14 mar. 2010

La Timisoara a fost lansat primul calendar cu barbati nud din Romania


Atmosferă explozivă, sâmbătă seara, în clubul No Name din Timisoara. Designerul de bijuterii Adrian Haiduc a lansat primul calendar cu bărbaţi nud din România, printr-un show care i-a inclus pe protagoniştii calendarului şi pe frumoasa vedetă Playboy Ramona Lăzuran. La eveniment a fost prezent şi Mugur Mihăescu, cunoscut de publicul larg drept „Garcea” din trupa Vacanţa Mare.


Petrecăreţii din No Name au avut parte de surprize sâmbătă seara. Jonglerii cu focul, striptease masculin şi o vedetă Playboy, care pe finalul show-ului a rămas doar în lenjerie intimă. Toate cu ocazia lansării primului calendar cu bărbaţi nud din România, creat de designerul de bijuterii Adrian Haiduc. Acesta l-a avut ca invitat şi pe Mugur Mihăescu, care se pare că plănuieşte să deschidă un club în Timisoara. La lansare au fost prezenţi opt dintre cei 12 protagonişti ale căror fotografii apar în calendar, iar doi dintre ei au oferit domnişoarelor din audienţă şi un show de striptease ca la carte.

Ramona Lăzuran a purtat o rochie creată de designerul Mihaela Drafta, iar pe final a rămas doar în lenjerie intimă, spre bucuria bărbaţilor din public. Calendarul cu bărbaţi nud poate fi achiziţionat de pe site-ul designerului Adrian Haiduc, www.hartdesign.ro, la preţul de 25 de lei.

Şedinţa foto pentru realizarea calendarului a durat aproximativ şapte ore. „Am avut mari emoţii. Eu am mai pozat nud, dar niciodată alături de bărbaţi. Nici nu am văzut pozele până în seara asta, am vrut să fie o surpriză. Îmi place cum a ieşit”, ne-a spus Ramona Lăzuran. Vedeta mai are în plan o apariţie în revista Playboy pentru anul acesta.


sursa: tion.ro

Adrian Haiduc a dezbracat-o pe vedeta Playboy, Ramona Lazuran



Lansarea primului calendar cu barbati nud din Romania a avut loc aseara in clubul No Name si a fost un real succes. Audienta a fost incantata de barbatii care au pozat pentru calendarul lui Adrian haiduc, dar mai ales de vedeta Playboy, Ramona Lazuran care le-a oferit timisorenilor o tinuta foarte sexy. Ea a fost dezbracata de excentricul designer de haine si surpriza... a ramas in fata celor prezenti doar acoperita cu calendarul in care este cap de afis. Prezentarea propriu zisa a calendarului a fost incendiara. Cei opt barbati prezenti aseara s-au jucat din nou cu focul, iar spre final le-au facut cadou doamnelor si domnisoarelor un striptease pe masura. „Au lipsit cativa motivat. Unul dintre ei a fost la un turneu de kick-box. Pepe, inotătorul s-a internat la spital, la Szeged, pentru că are probleme musculare. ospatarul a spart niste farfurii si a fost retinut pentru ore suplimetare, iar constructorul s-a zidit precum Manole”, ne-a declarat Adrian Haiduc.
La eveniment a participat si Mugur Mihaiescu, cunoscut pentru rolul Leana Partag din Vacanta Mare. Gurile rele spun ca Mugur Mihaiescu ar avea o relatie cu vedeta Ramona Lazuran.

sursa: newstimisoara.ro

Foto: Robert Dohar

„Garcea” şi vedeta Playboy Ramona Lăzuran, împreună la un show incendiar


Actorul Mugur Mihăiescu, vedeta grupului Vacanţa Mare a participat la lansarea primului calendar cu bărbaţi nud din România, realizat de designerul Adrian Haiduc.

Mugur Mihăiescu susţine că a venit la Timişoara să inspecteze piaţa pentru că are de gând să deschidă un pub. După 22 de ani de muncă în Vacanţa Mare, „Garcea”, a luat o binemerită pauză. „Un an nu mai fac nimic cu Vacanţa Mare. Între două drumuri în America, unde mă duc să pescuiesc, să joc golf, mă duc la filme şi să mă întâlnesc cu prietenii, mai umblu şi prin ţară să văd cum e viaţa de noapte”, a spus Mugur Mihăiescu. Peste două săptămâni, „Garcea” se va întoarce în SUA, la Seattle, unde va fi naş pentru a 11 oară. „Doar Corleone a năşit mai mult ca mine”, a glumit actorul.

Cu ochii pe o vedetă Playboy

Gurile rele spun că prezenţa lui Mugur Mihăiescu la No Name nu a fost chiar întâmplătoare. Acesta şi-a făcut apariţia după miezul nopţi însoţit de fratele vedetei Playboy, Ramona Lăzuran. Actorul şi modelul s-au cunoscut în urmă cu două luni şi jumătate, iar cei prezenţi la lansare susţineau că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Mugur Mihăiescu a driblat elegant această discuţie. „Cu câte lume am fost eu combinat nu mă mai miră nimic. Dar dacă e aşa aş vrea să fiu combinat cu toate despre care s-a scris”, a spus actorul. Ramona Lăzuran s-a limitat să spună: "Sunt fan Vacanţa Mare de la şapte ani. Iubesc Vacanţa Mare".

Absenţi cu motivare

Ramona Lăzuran a făcut parte din showul pregătit de designerul Adrian Haiduc, alături de protagonişţii calendarului. La lansare au absentat câţiva dintre protagonişti. „Unul dintre ei a fost la un turneu de kick-box la Salonta. Acum am primit vestea că a luat bătaie. Înotătorul s-a internat la spital, la Szeged, pentru că are probleme musculare. Dar mă bucur că am reuşit să fac ceva uni în România”, a spus Adrian Haiduc.

sursa: adevarul.ro

PORTRET: Robert Dohar fotograf de vedete


De la un aparat cu 1 megapixel cu care îşi poza prietenii, tânărul a ajuns să investească mii de euro în tehnica foto şi să pozeze vedete.

Cu talent, dar şi cu noroc, Robert Dohar a reuşit să transforme pasiunea pentru fotografie într-o activitate care îi aduce atât plăcere, faimă, dar şi resurse financiare pentru un trai decent. Cum în zilele noastre există foarte puţine persoane care nu au un aparat foto digital, pasiunea pentru fotografie poate fi considerată o preocupare generală. Puţini sunt cei care trec peste simplul interes şi reuşesc să îşi câştige existenţa din declanşarea aparatului foto şi instantanee.

Robert Dohar a descoperit pasiunea pentru fotografie în perioada facultăţii. „Îmi doream să ajung un jurnalist de presă scrisă, dar cursurile de Photoshop m-au deturnat de la obiectivul iniţial. Fotografia mi s-a părut un lucru complex. Chiar dacă ai toţi banii din lume pentru a-ţi cumpăra cele mai performante aparate foto, nu e suficient. E nevoie şi de talent, iar eu am decis să îmi canalizez toată energia şi interesul spre aparatele foto”, povesteşte Robert Dohar. Primul obiect pe care l-a fotografiat a fost o jucărie parfumată ce o avea în maşină.

Era curios să vadă cum poate surprinde vremea de afară prin intermediul jucăriei. Timp de o oră a rămas în maşină făcând sute de poze, până când bateria de la aparat s-a descărcat, dar rezultatul a fost încântător. Cu pozele din maşină a cunoscut faimă pe site-urile cunoscătorilor de fotografie, dar a câştigat şi mai multe concursuri de profil. În primul an de facultate, timişoreanul şi-a cumpărat un aparat HP de câteva sute de lei, dar după câteva zile în care a stat zi şi noapte treaz pentru a studia site-urile de fotografie, şi-a dat seama că avea nevoie de ceva mai performant.

„La început mi-am achiziţionat un Nikon D40 de care m-am folosit aproximativ un an, după care am trecut la o clasă semi-profesională. Aveam un Nikon D300, cu un blitz profesionist şi vreo două obiective. În total, în aparatură am investit aproximativ 3.000 de euro, dar nu regret niciun bănuţ. A fost mai greu până să încep să amortizez investiţia, dar cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit să am un trai cât de cât bun“, adaugă Robert Dohar.

În World Records Academy

Tânărul are o agenţie foto prin intermediul căreia realizează poze publicitare cu şi pentru vedete din showbiz. De la vedete Playboy precum Iuliana Matei şi Ramona Lăzurean, până la Mugur Mihăescu şi Vali Crăciunescu, multe vedete care au avut drum prin Timişoara l-au cunoscut pe tânăr şi l-au acceptat pe fotograf în anturajul lor.

Cea mai mare realizare a lui Robert Dohar de până acum a fost apariţia numelui său alături de trei poze realizate de el în World Records Academy, în urma colaborării cu designerul de bijuterii Adrian Haiduc.

Întrebări şi răspunsuri

Cum e o zi din viaţa ta?
Nicio zi nu seamănă cu alta, dar în general au acelaşi tipar. De la opt dimineaţa mă trezesc şi mă ocup de contracte şi angajamente, lucru care îmi ocupă, în medie, opt ore pe zi. Urmează sortarea pozelor şi retuşarea lor. În timpul care îmi rămâne mă ocup de extinderea studioului foto pe care îl deţin.

Meseria de fotograf e lipsită de riscuri?
Poate că alţi fotografi ar fi tentaţi să spună că nu există riscuri. În urmă cu câteva luni am pozat un tânăr ce scuipa flăcări, iar la câteva secunde distanţă am simţit ceva cald la ceafă. M-am oprit şi m-am uitat să văd ce se întâmplă. Atunci am observat că bluza de pe mine a luat foc.

Ce-i place
„Îmi place la nebunie să mă plimb cu maşina. Nu contează dacă şofez în oraş, în judeţ sau în străinătate, pentru că sentimentul de a te afla în spatele volanului e special. Dacă nu ar exista atâtea gropi în asfalt, atunci aş fi şi mai fericit. Partea mai neplăcută e când trebuie să alimentezi cu carburant maşina”.

Ce nu-i place
„Nu îmi plac oamenii care nu îşi recunosc defectele, chiar dacă sunt conştienţi de părţile lor neplăcute. Mă deranjează şi indiferenţa celor din jurul nostru, care e dăunătoare societăţii. Nu îmi place că fumez, dar acest lucru e în curs de remediere”.

Profil
Născut. 12.02.1986, Timişoara.
Studii. Facultatea de Jurnalism, Universitatea de Vest Timişoara.
Experienţă. De trei ani fotograf profesionist.
Familie. Necăsătorit.

sursa: adevarul.ro

Foto: Alex Filip