5 mai 2010

Ramona Lazuran: “Mi-ar placea mie sa fiu cu Ropotan!”




Ramona Lazuran da replica, dupa ce presa a publicat ieri un articol in care vedeta Playboya fost cuplata cu fotbalistul Adrian Ropotan.

Conform Libertatea, “Iepuraşul Playboy se iubeşte cu Ropotan de un an şi jumătate, însă relaţia lor este ţinută departe de ochii publicului, mai ales că ei se văd ocazional.”

Aflata de cateva saptamani la Miami, Ramona Lazuran a declarat pentru eMulte.ro: “O poveste buna e aproape de fiecare data cu si despre oameni minunati. Putini sunt acestia, dar… mai sunt, iar asta mi-e una dintre bucurii. La fel ar fi si daca povestea dintre mine si fotbalistul de la Dinamo Moscova ar exista.”

Vedeta Playboy a continuat, declarand: “Mi-ar place mie sa fiu cu Ropotan. Un sportiv disciplinat, un baiat cuminte, un barbat frumos si nu e prost deloc… In alta ordine de idei, stiu si eu ca sunt preferata lui! Si el e preferatul meu, de altfel… insa, deocamdata suntem ocupati fiecare cu altceva.”

Ramona Lazuran considera ca fotbalistul este mult mai bun prieten cu fratele ei din Miami decat cu ea, cei doi vorbind relativ des la telefon si chiar vizitandu-se la Moscova, iar Ropotan fiind asteptat la Miami in vacanta.

“Faptul ca as avea o relatie de un an si jumatate cu Ropotan ma face sa zambesc! Sunt departe, la mii de km distanta intr-o vacanta de vis, intr-o lume fantastica, si ma gandesc cu bucurie ca in doua saptamani trebuie sa ma intorc la munca si cu groaza la cum voi petrece timpul cu omul cu care imi impart sentimente, zambete si bucurie la telefon, zilnic din Miami la Bucuresti, departe de ochii presei.”, a continuat Ramona. “Ma mai intreb, retoric bineinteles, cum isi imagineaza jurnalistul care a scris articolul, ca as fi avut cum sa ma aflu intr-o relatie de un an si jumatate cu Ropotan cand se stie foarte bine in ce relatie serioasa m-am aflat eu de la inceputul anului si pana acum 3 saptamani!” a concluzionat vedeta Playboy.


Foto: Denis Kappel

Adrian Haiduc face un cercel de 100 de metri


Excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc (foto) lucrează la un cercel lung de aproape 100 de metri, care va fi prezentat publicului peste o lună, la Timişoara. Bijuteria va fi alcătuită din perle, pietre semi- preţioase şi corali.



Foto: Denis Kappel

Un timisorean lucreaza la cel mai mare cercel din lume


Dupa lansarea unei colectii de bijuterii la cea mai mare altitudine, Adrian Haiduc vrea sa realizeze cel mai mare cercel din lume, care va masura peste 100 de metri. Timisoreanul Adrian Haiduc lucreaza la bijuteria gigant de mai bine de doua luni si sustine ca a realizat deja o mare parte din cercelul in care predomina perlelel de nisip "seed beads". "Din pacate firele de matase nu ar fi suportat greutatea perlelor si a coralilor, acesta este principalul motiv pentru care am optat pentru seed beads".


Sursa: ziare.com


Foto: Robert Dohar

Adrian Haiduc face un cercel de 100 de metri.



Excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc (foto) lucreaza la un cercel lung de aproape 100 de metri, care va fi prezentat publicului peste o luna, la Timisoara. Bijuteria va fi alcatuita din perle, pietre semi- pretioase si corali.

Sursa: showbiz-celebrity.com , bizcar.ro , revista-presei.ro , stireazilei.info


Foto: Denis Kapell

Adrian Haiduc face un cercel de 100 de metri.


Excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc (foto) lucrează la un cercel lung de aproape 100 de metri, care va fi prezentat publicului peste o lună, la Timişoara. Bijuteria va fi alcătuită din perle, pietre semi- preţioase şi corali.

Sursa: bloblo.ro , csf.ro , pescurt.ro , roplus.ro


Foto: Denis Kapell