15 iun. 2011

Haiduc si-a trimis modelul in balta?



Ghinion la prezentarea ultimei colectii de bijuterii a designerului Adrian Haiduc, unul dintre modele si-a sucit piciorul si a cazut in balta!

Desi s-au facut repetitii pentru prezentarea colectiei “Grand Canion”, se pare ca mama “Noroc” si-a luat mana de pe designerul Adrian Haiduc, unul dintre modelele sale aterizand intr-un lac artificial dupa ce si-a sucit piciorul. Momentul a fost savurat de catre cei din public, insa designerul s-a intrebat daca cineva ii pune bete in roate, cu adevarat, sau este sortit ghinionului, dupa cum informeaza News Timisoara.

Si daca bijuteriile lui Haiduc nu au suferit in urma contactului cu apa, stilistii de la “Incognito Tatoos” care au asigurat body-painting-ul modelelor, s-au uitat ingrijorati la picturile de pe corpul Ancai Star care puteau sa se deterioreze inainte de sfarsitul prezentarii.

Foto: Toth Mihai

Sursa: emulte.ro

Adrian Haiduc a dezbracat-o pe Andreea Lutz



Unul dintre primele modele ale lui Dan Boerescu, Andreea Lutz a acceptat sa renunte la o parte din haine pentru prezentarea ultimei colectii de bijuterii a luiAdrian Haiduc, “Grand Canion”.

Andreea, manechinul timisorean plin de tatuaje, este cunoscuta a fi neconventionala, astfel incat dorintele designerului de bijuterii in ceea ce priveste pictorialul realizat s-au mulat perfect cu experienta in materie de modelling a acesteia.

Iata cateva fotografii din pictorialul realizat.

Recent intors din Statele Unite ale Americii, unde a participat la cursurile unui program de perfectionare, Adrian Haiduc isi va prezenta colectia “Grand Canion” maine, sambata, 7 mai 2011, la Timisoara, in cadrul expozitiei “Flori de mai” de la Hala Timco, incepand cu ora 14:00.


Foto: Mihai Toth

Pictorial tulburător în salonul de spital cu Andreea Lutz - FOTO

Andreea Lutz şochează într-un nou pictorial (foto: bucatarescu.ro)

Andreea Lutz şochează într-un nou pictorial (foto: bucatarescu.ro)

Andreea Lutz, cel mai tatuat model din România, a început o colaborare cu Adrian Haiduc, controversatul designer de bijuterii din carne crudă.

Rezultatul? Un pictorial tulburător într-un salon de spital. Decadenţa şi estetica urâtului sunt temele pictorialului. Se doreşte transmiterea ideii de emancipare a femeii şi de eliberarea acesteia de sub dominaţia masculină.

Andreea Lutz, care pozează alături de alte 3 modele (Cristiana Dima, Andrei si boxerul Darco) a fost unul dintre primele modele promovate de bucatarescu.ro. Ea are 1,83 metri, 58 de kilograme şi este acoperită de 20 de tatuaje.



Se declară un fan înrăit al echipei Poli Timişoara, iar ultimul pictorial i l-a dedicat lui Ianis Zicu. ”În ciuda adversităţii evidente a Federaţiei şi a arbitrilor, care trag la unison cu Oţelul Galaţi, spre ca Poli Timişoara să câştige primul titlu din istorie", a declarat acesta cu ocazia unui alt pictorial realizat tot în colaboreare cu Adrian Haiduc, în cadrul campaniei de promovare a colecţiei Bcarnal.

Sursa: click.ro

Foto: Mihai Toth

Pamela de România, cu testicule de berbec la gât!

Pamela de România, cu testicule de berbec la gât!

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc i-a făcut blondei, în premieră, un colier cu o fudulie de 25 de lei.

Simona Traşcă, alias Pamela de România

Simona Traşcă, alias Pamela de România

Pamela de România are parte de fudulii, de berbecuţ însă!Designerul de bijuterii Adrian Haiduc i-a creat blondei un colier inedit, pe post de pandantiv fiind un testicul, la care a asortat nişte pipote şi mărgele din plastic.

Stabilit de mai multă vreme în America, designerul de bijuterii Adrian Haiduc s-a reîntors în aceste zile în România pentru a prezenta o colecţie, BCarnal, menită să-i şocheze pe mulţi. Haiduc a creat coliere şi cercei din carne macră, pe care le-a prezentat aseară în clubul Princess.

La recomandarea noastră, designerul i-a creat special Pamelei colierul cu testicul de berbec


Mireasa controversatei colecţii a fost nimeni alta decât fata de la Meteo din Click!, Simona Traşcă, alias Pamela de România. Pentru ea, designerul a creat, ieri, sub ochii noştri, un colier din mărgele şi pipote, având ca pandantiv un testicul de berbec.

Vezi cum face Haiduc bijuterii din carne pe www.click.ro



„Ideea mi-aţi dat-o chiar voi! Cumpărasem pipote, ficat, pulpe şi piept de pui, dar şi carne de vită. Sincer, nu mă gândisem însă la fudulii. Cum mi-aţi zis, am decis să fac colierul Pamelei pentru că ei i se potriveşte cel mai bine!", ne-a declarat designerul. Ieri de dimineaţă, Haiduc s-a dus la hala de carne de unde a luat două fudulii de berbec, pe care a dat aproape 50 de lei.

„A durat cam 20 de minute să fac colierul. I-am pus şi pipote de pui şi mărgele din plastic negru, dar şi roz", ne-a mai spus acesta. Pamela a fost încântată şi cum s-a văzut cu testiculul la gât a exclamat: „Îl prezint, dar nu îl mănânc!"

Lady Gaga l-a inspirat!

Cea care a dat tonul la ţinutele din carne macră a fost nimeni alta decât celebra Lady Gaga. Aceasta a şocat pe toată lumea când a apărut în septembrie anul trecut pe scena MTV Video Music Awards îmbrăcată în hălci de carne.

"Când am văzut-o pe Gaga am zis că la ţinuta ei se potriveau şi nişte cercei şi un colier din carne. Atunci mi-a venit ideea acestei colecţii", ne-a declarat Haiduc.

Sursa: click.ro


I s-a împuţit carnea de pe coliere!

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc a realizat un colier din piept de pui în exclusivitate pentru Click! - VIDEO

Designerul a  pregătit un show controversat

Designerul a pregătit un show controversat

Designerul inspirat de Lady Gaga a realizat azi dimineaţă un colier din piept de pui cu perle negre şi mărgele portocalii din lemn în exclusivitate pentru emisiunea on-line Scandalos.

Designerul e disperat pentru că lucrase toată noaptea colecţia din bijuterii din carne, însă carnea s-a împuţit. „Trebuie să le refac astăzi pe toate până la prezentarea din Club Princess de diseară”

Designerul a pregătit un show controversat, manechinele Laurette , Sânziana Buriană şi Simona Traşcă vor fi aduse în lanţuri şi târâte în genunchi de manechii lui Bote.

„Pentru Pamela de România am pregătit o fudulie de taur!”

Pamela de Romania va fi mireasa colecţiie pentru ea designerul a umblat toată ziua prin oraş să-i găsească o fudulie de taur. „Asta va fi bijuteria ei!”

Hara nu are ce cauta în prezentare. Am prins-o în pat cu un stilist

Haiduc a folosit-o in prezentările lui de până acum pe DJ Harra pe post de mireasă, însă acum el nu o mai înghite. „Când am fost în juriu la Inelul cu diamant am prins-o în pat cu stilistul Mihnea Marinaş. Nu are ce căuta la mine în prezentare!”.

Sursa: click.ro

Foto: Toth Mihai