28 apr. 2010

Glamour şi eleganţă, la Timişoara Fashion Festival


Prima ediţie a „Timişoara Fashion Festival”, eveniment organizat vineri în clubul No Name, s-a dovedit a fi un succes. Zece tineri desgineri au prezentat ultimele tendinţe în modă, în cadrul colecţiilor de toamnă-iarnă şi de primăvară-vară, în faţa unui public numeros.

Primele manechine au urcat pe scenă cu puţin după ora 20, cu o mică întârziere de care pasionaţii modei nu au părut deranjaţi. Show-ul a fost moderat de Adi Nartea, model şi vedetă TV. Au predominat rochiile de club şi de seară, elegante. Designerii s-au jucat cu materiale şi texturi diferite, iar în cadrul festivalului a fost prezentată şi o colecţie pentru bărbaţi, realizată de designerul Istvan Câmpan, care a pornit de la conceptul... „bărbatului gravid”.

Nu au lipsit nici elementele vestimentare inedite: Oana Şeran a inclus bucăţele de oglindă pe rochiile sale, iar Laura Verdeti şi Gabriela Sîrbu au venit în faţa publicului cu o colecţie cu accente masculine, „Tzall”. În cadrul prezentării Oanei Comănescu, spectatorii au putut admira câteva rochii de mireasă lucrate manual, cu diverse aplicaţii. Poate cele mai apreciate momente ale serii au fost prezentarea colecţiei de bijuterii pentru căţei a designerului timişorean Adrian Haiduc, care s-a ocupat şi de organizarea evenimentului, dar şi colecţia Guy Laroche, adusă în România special pentru festivalul de la Timişoara, care a acaparat privirile publicului.

„Ne dorim ca festivalul să devină o tradiţie la Timişoara şi să poată concura cu eveniemntele similare din Iaşi şi Bucureşti”, a spus Adi Haiduc, principalul organizator. Printre manechinele care urcat pe scenă s-au strecurat şi Iuliana Matei, fost iepuraş Playboy, DJ Hara şi Ramona Lăzuran.

Sursa: tion.ro

Niciun comentariu: