10 mar. 2010

Barbatii care au pozat pentru primul calendar de barbati nud au infierbantat atmosfera in No Name


Sambata, in cadrul unui show incendiar la clubul No Name designerul Adrian Haiduc ii va aduce in fata timisorencelor pe cei 12 barbati care au pozat nud in primul calendar de acest gen din Romania.

Cei 12 fotomodeli si-au facut in 8 martie incalzirea pentru marele eveniment din week-end tot la No Name in cadrul unei prezentari de moda ce a extaziast publicul. Dupa ce au pozat dezbracati, tinerii pot sa faca striptease cu mai multa usurinta decat pana acum, iar ziua de 8 martie a fost pentru ei o ocazie potrivita pentru a le arata domnisoarelor din clubul “No name” ca merita sa cumpere calendarul pentru care s-au lasat fotografiati. Pentru incalzire, baietii au defilat in lenjerie intima, insa seara a avut un final incendiar, la propriu si la figurat!
Primul Calendar cu barbati nud din Romania, o creatie Adrian Haiduc a iesit deja pe piata si poate fi cumparat de la magazinul dealerului sau de pe strada Lucian Blaga nr 3.

sursa: newstimisoara.ro

Foto: Robert Dohar

Colecţie de bijuterii lansată inedit


„Cea mai mare înălţime - la care a fost lansată o colecţie de bijuterii” record inregistrat de un timisorean.

Este momentul pentru un cadou. Poate un colier de perle? Designerul timişorean Adrian Haiduc deţine recordul mondial pentru „Cea mai mare înălţime - la care a fost lansată o colecţie de bijuterii”. Practic, designerul împreună cu alte 11 persoane, s-au aruncat cu paraşutele de la mai bine de 1.300 de metri, având la gât bijuteriile timişoreanului. Unde, când şi cum şi de ce s-a întâmplat totul vă spune Felicia Secoşan de la Radio Timişoara.

sursa: romania-actualitati.ro

Şi-a lansat colecţia de modă cu ajutorul unor paraşutişti


Creatorul de modă Adrian Haiduc a reuşit să intre în World Records Academy după ce a prezentat "cea mai mare lansare (în aer) a unei colecţii de bijuterii".

Designerul, în vârstă de 29 de ani, din Timişoara, şi-a prezentat colecţia de bijuterii din perle şi corali de Hawaii, "Man's on air", la gâtul a opt instructori paraşutişti profesionişti şi a trei componenţi ai lotului naţional de paraşutism, care au sărit de la 1.300 de metri altitudine, dintr-un avion Antonov An-2.

"Sunt foarte bucuros că sunt primul designer care reuşeşte o astfel de performanţă. Partea frumoasă e că nu am doborât un record, căci acest record nu a existat. Am creat un record care poate fi doborât de alţii", spune Adrian Haiduc.

sursa: cancan.ro

Galerie foto 8 Martie incendiar




















Striptease cu baietii lui Haiduc




Baietii lui Haiduc au devenit din ce in ce mai solicitati dupa sedintele foto pentru calendarul nud al lui Adrian Haiduc, atat de organizatorii de evenimente, cat si de tinerele din Timisoara.

Dupa ce au pozat dezbracati, tinerii pot sa faca striptease cu mai multa usurinta decat pana acum, iar ziua de 8 martie a fost pentru ei o ocazie potrivita pentru a le arata domnisoarelor din clubul “No name” ca merita sa cumpere calendarul pentru care s-au lasat fotografiati. Pentru incalzire, baietii au defilat in lenjerie intima, insa seara a avut un final incendiar, la propriu si la figurat!

sursa: emulte.ro

Foto: Robert Dohar

De ziua lor, femeile s-au dat în stambă



Bucureşti. Andreea Tonciu a uitat că are acasă un iubit gelos, pe Nicolae Mitea, şi a pozat languros alături de doi stripperi din trupa Chippendales, pe care Adriana Bahmuţeanu i-a invitat la emisiunea ei.


Constanţa. Domnişoarele s-au adunat într-un club din oraş, unde patru bărbaţi le-au stat la dispoziţie toată seara. Aceştia au renunţat însă repede la dansuri şi au început să sărute invitatele, să le mângâie sau să se întindă peste ele, pe podea.

Timişoara. Designerul Adrian Haiduc şi-a aşteptat clientele, de 8 Martie, la magazinul dealerului său de bijuterii, cu vânzători sexy: manechini îmbrăcaţi doar în boxeri.

sursa: libertatea.ro