6 nov. 2010

RADIO NĂDLAC ARE UN NOU MODERATOR DE EMISIUNE


După articolele postate la Revista Virtuală de pe site-ul Radio Nădlac şi promo-urile difuzate de Ştefan Franio prin care invita tinerii din Nădlac ca să se alăture Echipei, iată că de câteva zile, Radioul Inimilor Noastre are în perioadă de testare un nou moderator.


Este vorba de designerul ADRIAN HAIDUC, un timişorean care momentan este în ARIZONA, SUA la un curs de pregătire şi specializare în lucrul cu diamante. De acolo, el a sunat la Londra unde este Centrul de coordonare al postului Radio Nădlac, manifestându-şi dorinţa de a intra în Echipă şi de a deveni moderator al unei emisiuni radio.


Cunoscându-l pe ADRIAN HAIDUC, toată lumea s-a bucurat pentru această solicitare a lui şi, cum era şi normal, a fost acceptat cu bucurie urmând ca acesta să realizeze o emisiune pentru locuitorii din Nădlac şi cei plecaţi în alte ţări pentru care singura legătură de suflet cu cei de acasă se realizează prin intermediul acestui post de radio online.


ADRIAN HAIDUC a trecut imediat la treabă iar acum puteţi să-l ascultaţi în emisiunea de dimineaţă, NEATZA NADLAC BY HAIDUC tot a doua zi de la ora 07.00 la 09.00 şi în emisiunea de seara – marţi şi miercuri deocamdată - POVESTE DE SEARA CU ADRIAN HAIDUC... după emisiunea lui Patrik (marţi) şi Kristina (miercuri).


Dacă emisiunile pe care le realizează deocamdată ADRIAN HAIDUC sunt bune şi corespund cerinţelor şi criteriilor d-voastră de calitate, numai ascultătorii o pot aprecia cel mai bine, ascultătorii noştri sunt „judecătorii supremi” pentru care Echipa Radio Nădlac face tot posibilul ca să fie mulţumiţi atât de muzică, de emisiuni cât şi de cei care prezintă aceste emisiuni.


Cu prilejul sosirii în Echipa Radio Nădlac a noului nostru coleg, ADRIAN HAIDUC, îi spunem BUN VENIT şi îi dorim MULT SUCCES în noua lui poziţie, acela de moderator de emisiune!




Foto: Denis Kappel