31 aug. 2010

8000 de dolari pentru inima lui DJ Harra?


Adrian Haiduc, celebrul designer de bijuterii, pare-se ca se va reprofila. Asta deoarece dupa ce a facut tot felul de cercei si de coliere ce contineau diferite pietre si corali, el se va apuca de creatia primului sau inel cu diamant.



Ceea ce l-a determinat sa faca acest lucru a fost cererea unui tanar afacerist din Bucuresti, pe nume Mihai, care doreste sa daruiasca bijuteria frumoasei DJ Harra.


"Intr-adevar, un om de afaceri din Bucuresti a apelat la serviciile mele. Nu vad nimic gresit in a cuceri o vedeta internationala precum DJ Harra. Inelul pe care i-l voi face Danielei Neacsu are un cumul al diamantelor de 2 karate precum si o perla de culoare alba. Costul inelului este de 8000 de dolari.


Desi DJ Harra este o persoana foarte stricta si exigenta sunt convins ca inelul o va satisface deplin. Nu e prima oara cand creez pentru o vedeta. Nu eprima oara cand ii creez Danielei, catelul ei pe nume Kenzo, poarta o creatie marca Adrian Haiduc. Cat despre Mihai, nu pot sa zic decat atat: este o persoana pedanta, cu mult stil, care stie cum sa cucereasca o femeie, iar inelul i-l voi trimite direct din SUA atunci cand va fi gata" a declarat Adrian Haiduc.


Legat de acest subiect, DJ Harra, care s-a aflat la Timisoara in aceste zile pentru a mixa in clubul Lemon, ne-a declarat urmatoarele: "Sunt surprinsa in mod placut de gestul pe care vrea sa-l faca Mihai. Faptul ca a ales un designeri atat de talentat precum Haiduc, ii scoate in evidenta bunul gust. Cu toate ca intre noi nu exista nici o relatie amoroasa, el pastreaza traditia veche si face curte in mod elegant unei fete. Sunt convinsa ca Adrian Haiduc va crea o bijuterie minunata care ar putea satisface si cele mai exigente pretentii."



Minciuna vinde inca bine in Romania


Anul trecut, in luna Noiembrie, mai exact pe data de 13, designer-ul Adrian Haiduc a organizat prima editie a Timisoara Fashion Festival. Ranita in orgoliu, creatoarea Aura Dumitru a declarat pe atunci ca in luna Mai, a anului 2010 va face si ea Festivalul Timisoara Fashion 2010 in Piata Uniri in colaborare cu Primaria Timisoara.In cadrul acestui festival trebuiau sa aibe loc mai multe evenimente precum:


- Lansarea colectiei pret-a-porter designer Aura Dumitru,
Show de coafura si machiaj STELUTA IORDACHE HAIR STUDIO, axat pe:


- haute couture culoare si tunsoare realizat de Paula Bilea – styling şi Valentin Croitoru – make-up;

- pret-a-porter, colectia Anotimpuri, realizat de Steluta Iordache – styling si Laura Dumitrascu – make-up;

- demonstratie special artist guest – stylist Marian Cotoi din Bucuresti, reprezentant Goldwell Romania

- concert sustinut de formatii care definesc stilul muzical românesc contemporan- lansarea colectiei de bijuterii si accesorii Magnifique One


Prezentatoarea acestui festival trebuia sa fie nimeni alta decat Monica Columbeanu.


Iata-ne la sfarsit de luna iulie, iar pima editie a Timisoara Fashion 2010 nu a mai avut loc. Referitor la acest aspect Adrian Haiduc a declarat: " Din pacate sunt multe cazuri cand invidia il roade atat de tare pe om incat ar face orice... chiar si sa minta. Eram tare curios cum ar fi fost festivalul organizat de Aura Dumitru. Nu este prima oara cand Aura Dumitru face pe dracu' in patru ca sa ma copieze, dar o face doar verbal. Nu suport oamenii care dezinformeaza. Nu vreau sa declar prea multe referitor la ea pentru ca nu doresc sa ii fac publicitate. Sa isi faca publicitate pe munca ei nu pe spatele meu. Este dureros sa vii si sa te bati cu pumnul in piept ca vei face ceva pentru acest oras, Timisoara, si sa nu te tii de cuvant. Tot timpul cand am zis mass mediei ca fac ceva am facut... poate ar trebui sa ma copieze la acest aspect".