29 dec. 2010

D.J.-ita topless nu vrea sa redevina anonima


Umbla vorba prin lumea mondena ca Dana Neacsu, alias D.J. Harra, nu-si mai vede lungul nasului si a uitat de unde a plecat. Mai nou, aceasta isi doreste un Porsche si sustine ca ar fi in stare de orice pentru a il obtine. Cine sa i-l ofere ofere, nu stim, de vreme ce aceasta sustine ca este singura, dupa ce a rupt relatia pe care o avea de mai bine de doi ani.

Poate spera ca afaceristul Mihai din Bucuresti, care a incercat sa o cucereasca cu un inel cu diamant, va mai scoate ceva bani de buzunar ca sa o aiba la picioare. D.J.-ita care mixeaza la bustul gol sustinea, insa, la inceputul acestei luni ca nu exista o relatie de amor intre ei, tanarul platindu-i 8.000 de dolari designerului Adrian Haiduc – pentru bijuteria ce cumula diamante de 2 karate si o perla de culoare alba – doar pentru a-i face curte in mod elegant. Doamne, cata-mai curtea! Daca ii ofera si masina mult-visata, atunci asta cum se mai numeste? Casa de piatra, poate…

Am dorit sa aflam cine crede D.J. Harra ca ii va oferi acest autoturism, incercand in repetate randuri sa purtam o discutie telefonica, insa aceasta nu a fost de gasit si nici impresarul sau nu stia prea multe, de vreme ce o credea peste hotare, iar mass-media sustinea ca aceasta este in spital.

Se pare ca ghinionul o urmareste sau poate are vreo lectie de invatat, din moment ce iar a fost internata, dupa un accident pe partia de schi din Poiana Brasov. Asta dupa ce in luna octombrie a aterizat la Floreasca, deoarece a mixat toata noaptea topless intr-un club din Capitala. Uite asa jobul i-a pus capac, fiind imediat perfuzata din cauza febrei de 40 de grade.
Poate o avea vreun blestem asupra-i, dupa ce a dorit in acest an sa fie protagonista unui pictorial nud intr-o biserica romano-catolica. Bine ca a refuzat Adrian Haiduc sa o accesorizeze la acea vreme si a renuntat la acest proiect mult prea excentric.

Oricum, declaratia sa „Daca ma trezesc dimineata si nu am nimic sub brad, innebunesc” este monumentala. Banuim ca asa ii indeamna pe membrii staff-ului sau sa ii cumpere cate ceva. Dar, de vreme ce le aplica rele tratamente, mai bine si-ar pune pofta-n cui. Angajatii sai sustin ca tipa, e isterica si plina de figuri, avand mereu diverse pretentii atunci cand se deplaseaza prin tara si se cazeaza la hotel.

Ar putea, insa, Liviu Varciu sa aterizeze sub bradul sau, ca doar iar s-a despartit, si sa o ajute de aceasta data sa probeze o lenjerie sexy de Craciunita. Sa nu o mai infasoare in steagul Stelei, asa cum a facut la meciul acesteia cu Dinamo Moscova.

Ori ar mai putea incerca Ogica sa o catodiriseasca, de vreme ce giurgiveanul sustine ca a agatat-o pe Messenger pe D.J.-ita care mixeaza cu sanii dezgoliti, dar s-a lovit de refuzul acesteia. Poate acum are noroc!

Cert este ca olteanca iubeste publicitatea si tranteste cate-o minunatie de declaratie numai pentru a reaparea prin ziare, nu numai la rubrica Meteo. Deh, lupta cum stie pentru a se mentine in atentia publicului masculin. De vreme ce a iesit din anonimat doar pentru ca mixeaza topless si nu datorita calitatilor sale de D.J., e logic ca nu vrea sa redevina un no name. Chiar daca multi o numesc pitipoanca sau vedeta de carton.

Oricum, mai nou a decis sa-si puna silicoane deoarece, cand se lasa pe spate, „mi se duc si sanii, imi pun silicoane ca sa-mi stea tepeni “, a declarat bruneta pentru „National”. Oare tunarea cine o sa i-o plateasca?
Sursa: uups.ro