26 oct. 2010

Adrian Haiduc: Cand cineva ma calca pe coada e de rau


Indignat de articolul scris de catre Mihaela Rusu, Adrian Haiduc a dorit sa clarifice situatia sa si a problemelor ce au fost enumerate.Iata declaratia oficiala a designer-ului:

"Doresc sa ma adresez in mod special domnisoarei sau doamnei Rusu care si-a permis sa se lege de viata mea. In primul rand eu nici nu o cunosc personal si nu inteleg ce treaba ar putea avea dansa cu mine. Care este problema? Ca am vandut flori cand eram copil, sau ca am ajuns undeva datorita muncii mele?


Cred ca fiecare ar trebui sa isi vada lungul nasului, sau mai bine, sa se uite in ograda lui si nu in cea a vecinului. Nu vreau sa jignesc, caci nu imi sta in fire, deoarece eu am avut parte de o educatie decenta din partea parintilor. Cu ce i-am gresit acestei domnisoare? Faptul ca sunt celebru se datoreaza muncii mele. Totul a fost facut pe sudoarea mea. Daca am ajuns unde am ajuns mi se datoreaza mie in primul rand dar si parintilor si sotiei care m-au sustinut si ma sustin in continuare. Sper ca totul sa fi fost doar o mica razbunare si sa nu se mai intample deoarece atunci vom discuta altfel. Nu sunt razbunator, nu port nici ranchiuna, dar cand cineva ma calca pe coada e de rau.


Referitor la domnisoara ospatara as vrea sa va mentionez ca este o mare diferenta intre lime si sparanghel, adica lamaine. Respectivei, i-am comandat un cocktail extravagant si i-am solicitat doua bucati de sparanghel. Deoarece domnisoara a considerat ca imi bat joc de ea, ca dumneaei nu a auzit de sparanghel, i-am recomandat sa studieze manualul de botanica din clasa a cincea".

P.S. Ne cerem scuze pentru neplacerile create designer-ului.




Foto: Robert Dohar

Ai uitat de unde ai plecat "vedeto" ?


Cand auziti de Adrian Haiduc, multi dintre voi probabil ca il injurati, altii poate il admirati, dar cei mai multi probabil ca nu stiti cum a inceput cariera sa de succes.


Putini stiu ca, la varsta de 6 ani, cand de-abia reusea sa isi stearga singur mucii de la nas, actualul designer era un mic florar prin pietele din Timisoara. "Chiar aveam succes si asta deoarece pe langa flori, clietelor le dadeam si un pupic pe obraz" ne-a declarat Haiduc. Meseria de florar a practicat-o pentru o perioada scurta de timp iar cand a ajuns la liceu s-a gandit sa ia viata in propriile maini. Ca sa nu mai ceara bani de buzunar parintilor, bijutierul s-a facut reprezentant de produse cosmetice. "Treaba cu cosmeticele chiar a prins la colegele de clasa, cat si la celelalte eleve din scoala. Am reusit sa fac niste banuti, suficienti cat sa imi pot permite sa ies la un suc. Stiu cum este sa nu ai bani in buzunar si sa te uiti la altii cum isi permit mai mult de o apa plata".

Eee, istoria este frumoasa, iar Adrian Haiduc probabil ca incearca sa miste niste corzi sensibile, dar noi am reusit sa stam de vorba cu persoane apropiate recordman-ului care ne-au declarat urmatoarele: "Adi, in tinerete, era un om simplu care era obisnuit sa bea doar apa plata daca asa era situatia. Acum, in schimb, dupa ce a devenit faimos consuma doar apa plata cu lime si nu cu lamaie". Una dintre ospatarele ce l-a servit pe designer intr-un club de fite ne-a declarat: “M-a facut cu ou si cu otet, mi-a zis ca daca nu stiu ce e aia lime, imi recomanda sa ma uit in cartea de botanica de clasa a cincea. El intotdeauna vrea sa para prietenos, dar va spun ca este dracu` impielitat.”




Foto: Robert Dohar