care se află la picioarele femeii oferindu-i bijuterii. Vedeta era Andrei Dumitru, iar acum basmul se încheie cu Ramona care va aduce toţi bărbaţii la picioarele sale. Şedinţa foto pentru ineditul calendar a fost extenuantă. Modelele au stat în faţa blizurilor şapte ore, timp în care s-au petrecut şi nelipsitele incidente. Cu o zi înainte de şedintă Ramona a făcut o vizită la urgenţe, din cauza unei entorse. "Când am coborât din avion am nimerit într-o groapă. M-am dus imediat la urgenţe, unde au vrut să-mi pună piciorul în ghips, dar am strâns din dinţi şi am reuşit să terminăm şi şedinţa foto", ne-a declarat Ramona Lăzuran. Vedeta Playboy este obişnuită cu shootingul, însă de data aceasta a fost ceva mai special. "Eram înconjurată numai de bărbaţi. Era pentru prima dată când pozam numai cu bărbaţi. Toţi au rămas mască când le-am spus că am mari emoţii. Nu doar eu eram emoţionată. În momentele în care mă luau în braţe, le simţeam bătăile inimilor băieţilor", a conchis vedeta Playboy.
Caius I. SERACIN
Foto: Denis Kappel

Bijuterii de fite in centrul Timisoarei

In sfarsit, Timisoara se poate lauda cu un magazin de fite in centrul orasului. Extravagantul designer Adrian Haiduc a deschis recent , prin intermediul dealerului sau exclusiv un magazin de bijuterii. Angel's Pearl, caci despre el vorbim, este amenjat cu catifea, blana si dantela, iar creatiile care sunt expuse apartin lui Adrian Haiduc si Lucoral Hawaii, dar in cel mai scurt timp vor predomina bijuteriile primului.
"Prin intermediul acestui magazin se creaza contactul cu mine, in sensul ca daca vine un client cu o idee de bijuterie, poate sa lase materialul iar eu il voi contacta cat mai repede posibil" ne-a declarat designerul. Vedete precum Ramona Lazuran, Laurette, Daniela Gyorfi, Adela Lupse, Silvia de la Bordeaux, etc au purtat creatiile lui Adrian Haiduc, dar asta nu inseamna ca toate bijuteriile au preturi de fita. Pentru cei care doresc sa se convinga de acest lucru pot vizita magazinul situat pe strada Lucian Blaga nr 3.
Robert Dohar


Adrian Haiduc trece de la bijuterii la rubrica meteo




Extravagantul designer da curs invitatiei facute de prezentatorii emisiunii “Buna dimineata” de la TVT 89 din Timisoara si vine sa prezinte rubrica “Meteo”.


Adrian Haiduc, cunoscut ca si primul designer român care confectioneaza bijuterii pentru animalele vedetelor, va intra in direct la matinal pentru a prezenta meteo intr-un stil nou. Designerul va purta accesorii excentrice: o zgarda cu tepi, la gat si mansete de piele cu capse, asortate cu o pereche de bocanci

(exclusiv http://www.emulte.ro/ )