30 mai 2011

Manechinele, agresate într-un club bucureștean

După ce a lansat colecția de bijuterii ”BCarnal”, în care a folosit carne crudă, Adrian Haiduc a adus vineri seară pe podiumul din Clubul Princess o nouă prezentare excentrică și originală.



Designerul a realizat coliere și cercei din fașă gipsată, instrumente și pense chirugicale, fiole și medicamente. Cu bijuteriile, dar și cu fetele care le-au purtat - printre care Simona Trașcă, Cristina Roman, dar și Adelina Pestrițu, ultima în rol de asistentă - Adrian Haiduc a realizat o coregrafie unică, în care manechinele s-au transformat în femei abuzate psihic. "Este o concepţie ce vrea să tragă un semnal de alarmă asupra agresiunii femei de către bărbat pe plan psihic şi intelectual", a declarat Haiduc.

Foto | Simona Trașcă și-a arătat sfârcurile în club

Simona Trașcă a participat, weekendul acesta, la o prezentare de modă neconvențională, într-un club bucureștean. Blonda a reușit să îi șocheze pe cei prezenți nu doar prin tematica spectacolului, ci și prin... sânii ei ce nu puteau fi ținuți în frâu.

Vedeta a jucat rolul unei femei maltratate în cadrul prezentării de modă realizată de Adrian Haiduc, dar mai apetisanți au fost sânii ei, prea mari pentru a fi ținuți în frâu de un sutien probabil cu câteva numere mai mic.

Astfel, sfârcurile Simonei Trașcă au putut fi admirate în voie de public, în toate pozițiile și din diverse unghiuri.

Sursa: libertatea.ro

Adelina Pestrițu, invadată de celulită


Prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi”, de la Kanal D, nu este în cea mai bună formă fizică.

Dovada? Adelina Pestrițu și-a etalat celulita, vineri seară, în clubul Princess din Capitală, unde a participat la prezentarea colecţiei de cercei şi coliere cu faşă ghipsată, instrumente şi pense chirurgicale, fiole şi medicamente denumită "BMental", lansată de designerul Adrian Haiduc.

Se pare că fostul iepuraș Playboy avea dreptate. Croaziera petrecută pe “Vaporul iubirii” nu a priit siluetei ei, bruneta recunoscând că s-a îngrășat 3-4 kilograme în cele trei săptămâni de distracție în larg.

Rămâne de văzut dacă Adelina se va pune pe slăbit, mai ales că sezonul estival se apropie, iar numărul prezentărilor de modă va crește.

Sursa: libertatea.ro

Foto | Mădălina Corduneanu, de la "Dansez pentru tine" la prezentări în club Mai mult: Mădălina Corduneanu, de la "Dansez pentru tine" la prezentăr


Modelul Mădălina Corduneanu nu a ajuns în faza finală a emisiunii-concurs“Dansez pentru tine”, însă nu o duce rău.

Fosta parteneră a actorului din serialul “Moștenirea”, Costin Sforaru, este invitată frecvent la prezentări de modă în cluburi, unde, e adevărat, nu defilează pe sume considerabile, însă reușește să-și câștige existența.

Ultimul eveniment de acest gen la care a participat a avut loc, vineri seară, în clubul Princess din Capitală. Mădălina Corduneanu a defilat pentru designerul Adrian Haiduc, care și-a lansat colecția de cercei şi coliere cu faşă ghipsată, instrumente şi pense chirurgicale, fiole şi medicamente, denumită "BMental".

Mădălina a fost susținută de Liviu Vârciu, cel care l-a înlocuit pe ringul viselor pe Costin Sforaru, în momentul în care aceasta a părăsit show-ul “Dansez pentru tine” din cauza unei accidentări.

Sursa: libertatea.ro