31 aug. 2010

8000 de dolari pentru inima lui DJ Harra?


Adrian Haiduc, celebrul designer de bijuterii, pare-se ca se va reprofila. Asta deoarece dupa ce a facut tot felul de cercei si de coliere ce contineau diferite pietre si corali, el se va apuca de creatia primului sau inel cu diamant.



Ceea ce l-a determinat sa faca acest lucru a fost cererea unui tanar afacerist din Bucuresti, pe nume Mihai, care doreste sa daruiasca bijuteria frumoasei DJ Harra.


"Intr-adevar, un om de afaceri din Bucuresti a apelat la serviciile mele. Nu vad nimic gresit in a cuceri o vedeta internationala precum DJ Harra. Inelul pe care i-l voi face Danielei Neacsu are un cumul al diamantelor de 2 karate precum si o perla de culoare alba. Costul inelului este de 8000 de dolari.


Desi DJ Harra este o persoana foarte stricta si exigenta sunt convins ca inelul o va satisface deplin. Nu e prima oara cand creez pentru o vedeta. Nu eprima oara cand ii creez Danielei, catelul ei pe nume Kenzo, poarta o creatie marca Adrian Haiduc. Cat despre Mihai, nu pot sa zic decat atat: este o persoana pedanta, cu mult stil, care stie cum sa cucereasca o femeie, iar inelul i-l voi trimite direct din SUA atunci cand va fi gata" a declarat Adrian Haiduc.


Legat de acest subiect, DJ Harra, care s-a aflat la Timisoara in aceste zile pentru a mixa in clubul Lemon, ne-a declarat urmatoarele: "Sunt surprinsa in mod placut de gestul pe care vrea sa-l faca Mihai. Faptul ca a ales un designeri atat de talentat precum Haiduc, ii scoate in evidenta bunul gust. Cu toate ca intre noi nu exista nici o relatie amoroasa, el pastreaza traditia veche si face curte in mod elegant unei fete. Sunt convinsa ca Adrian Haiduc va crea o bijuterie minunata care ar putea satisface si cele mai exigente pretentii."



Niciun comentariu: