26 mar. 2010

Adrian Haiduc a imprumutat flacara violet


Ca tot e la moda, flacara violet a ajuns si la Timisoara, intr-un salon in care excentricul Adrian Haiduc si-a lasat amprenta pe un show de coafuri, tunsori si culori pentru primavara 2010.

Evenimentul a avut ca oaspeti pe cativa stilisti cunoscuti, fratii Gabriel si Catalin Cretu, Eugen Baloy si italianul Sebastiano Barbagallo. Printre modelele care s-au lasat pe mana stilistilor s-a numarat si designerul Haiduc, pe care acestia au ales sa il vopseasca in culoarea violet, designerul dorind probabil sa se puna la adapost de influentele negative ale lui DJ Harra.

sursa: emulte.ro

Foto: Robert Dohar

Adrian Haiduc a adus flacăra violet în moda timişoreană



La salonul Geea din Timişoara, a avut loc miercuri prezentarea colecţiei de coafuri, tunsori şi culori de primăvară 2010, sub genericul Geea Hart Hair Collection. Evenimentul, s-a desfăşurat în colaborare cu excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc, care a şocat, din nou, cu noul sa freză… violet. „Am ales flacăra violet deoarece este o culoare pe tendinţă şi având în vedere faptul că se spune ca ea ajută, am decis să o port şi eu,” a declarat Haiduc. Excentricului designer este sigur că dacă Traian Băsescu a fost protejat cu ajutorul flăcării violete în campania electorală, atunci şi el va fi protejat în scandalul în care este implicat de DJ Harra. La eveniment au participat şi doi dintre protagoniştii primului calendar cu bărbaţi nud din România,calendar lansat luna aceasta de acelaşi Haiduc. Violetul s-a dovedit miercuri seara o culoare ce a atras, ca un magnet, la Salonul Geea, oameni politici şi de afaceri care s-au arătat încântaţi că şi Timişoara se organizează evenimente mondene ca la Bucureşti.

sursa: ziuadevest.ro

Foto: Robert Dohar

Coafuri de fiţe şi hair-style-işti de renume, la Timisoara


Ultimele tendinţe în materie de coafuri au fost prezentate marţi seara, la salonul Geea din Timisoara. Aici s-a lansat colecţia de primăvară-vară pentru coafuri, tunsori şi culori, realizată în colaborare cu designerul timişorean Adrian Haiduc.

La eveniment au fost prezenţi patru designeri de renume de peste hotare, dintre care trei absolvenţi ai prestigioasei academii Vidal Sassoon: Cătălin Creţu, Gabriel Creţu şi Eugen Baloi. Aceştia au coafat numeroase vedete autohtone de-

a lungul vremii, printre care Ioana Băsescu, Oana Roman şi Iuliana Matei. Invitat special al evenimentului a fost Sebastiano Barbagallo, un stilist italian cu o experienţă de peste 20 de ani în realizarea coafurilor. Lansarea colecţiei de coafuri a fost pusă la cale în colaborare cu designerul Adrian Haiduc, care s-a şi vopsit violet cu această ocazie.

sursa: tion.ro

Foto: Robert Dohar