27 iun. 2010

Adrian Haiduc a fost la un pas de moarte


Conform site-ului www.emulte.ro, designerul de bijuterii Adrian Haiduc a trecut printr-o experienta foarte neplacuta in SUA. Aflat in Arizona, unde participa la cursurile unui program de perfectionare, designerul de bijuterii a fost intepat in piept de un scorpion, in timp ce voia sa imbrace o camasa luata din sifonier.


“Am simtit in piept o durere patrunzatoare si o senzatie de arsura si nu imi dadeam seama ce s-a intamplat. Abia dupa cateva minute am gasit pe jos scorpionul si am realizat ca fusesem intepat.”, a declarat designerul. Desi fusese avertizat ca in Arizona, intepaturile de scorpioni sunt un lucru obisnuit, Adrian Haiduc a mers pentru a fi examinat de un medic, acesta comunicandu-i ca a fost extrem de norocos ca scorpionul nu reusise sa injecteze tot veninul, dat fiind si locul in care fusese intepat.


“Pana la urma am luat doar analgezice si m-am refacut complet abia dupa patru zile, iar durerile mari nu au durat decat vreo 6-7 ore. Alte neplaceri, minore, au fost senzatia de amorteala a degetelor si ameteli”, a mai povestit Adrian Haiduc pentru eMulte.ro.


Desi se hranesc pe timpul noptii, scorpionii cauta in timpul zilei locuri racoroase sub cladiri si intra adesea in case, unde se ascund in pantofi, haine sau asternuturi, sau chiar in instalatiile sanitare in cautare de apa.


“Acum sunt mai atent si ma uit de fiecare data cand ma schimb. Sper sa nu dezvolt o fobie, pentru ca mai am de stat cateva luni bune aici”, a spus designerul de bijuterii.


Sursa: newstimisoara.ro


Foto: Robert Dohar

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc, intepat in piept de un scorpion


Adrian Haiduc a trecut printr-o experienta foarte neplacuta in SUA, fiind intepat de un scorpion in timp ce voia sa se imbrace.


Aflat in Arizona, unde participa la cursurile unui program de perfectionare, designerul de bijuterii a fost intepat in piept de un scorpion, in timp ce voia sa imbrace o camasa luata din sifonier. “Am simtit in piept o durere patrunzatoare si o senzatie de arsura si nu imi dadeam seama ce s-a intamplat. Abia dupa cateva minute am gasit pe jos scorpionul si am realizat ca fusesem intepat.”, ne-a declarat designerul.


Desi fusese avertizat ca in Arizona, intepaturile de scorpioni sunt un lucru obisnuit, Adrian Haiduc a mers pentru a fi examinat de un medic, acesta comunicandu-i ca a fost extrem de norocos ca scorpionul nu reusise sa injecteze tot veninul, dat fiind si locul in care fusese intepat. “Pana la urma am luat doar analgezice si m-am refacut complet abia dupa patru zile, iar durerile mari nu au durat decat vreo 6-7 ore. Alte neplaceri, minore, au fost senzatia de amorteala a degetelor si ameteli”, a mai povestit Adrian Haiduc pentru eMulte.ro.


Desi se hranesc pe timpul noptii, scorpionii cauta in timpul zilei locuri racoroase sub cladiri si intra adesea in case, unde se ascund in pantofi, haine sau asternuturi, sau chiar in instalatiile sanitare in cautare de apa. “Acum sunt mai atent si ma uit de fiecare data cand ma schimb. Sper sa nu dezvolt o fobie, pentru ca mai am de stat cateva luni bune aici”, a spus designerul de bijuterii.

Sursa: emulte.ro