1 apr. 2010

Adrian Haiduc ameninta modelele: Decat voi, mai bine niste gaste


Satul pana peste cap de fitele si impresiile manechinelor din ziua de azi, excentricul designer Adrian Haiduc s-a decis sa-si creasca singur manechinele si fotomodelele pentru viitoarele sale prezentari de moda. Adrian Haiduc s-a suparat tare cand a vazut ca o tanara din Timisoara, de doar 19 ani, Anka Staar are propria agentie de moda. "Ce poate sa invete ea pe cineva la 19 ani? Decat sa imi iau manechine de la agentia ei, fara experienta, mai bine merg pe gastele mele", spune artistul.
Un alt motiv pentru care Haiduc si-a luat aceste animale de companie e ca s-a saturat de fitele si comentariile modelelor ce au prezentat in cadrul colectiilor sale. "M-am saturat sa am gaste varianta fake mai bine gaste veritabile. Macar gastele dupa ce vor creste nu imi vor zice ca m-am promovat pe spatele lor", e de parere Haiduc.
Investia in gaste este binevenita, mai ales ca modele pe care Adrian Haiduc are de gand sa le promoveze in viitoarea sa colectie de bijuterii nu vor avea nicioadata probleme cu greutatea si nu se vor simti niciodata complexate de cum arata. "Pot linistit sa se ingrase nu ma deranjeaza. Nu vreau sa se zica ca ma uit numai dupa modele piele si os. Decat sa promovez in colectia mea o manechina cu fundul mare sau una cu osanza cum sunt pe la unele asa numite agentii de manechine din Timisoara (J’adore Models), mai bine bag o gasca grasa ce poate sa concureze chiar si cu o vedeta Playboy", mai spune artistul timisorean.
Investitia nu a fost una foarte costisitoare. Cele 20 de gaste au costat 240 de lei, iar mancarea pe care Adrian Haiduc le-o prepara, niste graunte bio, nu depaseste suma de 24 de lei la 10 zile. Singurul impediment este acela ca pasarile nu stapanesc foarte bine limba romana. "Sunt aduse din Spania. Am mare noroc ca atunci cand eram mic mama se uita la telenovele si am mai prins si eu un pic, astfel ca nu mi-e greu sa comunic cu ele"

sursa: newstimisoara.ro

Foto Robert Dohar

Adrian Haiduc schimbă fotomodelele cu gâştele… adevărate


Designerul timişorean Adrian Haiduc s-a decis să nu mai folosească fotomodelele pentru prezentarea creaţilor sale şi a investit în... 20 de gâşte. Sătul de fiţele şi de lipsa de profesionalism a manechinelor şi a agenţiilor de modă Haiduc este decis să-şi lanseze viitoarea colecţie cu ajutorul gâştelor.
„M-am săturat de fiţe şi de manechine grase care se împiedică pe podium. Măcar pe gâşte pot să le îndop eu cât vreau şi când vor creşte mari nu vor spune că m-am promovat pe spatele lor. Am avut o experienţă terifiantă cu o fată din Timişoara, Anka Staar, care la 19 are propria agenţie de modă. Vă daţi seama că dacă ea poate învăţa manechinele, pot si eu să duc gâştele mele pe catwalk,” ne-a declarat Haiduc.
„Decât nişte gâşte false mai bine unele veritabile. Decât să promovez în colecţia mea o manechină cu fundul mare sau una cu osânză cum sunt pe la unele aşa numite agenţii de manechine din Timişoara, J’adore Models de exemplu, mai bine bag o gâscă grasă ce poate să concureze chiar şi cu o vedeta Playboy”, mai spune designerul timişorean.
Gâştele lui Haiduc nu sunt unele obişnuite pentru că sunt important tocmai din Spania. Şi, chiar dacă nu beau apă plată cu lămâie mănâncă doar mâncare bio. Oricum, costurile de întreţinere sunt incomparabil mai mici decât al suratelor lor fără pene, iar când vor creşte mari Haiduc promite că le va da la facultatea de drept, ca orice fotomodel care se respectă.

sursa: ziuadevest.ro