19 mar. 2010

Sorana ex-Asia, despre DJ Harra "Nu ştiu care e proasta dintre noi!"




Scandalul din culisele emisiunii pe care o prezintă Sorana a luat amploare după ce DJ Harra alias Dana Neacşu a declarat ieri unei publicaţii online că Sorana este "o proastă care trăieşte din amintiri."


"E o proastă care trăieşte din amintiri, de pe vremea când ASIA încă înnebunea copiii preşcolari. Îşi dă aere de mare vedetă, însă valoarea ei pe toate planurile este ZERO. O infatuată fără pic de bun simţ" a declarat Dana Neacşu despre Sorana. Fosta solistă nu a lăsat-o fără replică şi a afirmat astăzi pentru aceeaşi publicaţie, că îi oferea lecţii de istorie în culise, aşa că nu prea îşi dă seama cine este proasta dintre ele două."Pentru mine, această persoană nu prezintă nici un interes. Nu mă interesează ce spune. E treaba ei dacă mă crede proastă, să nu uite însă că în timpul filmărilor o învăţam cunoştinţe elementare de istorie, deci nu ştiu care e proasta dintre noi." a replicat Sorana.

Se pare că scandalul dintre cele două a plecat de la faptul că Sorana ar fi făcut tot posibilul ca DJ Harra să nu poată câştiga concursul pe care îl prezenta Sorana. Mai mult, în spatele concursului ar exista şi un scandal sexual care o are în prim plan pe DJ Harra alias Dana Neacşu care ar fi fost văzută intrând într-o cameră de hotel cu hair-stilystul Mihnea Marinaş. Se zvonea chiar că Dana ar fi gravidă şi că cel care ştia de această poveste este designerul de bijuterii Adrian Haiduc. "Le rog pe cele două doamne să facă bine să nu mă bage în mizeriile lor. Chiar nu ar fi bine să povestesc blestemele şi spurcăciunile dintre cele două dive moderate de Mihnea Marinaş. Tot ce pot să spun este " a declarat designerul pentru emulte.ro

sursa: cancan.ro

Dj. Harra:"Nu mă promovez prin acest scandal"


Dj Harra vorbeşte, în direct la „Acces Direct" despre conflictul dintre ea şi Sorana, fostă componentă a trupei ASIA. Dana Neacşu, pe numele ei adevărat, susţine că era atacată sistematic de Sorana.

„Eram în culise şi ne-am ciondănit acolo, pe platou ne respectăm. Adrian Haiduc a intervenit între noi. Nu ştiu de la ce a pornit scandalul. Nu am cu ce să îi iau locul, nu am avut nici un iubit comun, iar ultima oară a avut o reacţie aiurea. Mi-a întors spatele când am vrut să facem cunoştinţă. Eu n-am recunoscut-o pentru că se vopsise blondă. Nu mă promovez prin acest scandal", a conchis Dj. Harra.

Cunoscutul designer Adrian Haiduc a intervenit pentru a aplana conflictul. "Îmi pare rău că sunt târât în acest scandal, amândouă îmi sunt dragi. Nu mi se pare normal să fie această scălămbăreală între ele. Am asistat la împunsături, jigniri între cele două. Eu nu interveneam dacă numele meu nu apărea în presă. E normal să intervin".

sursa: libertatea.ro

Adrian Haiduc e samburele de scandal dintre Sorana si DJ Harra


Balacareala si injuraturi ca la usa cortului intre doua vedete romanesti: DJ Harra si Sorana, ex ASIA se porcaie, iar in mijlocul acestui scandal a intrat si artistul timisorean Adrian Haiduc. Circul a inceput ieri cand DJ Harra a facut-o proasta pe Sorana. Fosta componenta a trupei ASIA a reactionat si ea facand-o si ea la randul ei proasta pe DJ Harra "Sa nu uite ca in timpul filmarilor de la emisiunea Inelul cu Diamant o invatam cunostinte elementare de istorie, deci nu stiu care e proasta dintre noi.”.
Tot acest scandal a pornit din timpul emisiunii “Inelul cu diamant”. DJ Harra ar fi facut tot ce se poate ca sa castige juriul de partea ei, insa tocmai acest lucru i-a grabit iesirea din concurs. DJ-ita a facut o pasiune subita in timpul concursului pentru unul dintre membrii juriului, hair-stylistul Mihnea Marinas, cu care a si fost prinsa intr-o camera de hotel de catre Adrian Haiduc, care era si el, la acea vreme, membru al juriului. Dupa ce in culisele emisiunii s-a vehiculat ca DJ Harra ar fi ramas insarcinata cu hair stylistul, acesta s-a folosit de calitatea de membru al juriului, si cu ajutorul Soranei a hotarat sa o indeparteze pe DJ-ita din concurs.
Designerul Adrian Haiduc nu intelege rostul acestui scandal si ii ataca pe cei trei, promitand dezvaluiri incendiare. “Le rog pe cele doua doamne sa faca bine sa nu ma mai bage in mizeriile lor. Chiar nu ar fi bine sa povestesc blestemele si spurcaciunile dintre cele doua dive moderate de Mihnea Marinas. Tot ce pot sa spun este "Mihnea, ai sange in vene, fii macar o data barbat si recunoste cele intamplate intre voi doi, nu e rusine sa te culci cu o fata frumoasa, rusine e sa o lasi gravida…" Daca ii mai mananca mult in talpa voi avea grija sa le ofer o piatra ponce. Sa se termine o data cu bacalerile astea toti 3 si sa nu ma oblige saptamana viitoare sa zic cine la cine are datorii si cine pe cine implora pentru a iesi in presa. ”

sursa: newstimisoara.ro