23 feb. 2011

Adrian Haiduc: «Harra e o ipocrită. Am prins-o în cameră cu Mihnea Marinaş»

Dj Harra

Intrigat de faptul că DJ Harra nu recunoaşte o relaţie pe care ar fi avut-o în trecut, designerul de bijuterii Adrian Haiduc (foto jos) îi aminteşte brunetei că a fost surprinsă în fapt cu persoana despre care se vorbeşte.

Este vorba de stilistul Mihnea Marinaş, care la vremea în care s-ar fi bucurat de compania DJ-iţei era şi membru în juriul de la "Inelul cu diamant", emisiune concurs la care a participat şi Harra.


"Dana Neacşu să îşi aducă aminte momentul când am prins-o în camera de hotel cu unul dintre membrii juriului de la "Inelul cu diamant”.

Nu înţeleg de ce acum DJ Harra nu mai recunoaşte că a avut o relaţie pasageră cu Marinaş, mai ales că la momentul acela mi se plângea că se teme că a şi rămas gravidă cu stilistul respectiv?", se întreabă retoric Adrian Haiduc, conform emulte.ro.

Sursa: click.ro





Adrian Haiduc: "dj Harra este o ipocrita!"

DJ Harra este acuzata de ipocrizie de catre designerul de bijuterii Adrian Haiduc. Acesta tine sa ii reaminteasca noii vedete din showbizul romanesc despre noptile petrecute la hotel in compania stilistului Mihnea Marinas.

“Dana Neacsu sa isi aduca aminte momentul cand am prins-o in camera de hotel cu unul dintre membrii juriului de la “Inelul cu diamant”. Nu inteleg de ce acum DJ Harra nu mai recunoaste ca a avut o relatie pasagera cu Marinas, mai ales ca la momentul acela mi se plangea ca se teme ca a si ramas gravida cu stilistul respectiv?”, a declarat in exclusivitate Adrian Haiduc pentru eMulte.ro.

In ultima perioada, DJ Harra a iesit la rampa cu relatia pe care a avut-o cu Liviu Varciu, legatura care s-a finalizat cu o intrerupere de sarcina. Aceasta nu este insa singura data cand Dana Neacsu acuza un barbat ca a lasat-o insarcinata.

eMulte.ro v-a prezentat in exclusivitate cu un an in urma scandalul sexual din timpul emisiunii Inelul cu diamant.

Sursa: emulte.ro

Un martor al aventurii lui Mihnea Marinaş cu DJ Harra: "E o ipocrită! Am văzut-o eu în camera de hotel!"

Povestea lui Mihnea Marinaş, hair-stylistul care a povestit pentru CANCAN că a trecut prin aceeaşi experienţă ca Liviu Vârciu, după aventura cu bruneta care mixează topless este susţinută de Adrian Haiduc, un designer de bijuterii care a văzut-o pe Harra în camera de hotel împreună cu Mihnea Marinas.

După ce CANCAN a publicat în excluvitate ştirea despre Mihnea Marinas şi DJ Harra care a pretins şi atunci că a rămas gravidă cu membriul juriului de la "Inelul cu diamant", pentru a câştiga simpatia acestuia, DJ-iţa a negat la "Un sjow păcătos" că ar fi adevărat, spunând chiar că nu îl cunoaşte pe Mihnea. Numai că a apărut un martor al aventurii ei cu Mihnea. Este vorba despre Adrian Haiduc, un designer de bijuterii care a văzut-o pe Harra în camera de hotel a lui Mihnea Marinas.


"Dana Neacşu să îşi aducă aminte momentul când am prins-o în camera de hotel cu unul dintre membrii juriului de la "Inelul cu diamant". Nu înţeleg de ce acum DJ Harra nu mai recunoaşte că a avut o relaţie pasageră cu Marinaş mai ales că la momentul acela mi se plângea că se teme că a şi rămas gravidă cu stilistul respectiv?", a declarat Adrian Haiduc pentru eMulte.ro.






Sursa: cancan.ro











Mihnea Marinas, un fost iubit al DJ Harra, vorbeste despre strategia cu care aceasta incearca sa tina barbatii langa ea

Mihnea Marinas, un fost iubit al DJ Harra, vorbeste despre strategia cu care aceasta incearca sa tina barbatii langa ea: "Si pe mine m-a mintit ca este gravida"

Dupa ce a iesit in fata spunand ca poarta in pantec copilul lui Liviu Varciu, la cateva zile distanta DJ-ita a anuntat ca are o sarcina extrauterina. Un fost iubit al DJ-itei dezvaluie misterul sarcinii despre care s-a vorbit atat.


Libertina. Dj Harra ademeneste barbatii cu show-urile ei semierotice Stiam ca mai devreme sau mai tarziu se va afla ce fel de persoana este. Am fost convins de la inceput ca totul este o prefacatorie si o mizerie.", Liviu Varciu
In urma cu ceva timp, cand Dana Neacsu, alias DJ Harra, a participat la emisiunea "Inelul cu diamant", se zvonea ca DJ-ita ar fi facut tot ce i-a stat in putinta sa castige juriul de partea ei, facand chiar o pasiune subita pentru unul dintre membrii juriului, hair-stylistul Mihnea Marinas. Mai mult decat atat, in culisele emisiunii s-a vehiculat ca DJ Harra ar fi ramas insarcinata cu Mihnea, ceea ce face ca povestea hair-stylistului sa semene cu cea a lui Liviu. Contactat de reporterii CANCAN, Mihnea a declarat: "Jocurile sunt aceleasi. Este o poveste facuta la indigo... Povestea mea a transpus-o in viata lui Liviu... E un deja vu. Si pe mine m-a mintit ca este insarcinata, nu vreau sa imi mai bat capul cu subiectul asta. A fost, a avut urmari urate, ce-i drept, dar vreau sa ma focalizez pe relatia mea, pe munca si pe evenimentele pe care le organizez, nu pe numele ei. Este un joc din partea ei,
doar atat".






Sursa: cancan.ro