18 ian. 2010

Ramona Lăzuran s-a cuplat cu un model






Ramona Lăzuran (29 de ani), protagonista unuia dintre cele mai îndrăzneţe proiecte de la începutul acestui an, calendarul nud cu bărbaţi, s-a cuplat, în timpul şedintei foto, cu unul dintre fotomodelele masculine de acolo. Mai exact, apetisanta brunetă are acum un iubit cu nouă ani mai tânăr, Alin Andrei, unul dintre cei mai apreciaţi animatori din Timişoara.

Alin Andrei este unul dintre cei 12 bărbaţi care vor apărea în primul calendar cu bărbaţi nud din România şi care o va avea pe copertă pe frumoasa Ramona Lăzuran. Proiectul realizat de designerul Adrian Haiduc a avut ca rezultat nu numai o şedinţă foto incendiară, ci şi apariţia unei poveşti de dragoste între superba brunetă şi animator. Cei doi s-au cuplat în timpul realizării fotografiilor, iar acum sunt de nedespărţit. De altfel, cei doi, de când s-au văzut, nu şi-au mai putut desprinde mâinile unul de pe celălalt, şedinta foto prelungindu-se cu câteva ore din cauza pasiunii lor.

Cunoscută ca o devoratoare de bărbaţi bogaţi, Ramona, chiar dacă nu confirmă oficial relaţia cu animatorul de 20 de ani din Timişoara, a mărturisit unor apropiaţi că se simte foarte bine alături de Alin şi că diferenţa de vârstă dintre ei nu o deranjează, ba chiar dimpotrivă, o face să se simtă la modă. "Ei sunt ca Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil. Ea e o femeie în toată firea, el e un tânăr frumos şi tandru", ne-a spus un apropiat al frumoasei brunete.

Foto - Peter Iancovici