24 apr. 2010

Coafuri de fiţe şi hair-style-işti de renume, la Timisoara


Ultimele tendinţe în materie de coafuri au fost prezentate marţi seara, la salonul Geea din Timisoara. Aici s-a lansat colecţia de primăvară-vară pentru coafuri, tunsori şi culori, realizată în colaborare cu designerul timişorean Adrian Haiduc.

La eveniment au fost prezenţi patru designeri de renume de peste hotare, dintre care trei absolvenţi ai prestigioasei academii Vidal Sassoon: Cătălin Creţu, Gabriel Creţu şi Eugen Baloi. Aceştia au coafat numeroase vedete autohtone de-a lungul vremii, printre care Ioana Băsescu, Oana Roman şi Iuliana Matei. Invitat special al evenimentului a fost Sebastiano Barbagallo, un stilist italian cu o experienţă de peste 20 de ani în realizarea coafurilor. Lansarea colecţiei de coafuri a fost pusă la cale în colaborare cu designerul Adrian Haiduc, care s-a şi vopsit violet cu această ocazie.

Sursa: aradon.ro
Foto: Robert Dohar

Vedeta Playboy Ramona Lăzuran l-a părăsit pe Mugur Mihăescu.






Vedeta Playboy Ramona Lăzuran l-a părăsit pe Mugur Mihăescu, după doar trei luni de relaţie. Potrivit eMulte.ro, motivul despărţirii a fost gelozia excesivă a actorului. Prietenul Ramonei, designerul Adrian Haiduc, a declarat că nu a văzut-o foarte afectată în ultimele zile, dar nu ştie exact ce s-a întâmplat cu ea. "Nu ştiu exact ce s-a întâmplat... Sper că nu e grav. Oricum, nu am văzut-o niciodată pe Ramona aşa, şi am petrecut destul timp ...

Sursa: csf.ro
Foto: Robert Dohar