11 ian. 2010

12 barbati si o vedeta Playboy, o reteta de succes


Designerul timisorean Adrian Haiduc promite un calendar inedit, cum nu s-a mai vazut pana acum. 12 tineri, toti unul si unul, au pozat pentru primul calendar cu barbati nud din Romania. Alaturi de ei, toti fosti campioni la inot, box sau kickboxing, modele si animatori profesionisti, a stat vedeta Playboy Ramona Lazuran, cea care va fi... cireasa de pe tort.
Sedinta foto a fost una foarte lunga si extenuanta, mai ales ca vedeta Playboy a avut si cateva probleme de sanatate. Cu o zi inainte de sedinta a facut o entorsa care putea sa-i puna cariera in pericol.
"Chiar in momentul in care am coborat din avion am nimerit intr-o groapa. M-am dus imediat la urgente, unde au vrut sa-mi puna piciorul in ghips, dar am strans din dinti si am reusit sa terminam si sedinta foto", ne-a declarat Ramona Lazuran. Vedeta Playboy este obisnuita cu shootingul, insa de data aceasta a fost ceva mai special. "Am pozat in Art Club 700 si eram inconjurata numai de barbati. Era pentru prima data cand pozam numai cu barbati. Toti au ramas masca, in frunte cu fotografii, Denis Kappel si Peter Iancoviciu, cand le-am spus ca am mari emotii.
Nu doar eu eram emotionata. In momentele in care ma luau in brate, le simteam bataile inimilor baietilor", ne-a mai declarat Ramona Lazuran.
Final de poveste...
Vedeta Playboy Ramona Lazuran va incheia povestea inceputa in luna august de artistul din Timisoara. Atunci, Adrian Haiduc si-a prezentat o colectie de bijuterii care a avut ca tema bărbatul care se află la picioarele femeii oferindu-i bijuterii. Atunci, Andrei Dumitru era vedeta principala. Acum, povestea se incheie cu Ramona care va aduce toti barbatii la picioarele sale. "Am vrut neaparat sa fie Ramona, pentru ca ea este o femeie complexa. Are toate armele sa aduca orice barbat la picioarele sale. Este inteligenta, extrem de frumoasa, are sarm, carisma si tarie de caracter. Este o femeie matura", spune artistul despre supermodelul Ramona Lazuran.

Ramona Lăzuran a pozat goale puşcă în calendar



Ramona Lăzuran va apărea pe coperta primului calendar cu bărbaţi nud din România. Acesta este un proiect al designerului Adrian Haiduc, iar şedinţa foto cu superba brunetă a durat şase ore şi s-a desfăşurat într-o locaţie secretă din Timişoara.

Black Dress Collection 8.01.2009

Excentricul Adrian Haiduc a prezentat vineri seară la Timişoara colecţia de bijuterii Black Dress Collection unde piesa de rezistenţă a fost vedeta playboy Ramona Lazuran.

Prezentarea a fost una inedită, pe ritmuri de rock and roll, cu băieţi în boxeri, fete frumoase şi Ramona purtată pe braţe. Coregrafia a fost incitantă, cu mişcări sexy şi energice, însă cu eforturi din partea Ramonei care şi-a luxat piciorul pe aeroportul din Timişoara.

Se zvoneşte că Ramona Lazuran va apărea alături de 6 băieţi într-un calendar nud cu diverse roluri care are ca scop promovarea bijuteriilor lui Adrian Haiduc. Designerul este primul care a introdus ideea de bărbat model în promovarea bijuteriilor.

Reportaj Libertatea

Foto: Denis Kappel









EXCLUSIV Un misterios timisorean o aduce pe Ramona Lazuran in primul calendar de barbati nuzi

Ramona Lazuran va aparea pe coperta primului calendar de barbati nud din romania. Acest calendar este un proiect al nonconformistului designer Adrian Haiduc, care reuseste sa socheze din nou publicul. Shooting-ul pentru coperta a durat 6 ore si s-a desfasurat intr-o locatie secreta din Timisoara.
Poze Ramona Lazuran
La intrebarea "de ce Ramona Lazuran intr-un calendar cu barbati nud?", raspunsul designerului a fost urmatorul:"Este normal ca barbatul sa fie adus la picioarele femeii.. Ramona este acea persoana ce poate aduce oricand, orice barbat la picioarele ei!" Intrebat cine este misteriosul timisorean, Adrian Haiduc a raspuns: Este un om de afaceri ce nu doreste ca identitatea lui sa fie divulgata.
Ramona Lazuran si Adrian Haiduc s-au intalnit pentru prima data pe platourile de filmare ale "Inelului cu diamant" de la Euforia TV. De atunci, celebra vedeta Playboy, a prezentat pentru el la Timisoara Fashion Festival, cat si la Bucuresti in colectia comuna cu Oana Comanescu de la Bon Mariage, precum si in colectia de hainute pentru catei cu perle si pietre semipretioase.
Robert Dohar( reporter newstimisoara.ro)