28 apr. 2010

Haute couture pentru căţei


Căţeii din Timişoară poartă creaţi haute couture. Aici a fost lansată colecţia „H'art and Tzall Dog Colection”, în deschiderea Târgului Cadourilor de Iarnă.

„H'art and Tzall Dog Colection” este o colaborare între designerul de bijuterii Adrian Haiduc şi creatorii casei de modă Tzall. Hăinuţele căţeilor sunt accesorizate cu perle şi pietre semipreţioase. Vestimentaţia pentru patrupede este accesorizată unicat. Preţul unui asemenea articol pleacă de la 180 de euro. „Preţurile nu sunt mici, creaţiiel mele se adresează unei clase peste medie. Cel care se bucură de compania unui animăluţ ar trebui să sărbătorească iubirea necondiţionată oferită de acesta”, a spus designerul Adrian Haiduc.

Designerul timişorean crede că „animăluţul de companie este prin natura sa bijuteria stăpânului său, dar ca să strălucească are nevoie el la rândul lui de o bijuterie la gât, care îl înnobilează”.

Controversatul creator timişorean Adrian Haiduc, a mai creat pentru câini şi pisicile de fiţe bijuterii cu perle de Hawaii de forme şi dimensiuni impresionante, de la kaihi – „aripi de înger” – şi până la crengi de corali mixate cu pietre preţioase colorate.

„Am vrut să fiu, din nou, primul din România care face astfel de creaţii. Până acum se împodobeau zgărzile cu pietre sau cristale, dar să lipeşti nişte pietre pe o bucată de piele nu înseamnă creaţie”, spune Haiduc. O serie de vedete din capitală şi provincie au comandat déjà pentru animalele lor de companie astfel de bijuterii.


„Fata cu naiul” vine la „Timişoara Fashion Festival”


Cornelia Tihon se reîntoarce la Timişoara, unde va participa la prima ediţie a Festivalului de Modă, ce va avea loc vineri, 13 noiembrie, în clubul No Name.


Cornelia Tihon cântă la nu mai puţin de 18 instrumente populare, a câştigat numeroase premii la festivaluri de profil şi speră să ajungă într-o zi la fel de celebră precum Gheorghe Zamfir.

„Voi avea plăcerea să interpretez la acest festival alături de o talentată pianistă, Graţiela Rosse-Marie, un recital de o oră, format din creaţii româneşti-tradiţionale şi clasice-internaţionale. Timişorenii sunt foarte primitori, şi nu spun asta întâmplător. Am avut ocazia să cânt la Timişoara, Oradea şi Arad, unde am fost primită calduros şi apreciată de către public”, spune Cornelia.

„Timişoara Fashion Festival” este organizat de designerul timişorean Adrian Haiduc, care îşi va lansa în cadrul evenimentului inedita colecţie de bijuterii pentru câini şi pisici. La festival vor mai fi prezenţi şi designerul Istvan Cimpan, fostul iepuraş Playboy Iuliana Matei şi Adi Nartea, care va prezenta evenimentul.

Sursa: tion.ro

DJ Harra şi Elena Cristina Radu, la Timişoara Fashion Festival


Lista invitaţilor la festivalul de modă ce va avea loc în 13 noiembrie 2009 la Timişoara devine din ce în ce mai lungă şi mai atractivă. Designerul Elena Cristina Radu va prezenta creaţii vestimentare elegante, iar DJ Harra va urca pe podium pentru a prezenta colecţia designerului Adrian Haiduc.

Originară de Orăştie, Cristina Elena Radu are 24 de ani şi este absolventă a Universităţii de Artă şi Design din Cluj Napoca, secţia design vestimentar- imprimeu. Ea îşi va prezenta la Timişoara colecţia toamnă-iarnă „Fur you”, ce reflectă o atenţie uriaşă pentru structură, proporţii şi forme. „Doresc a depăşi etapa <> şi să ajung la o treaptă mai sus, unde moda are o valoare adăugată, este purtabilă. Haine care nu mai incită doar ochiul, ci flatează siluete şi gusturi diferite. Este inspirată din tradiţia, amploarea şi dezvoltarea deosebită a blănurilor”, spune creatoarea de modă.

„Timişoara Fashion Festival” va avea loc în 13 noiembrie, în clubul No Name, iar designerul timişorean Adrian Haiduc îşi va prezenta în cadrul evenimentului, în premieră, colecţia de bijuterii pentru câini şi pisici.

La festival va participa şi DJ Harra, cunoscută mai ales datorită participării sale la emisiunea „Inelul cu diamant”. „Recunosc că sunt puţine lucruri care mă impresionează. Printre ele se află şi minunatele creaţii ale domnului Haiduc. Drept dovadă am comandat şi eu bijuterii pentru căţeii mei şi am acceptat cu mare drag invitaţia de a participa la prezentarea colecţiei sale”, spune DJ Harra.

Sursa: tion.ro

Oana Seran şi Ramona Lazuran vin la Timişoara Fashion Festival


Designerul Oana Seran şi frumoasa manechină Ramona Lazuran şi-au confirmat prezenţa la „Timişoara Fashion Festival”, eveniment care va avea loc vineri, 13 noiembrie, în clubul No Name.

Oana Seran este absolventă a Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad, specialitatea Tehnologia şi Designul Produselor Textile. Ea îşi va prezenta la Timişoara ultima colecţie, în care predomină volumele pliate, formele îndoite, împăturite, croiala fluidă îmbinată cu forme geometrice.

„Tema colecţiei este reflexia în oglindă. Oglinda, în această concepţie, deformează realul, schimbă structura iniţială a unei piese vestimentare, care devine o combinaţie de stiluri opuse, de la elegantul clasic până la sofisticatul contemporan”, spune creatoarea.

Tot la Timişoara Fashion Festival va fi prezentă şi Ramona Lazuran, cunoscută datorită carierei sale de model, dar şi prin participarea la emisiunea „Inelul cu diamant”.

Sursa: tion.ro

Timisoara Fashion Festival


Despre eveniment:
Vineri 13 noiembrie, de la ora 19, in clubul No Name va avea loc Timisoara Fashion Festival, o manifestare ce va cuprinde show-uri de de moda, lansare de bijuterii si concerte.

Manifestarea va prezenta in premiera propunerile unor designeri ca Guy Laroche, Mihaela Drafta, Oana Comanescu, Dana Diaconescu, Istvan Campan, Oana Seran, Cristina Radu, Adrian Haiduc, Laura Verdeti si Gabriela Sirbu (Tzall).

Evenimentul este structurat pe mai multe sectiuni dedicate atat creatorilor de moda consacrati cat si tinerilor designeri care isi pot prezenta astfel colectiile in fata publicului si a expertilor in domeniu.

Printre invitatii anuntati de organizatori se numara iepurasul Playboy Iuliana Matei, Ramona Lazuran si DJ Hara.


Sursa: agenda.ro

"Timişoara Fashion Festival"


"Timişoara Fashion Festival"

Organizatorul festivalui de moda "Timişoara Fashion Festival" , Adrian Haiduc, va lansa cu aceasta ocazie o colectie de bijuterii pentru câini şi pisici.
Iuliana Matei şi Adi Nartea vor fi prezentatorii festivalui "Timişoara Fashion Festival" .

Cornelia Tihon (la nai) alaturi de Graţiela Rosse-Marie(la pian) vor sustine un recital de o ora.

Sursa: vinsieu.ro

Vedetele Playboy au făcut spectacol la Fashion Festival


Iuliana Matei şi Ramona Lăzurean au defilat cu căţei în braţe pe podiumul de la Timişoara.

Singurul festival de modă de la Timişoara a avut parte de câţiva invitaţi de marcă. Pe podiumul de la clubul No Name au defilat două vedete Playboy, Iuliana Matei şi Ramona Lăzuran. O altă manechină a fost Dana Neacşu (DJ Hara), singur femeie care mixează toples. Cele trei au prezentat colecţiile de bijuterii pentru animale de casă marca Adrian Haiduc şi piesele vestmentare toamnă-iarnă, semnate de Guy Laroche. Prezentatorul show-ului a fost Adrian Nartea, actor în “Fetele Marinarului” şi moderator al emisiunii “Inelul cu Diamant”.

Sursa: adevarul.ro

Glamour şi eleganţă, la Timişoara Fashion Festival


Prima ediţie a „Timişoara Fashion Festival”, eveniment organizat vineri în clubul No Name, s-a dovedit a fi un succes. Zece tineri desgineri au prezentat ultimele tendinţe în modă, în cadrul colecţiilor de toamnă-iarnă şi de primăvară-vară, în faţa unui public numeros.

Primele manechine au urcat pe scenă cu puţin după ora 20, cu o mică întârziere de care pasionaţii modei nu au părut deranjaţi. Show-ul a fost moderat de Adi Nartea, model şi vedetă TV. Au predominat rochiile de club şi de seară, elegante. Designerii s-au jucat cu materiale şi texturi diferite, iar în cadrul festivalului a fost prezentată şi o colecţie pentru bărbaţi, realizată de designerul Istvan Câmpan, care a pornit de la conceptul... „bărbatului gravid”.

Nu au lipsit nici elementele vestimentare inedite: Oana Şeran a inclus bucăţele de oglindă pe rochiile sale, iar Laura Verdeti şi Gabriela Sîrbu au venit în faţa publicului cu o colecţie cu accente masculine, „Tzall”. În cadrul prezentării Oanei Comănescu, spectatorii au putut admira câteva rochii de mireasă lucrate manual, cu diverse aplicaţii. Poate cele mai apreciate momente ale serii au fost prezentarea colecţiei de bijuterii pentru căţei a designerului timişorean Adrian Haiduc, care s-a ocupat şi de organizarea evenimentului, dar şi colecţia Guy Laroche, adusă în România special pentru festivalul de la Timişoara, care a acaparat privirile publicului.

„Ne dorim ca festivalul să devină o tradiţie la Timişoara şi să poată concura cu eveniemntele similare din Iaşi şi Bucureşti”, a spus Adi Haiduc, principalul organizator. Printre manechinele care urcat pe scenă s-au strecurat şi Iuliana Matei, fost iepuraş Playboy, DJ Hara şi Ramona Lăzuran.

Sursa: tion.ro