21 apr. 2011

Primul designer de bijuterii de animale din România sare la gâtul “criminalilor” de patrupede

Adrian Haiduc



Adrian Haiduc, primul român care a lansat o colecţie de bijuterii în exclusivitate pentru câini, a postat pe blogul personal o replică tăioasă vizavi de fenomenul de eutanasiere care a înebunit de-a dreptul întreaga ţară.

“Numărul muşcăturilor de câine este în continuă scădere, numărul de câini de pe stradă este în scădere, însă numărul de criminali, pedofili, violatori şi drogaţi este în creştere alarmantă.

Toată lumea asociază neamul românesc cu ţiganii, hoţii şi criminalii. Acesta este secretul pe care, statul, incapabil să-l gestioneze, îl ascunde în spatele unei aşa-zise probleme cu câinii de pe stradă! Manipularea funcţionează atât de bine, că oricât de inteligent ai fi, te tâmpesc cu informaţii mincinoase, de eşti în stare să te transformi tu însăţi în “criminal”.

Mulţi oameni îndobitociţi au pornit un adevărat război ce se lasă chiar şi cu ameninţări împotriva celor ce le “stau contra”, iubitorii de animale, de civilizaţie. Momentan legea în vigoare permite eutanasierea câinilor agresivi şi bolnavi, dar ei vor să îi omoare pe toţi. E simplu de ce, în condiţiile în care la noi în ţară românul din fire e obişnuit să bage în buzunar pe ascuns, 60 de euro cât costa o injecţie de eutanasie (de cinci ori mai mult decât banii ce se pot fura din o sterilizare pe care să nu o facă, ca apoi să zică că metoda nu e eficientă) e foarte rentabil, e preţul pe un singur câine, cam atât ar costa eutanasierea după normele europene, nu cu electrocutare, bâtă în cap sau otravă de şobolani.

Ca şi primul designer de bijuterii de animale din România, proaspăt rezident al USA, am tot dreptul să ma crucesc şi să îmi pun întrebarea: Oare nu începe să îmi fie ruşine că sunt român? Oare ne vom mai afirma mult pe plan extern cu dobitocenii de joasă speţă? Haideţi cu toţii să facem ceva pentru ca aceste fiinţe create de Dumnezeu să nu-şi găsească sfârşitul tocmai în săptămâna mare”, sunt cuvintele lui Adrian Haiduc, postate pe blogul personal.

Sursa: adevarul.ro