8 apr. 2010

Piţipoanca zilei: DJ Harra vrea nud în biserică


Pentru că schimbul de “amabilităţi” pe care l-a avut cu Sorana Mohamad n-a făcut destulă vîlvă, DJ Harra (Dana Neacşu) se dă de ceasul morţii să mai apară un pic prin ziare. Neavînd nimic memorabil de anunţat, duduia se încordează o dată şi dă de ştire lumii că are de gînd să pozeze goală într-o biserică catolică! Dar ca să nu fie, totuşi, chiar atît de goală, s-a gîndit să-şi atîrne pe anatomie niscaiva bijuterii, pe care i le-a cerut designerului Adrian Haiduc. Pentru că omul are mansarda în ordine, a refuzat-o: “Sînt eu excentric, dar cererea asta m-a lăsat mască! Nu i-am dat curs pentru că sînt un om cu frica lui Dumnezeu.” Acuma, ce să facă şi DJ Harra? Nu poate decît să-şi schimbe locaţia pentru pictorial. Poate încearcă în Piaţa Obor. Sau în tramvaiul 21.


sursa: ziarulnational.com

DJ Harra a vrut să pozeze nud în biserică

DJ-ita topless Harra a dorit sa fie protagonista unui pictorial nud intr-o biserica catolica. Dana Neacsu, alias DJ Harra, a vrut sa pozeze goala intr-o locatie cu totul neobisnuita, o biserica romano-catolica. Pentru a da stralucire pictorialului, i-a cerut designerului de bijuterii Adrian Haiduc sa o accesorizeze, insa DJ-ita a fost tratata cu un refuz categoric de acesta. Contactat telefonic, Adrian Haiduc a comentat pentru eMulte.ro: “Sunt eu excentric, dar cererea asta m-a cam lasat masca!

DJ-ita topless Harra a dorit sa fie protagonista unui pictorial nud intr-o biserica catolica.

Dana Neacsu, alias DJ Harra, a vrut sa pozeze goala intr-o locatie cu totul neobisnuita, o biserica romano-catolica. Pentru a da stralucire pictorialului, i-a cerut designerului de bijuterii Adrian Haiduc sa o accesorizeze, insa DJ-ita a fost tratata cu un refuz categoric de acesta.

Contactat telefonic, Adrian Haiduc a comentat pentru eMulte.ro: “Sunt eu excentric, dar cererea asta m-a cam lasat masca! Nu i-am dat curs pentru ca sunt in primul rand un om cu frica lui Dumnezeu, iar ideea Danei Neacsu mi s-a parut a fi o blasfemie”, a mai declarat designerul de bijuterii.


sursa: vestic.ro

Lansarea primului calendar de barbati nud by Adrian Haiduc la no name 13 03 2010

Poze aici

sursa: gapo.ro

Aşa s-au distrat româncele de 8 Martie!


Bucureşti. Andreea Tonciu a uitat că are acasă un iubit gelos, pe Nicolae Mitea, şi a pozat languros alături de doi stripperi din trupa Chippendales, pe care Adriana Bahmuţeanu i-a invitat la emisiunea ei.

Constanţa. Domnişoarele s-au adunat într-un club din oraş, unde patru bărbaţi le-au stat la dispoziţie toată seara. Aceştia au renunţat însă repede la dansuri şi au început să sărute invitatele, să le mângâie sau să se întindă peste ele, pe podea.

Timişoara. Designerul Adrian Haiduc şi-a aşteptat clientele, de 8 Martie, la magazinul său de bijuterii, cu vânzători sexy: manechini îmbrăcaţi doar în boxeri

sursa: antidotul.ro

Sorana ex-Asia, despre DJ Harra "Nu stiu care e proasta dintre noi!"

Scandalul din culisele emisiunii pe care o prezinta Sorana a luat amploare dupa ce DJ Harra alias Dana Neacsu a declarat ieri unei publicatii online ca Sorana este "o proasta care traieste din amintiri.""E o proasta care traieste din amintiri, de pe vremea cand ASIA inca innebunea copiii prescolari. isi da aere de mare vedeta, insa valoarea ei pe toate planurile este ZERO. O infatuata fara pic de bun simt" a declarat Dana Neacsu despre Sorana. Fosta solista nu a lasat-o fara replica si a afirmat astazi pentru aceeasi publicatie, ca ii oferea lectii de istorie in culise, asa ca nu prea isi da seama cine este proasta dintre ele doua."Pentru mine, aceasta persoana nu prezinta nici un interes. Nu ma intereseaza ce spune. E treaba ei daca ma crede proasta, sa nu uite insa ca in timpul filmarilor o invatam cunostinte elementare de istorie, deci nu stiu care e proasta dintre noi." a replicat Sorana. Se pare ca scandalul dintre cele doua a plecat de la faptul ca Sorana ar fi facut tot posibilul ca DJ Harra sa nu poata castiga concursul pe care il prezenta Sorana. Mai mult, in spatele concursului ar exista si un scandal sexual care o are in prim plan pe DJ Harra alias Dana Neacsu care ar fi fost vazuta intrand intr-o camera de hotel cu hair-stilystul Mihnea Marinas. Se zvonea chiar ca Dana ar fi gravida si ca cel care stia de aceasta poveste este designerul de bijuterii Adrian Haiduc. "Le rog pe cele doua doamne sa faca bine sa nu ma bage in mizeriile lor. Chiar nu ar fi bine sa povestesc blestemele si spurcaciunile dintre cele doua dive moderate de Mihnea Marinas. Tot ce pot sa spun este " a declarat designerul pentru emulte.ro  

sursa: cucurigu.ro