17 mar. 2010

De la fani adunate partea II










Ramona Lazuran: "Am avut multe relatii cu fotbalisti....dar doar de prietenie. Oare de aia nu ma mai suna??!!!" :)


Super BOMBA sexy, Ramona Lazuran, este din Oradea, tine cu FC Bihor, a mers sa vada nationala la Constanta si ii place de Gerrard si Tiger Woods.

Esti din Oradea! Ai fost vreodata pe stadion la meciurile lui FC Bihor?
Da. FC Bihor a stat doar un an in Liga l in ultimii 20 de ani asa ca am prins 2 meciuri pe acel stadion: FC Bihor - Steaua si Poli Timisoara - Steaua, meci jucat la Oradea pentru ca Poli avea terenul suspendat.
La meciurile nationalei ai fost vreodata?
Pentru mine meciurile nationalei au implicat mereu o stare aparte de emotie.Sunt NATIONALISTA! Am luat parte la cateva, nu multe. Pe arena lui Poli Timisoara cel cu Serbia si la Constanta cu Polonia...Insa, le urmaresc cu interes pe televizor. Mmm...dezamagire mare de la Mondialele '94 din Statele Unite incoace.
Care este jucatorul tau preferat?
Jucatorul preferat....am 2! Romania..:) Traian Basescu - joaca tare si Tiger Woods.
Chivu sau Mutu?
Binele sau raul? :) Ambii! Avem nevoie de bine si nu ne putem lipsi de rau pe planeta noastra :)
Care fotbalist din strainatate iti place cel mai mult?
De departe Gerrard.
Ce sporturi practici?
Sporturile de sala, de intretinere: fitness, aerobic, fitboxing, kickboxing. Imi place golful,dar aici...
La ce sporturi te uiti la tv?
Fotbal, handbal, patinaj, politica, box uneori!!!
Iti place sa comentezi meciurile de fotbal alaturi de prietene?
Mmm..cel mai placut moment este comentatul. E usor sa vorbesti de pe margine.
Care este cea mai urata barfa pe care ai auzit-o despre tine?
Barfa, inventie..cum vreti! Sunt mai multe. Cand dai un deget se tinde mereu sa ti se ia toata mana, aproape ca m-am obisnuit cu asta. As aminti doua: faptul ca sunt materialista si ca m-am cuplat cu un dansator.
Ai avut vreodata relatii cu vreun fotbalist? Te-a sunat vreodata vreunul sa iti propuna sa iesiti la o cafea?
Cu mai multi! Dar de prietenie. Cel putin din punctul meu de vedere. Oare de aia nu ma mai suna??!!! Invitatii...mda...vin! N-am apucat sa onorez nici una. Asta e partea proasta :))

Foto: Dennis Kappel – pentru Hart Design

sursa: sport.ro

De la fani adunate partea I










Cei mai mari hair stylisti din Romania se intalnesc la Timisoara


Cei mai importanti hair stylisti din tara isi dau intalnire marti 23 martie la Timisoara pentru a prezenta colectia de tunsori si culori primavara 2010, un eveniment marca Adrian Haiduc si salon Geea. De la Geea Hart Hair collection nu vor lipsi fratii Gabriel si Catalin Cretu, hairstylistul lui Adrian Haiduc, precum si al vedetelor Iuliana Matei, Ramona Lazuran, Dj Harra, Andrei Dumitru care s-au lasat pe mana lui.
Gabriel Cretu se poate lauda si el cu un CV impresionant. A coafat-o pe fiica presedintelui Traian Basescu, Ioana Basescu, dar si pe fiica fostului prim ministru, Petre Roman, Oana Roman. Si parul Nicoletei Luciu a trecut prin palmele artistului. Un alt nume sonor ce va fi prezent la eveniment este Eugen Baloy cunoscut mai mult in Ungaria, decat in Romania. Invitat special va fi Sebastiano Barbagallo stilist italian cu o experienta de 20 ani in Milano, Roma, Brazilia si Kenya. Totul a fost bine pus la punct pentru eveniment, iar organizatorii promit ca va fi un show fitos. Evenimentul este unul cu usile inchise, se intra doar pe baza de invitatie, “putem numi un eveniment monden in Timisoara” ne-a declarat designerul. Chiar si mancarea a fost aleasa in asa fel incat meniul sa fie italian, oferit de restaurantul Pomo D'oro.

foto: Robert Dohar

Mugur Mihăiescu, alias "Garcea", a suspendat Vacanţa Mare şi deschide un Irish Pub la Timişoara


Actorul Mugur Mihăiescu se pregăteşte să deschidă un Irish Pub în plin centrul Timişoarei. Îndrăgitul actor care interpretează rolurile „Garcea” şi „Leana” din grupul Vacanţa Mare, s-a retras pentru un an din luma reflectoarelor.

Cei 21 de ani de muncă continuă l-au obosit pe Mugur Mihăiescu, care a lăsat de-o parte televiziunea şi showurile şi s-a refugiat în afaceri şi relaxare. Chiar dacă este criză economică, „Garcea” are gânduri mari. După succesul cu Irish Pubul din Bucureşti, acesta va mai deschide încă patru locaţii în ţară. Prima dintre ele va fi la Timişoara, unde actorul se află pentru a tatona terenul. „Irish Pubul se va numi St.Patrick, la fel ca cel din Bucureşti. Am mers pe Irish Pub pentru că aparţine unei ţări foarte civilizate, sunt locuri civilizate, unde lumea vine să se simtă bine. Plus că eu sunt băutor de whisky şi de bere. Am renunţat demult la zaibărul oltenesc. Nu pot să beau decât bere irlandeză pentru că am probleme cu aciditatea la stomac”, a declarat Mugur Mihăiescu.

Pubul va fi în Piaţa Victoriei sau în Piaţa Unirii

Între două drumuri în America, Mugur Mihăiescu s-a oprit la Timişoara pentru a căuta locaţia potrivită pentru pub-ul său. Acesta susţine că proiectul său se pliază doar pe zonele istorice. „Am venit la Timişoara să tatonez viaţa de noapte, să văd cum se distrează timişorenii. Am găsit deja câteva locaţii. Puburile se pliează doar pe zone istorice. Trebuie să mă decid. Oricum, după Timişoara vreau să mai deschid şi la Cluj, Braşov şi Iaşi”, adaugă patronul.

„Garcea” pescuieşte şi joacă golf în SUA

Mugur Mihăiescu a revenit curând din SUA, unde, spune el, a reuşit în sfârşit să se relaxeze. „Am fost la Los Angeles şi în Miami. Am jucat golf, am pescuit, am fost la filme, am făcut excursii şi am m-am distrat cu prietenii. Am luat primul concediu după 21 de ani de muncă. Mi-am propus un an de relaxare. Pur şi simplu nu mai pot”, a mai spus Mugur Mihăiescu. El se va întoarce în America, în aprilie, pentru că va fi din nou naş. „Este a 11 oară când sunt naş. Doar eu şi Corleone mai concurăm”, a glumit actorul.


„Tâmpiţii se văd imediat”

Mugur Mihăiescu nu a reuşit să îşi facă o părere despre Timişoara, însă, susţine că nici nu ar fi fost acum corect să le găsească nod în papură bănăţenilor. „Vă daţi seama că acum am nevoie de sprijin. Nu pot să spun nimic de rău. Dar eu m-am obişnuit şi cu Bucureştiul. E un oraş mare, iar dacă sunt 500 de mii de tâmpiţi se vede imediat. Dar mai sunt pe lângă ei încă 2 milioane de oameni calumea. Aceştia nu se văd, pentru că nu te deranjează. Astfel că tindem să judecăm greşit”, a afirmat Mugur Mihăiescu.

sursa: adevarul.ro

Galerie foto lansare calendar partea II