18 mar. 2010

DJ Harra: “Sorana e o proasta care traieste din amintiri”


Dj Harra, olteanca sexy care l-a zapacit cu sanii ei si pe celebrul actor Steven Seagal, pe platourile de filmare ale peliculei Born to raise hell, o ataca dur pe Sorana, fosta componenta a trupei Asia. Motivul? „ Nesimtirea ei nu are limite”, declara Harra. Cele doua s-au cunoscut pe platourile emisiunii Inelul cu diamant de la Euforia Tv, fiecare simtind pentru cealalta repulsie. Dj Harra, pe numele ei adevarat Dana Neacsu, a declarat pentru eMulte.ro ca Sorana o ataca sistematic, o vorbea de rau pe unde apuca, fara niciun motiv. Zilele trecute, in cadrul expozitiei Tunning days de la Romexpo, cele doua au fost la un pas sa se paruiasca, doar interventia lui Claudiu Patrascu a facut ca discutiile dintre cele doua sa nu degenereze intr-o bataie in toata regula.

„E o proasta care traieste din amintiri, de pe vremea cand ASIA inca innnebunea copii prescolari. Isi da aere de mare vedeta, insa valoarea ei pe toate planurile este zero. O infatuata fara pic de bun simt” a declarat Dana Neacsu pentru eMulte.ro.

sursa: emulte.ro

"Nu-l cunosc pe Mihai Stoica, sunt indragostita de "Vacanta Mare""




Vedeta "Playboy" si iubitul ei, "Garcea", au ajuns, din intamplare, la masa oficialilor Unirii Urziceni care, sambata noaptea, au petrecut intr-un club de pe Bega.

In urma cu un an, Unirea Urziceni castiga la Timisoara cu 2-1, iar apoi devenea campioana. Ce au facut atunci oamenii din conducerea clubului? "Meme" Stoica si Narcis Ra-ducan au petrecut intr-un club, iar a doua zi echipa lor dadea lovitura. Asa s-a intamplat si acum, clubul ales fiind unul de fite. Acolo se afla si Ramona Lazuran, venita pentru a asista la lansarea si promovarea calendarului in care ea a pozat alaturi de 12 barbati goi pusca. La eveniment a aparut si Mugur Mihaescu, nimeni altul decat iubitul vedetei "Playboy". El a evitat insa sa stea prea mult pe langa frumoasa bruneta, intretinandu-se cu fratele acesteia, prezent si el acolo. Ceva mai tarziu, Mugur si Ramona erau, deja, imbratisati. Si unde anume? Chiar la masa oficialilor Unirii Urziceni, Mihai Stoica si Narcis Raducan. Paradoxal, Mugur Mihaescu nu recunoaste ca ar avea o relatie cu vedeta "Playboy". Nici nu a negat-o insa. Prietenii Ramonei Lazuran spun ca fata asteapta sa fie invitata de "Garcea" in Statele Unite, acolo unde vedeta isi petrece, mai nou, timpul. Asta cu atat mai mult cu cat, peste cateva saptamani, Mugur Mihaescu va fi nas la un botez in Seattle.
Mugur si Ramona s-au cunoscut in urma cu trei luni, la o petrecere, iar atunci bruneta i-a spus, fara ocolisuri, ca este indragostita de "Vacanta Mare".

sursa: cancan.ro