15 iun. 2011

Pictorial tulburător în salonul de spital cu Andreea Lutz - FOTO

Andreea Lutz şochează într-un nou pictorial (foto: bucatarescu.ro)

Andreea Lutz şochează într-un nou pictorial (foto: bucatarescu.ro)

Andreea Lutz, cel mai tatuat model din România, a început o colaborare cu Adrian Haiduc, controversatul designer de bijuterii din carne crudă.

Rezultatul? Un pictorial tulburător într-un salon de spital. Decadenţa şi estetica urâtului sunt temele pictorialului. Se doreşte transmiterea ideii de emancipare a femeii şi de eliberarea acesteia de sub dominaţia masculină.

Andreea Lutz, care pozează alături de alte 3 modele (Cristiana Dima, Andrei si boxerul Darco) a fost unul dintre primele modele promovate de bucatarescu.ro. Ea are 1,83 metri, 58 de kilograme şi este acoperită de 20 de tatuaje.



Se declară un fan înrăit al echipei Poli Timişoara, iar ultimul pictorial i l-a dedicat lui Ianis Zicu. ”În ciuda adversităţii evidente a Federaţiei şi a arbitrilor, care trag la unison cu Oţelul Galaţi, spre ca Poli Timişoara să câştige primul titlu din istorie", a declarat acesta cu ocazia unui alt pictorial realizat tot în colaboreare cu Adrian Haiduc, în cadrul campaniei de promovare a colecţiei Bcarnal.

Sursa: click.ro

Foto: Mihai Toth

Niciun comentariu: