10 mai 2010

Adrian Haiduc: “Pescariu o sa zica maine ca a inventat roata!”


Adrian Pescariu a ajuns si el in calitatea de invinuit, la scurt timp dupa ce s-a plans ca o colega de breasla, Katalina Barbu, i-a furat cateva idei de pe urma carora a reusit sa faca bani. Acum, designerul de bijuterii Adrian Haiduc il acuza pe machior ca nu este original!

Din surse, eMulte.ro a aflat ca Adrian Haiduc a luat foc cand a auzit ca Pescariu s-a laudat prin Timisoara ca el este primul care a initiat promovarea unei colectii cu ajutorul unor vedete Playboy. “Initial s-a laudat ca el a fost primul care a folosit flacarile intr-o prezentare, desi eu lansasem “Men’s on fire” doar cu cateva saptamani in urma, tot in Timisoara, iar acum am auzit ca face pe grozavul ca el e primul care a folosit vedete Playboy ca sa promoveze o colectie. Maine o sa zica ca el a inventat roata!” a spus Haiduc pentru eMulte.ro.

“Nici eu nu stiu daca am fost sau nu primul care a folosit focul in prezentari, cu atat mai putin o vedeta Playboy, dar macar nu ma laud cu asta! Pe cat este de lipsit de originalitate baiatul asta, pe atat este de laudaros! Iar daca vrea lectii despre cum sa nu copiezi pe altul, sa ma caute, ca il indrum!”, a mai spus Adrian Haiduc.

Sursa: emulte.ro

Foto: Cancan, Denis Kapel

Mihai Albu a intrat in World Records Academy cu cei mai inalti pantofi


Mihai Albu intra in cercul designerilor romani care au inregistrat recorduri mondiale. Dupa Oana Comanescu, Adrian Haiduc si Cosmina Englizian, Mihai Albu stabileste un nou record mondial cu cei mai inalti pantofi creati!

Pantofii creaţi de Mihai Albu sunt comparaţi cu “o pereche de zgârie-nori” din cauza tocurilor înalte. Mihai Albu, supranumit pe site-ul World Records Academy drept “arhitectul de pantofi al României”, a creat o pereche de pantofi cu ajutorul cărora femeile pot câştiga în înălţime 31 de centimetri: “Tocurile reprezintă un avantaj, din cauză că multe femei nu au picioare lungi. Tocurile repoziţionează talia”, a declarat Mihai Albu.

Mihai Albu, fost arhitect, combină matematica, arhitectura şi arta în creaţiile sale, asemănătoare unor sculpturi. Designerul român foloseşte piele franţuzească pe care o decorează cu bijuterii, pene de păsări şi mici bucăţi de oglindă.

“Am creat un haos controlat”, a declarat Mihai Albu, referindu-se la noua sa creaţie, în termeni arhitecturali, acesta mărturisind că s-a inspirat din operele sculptorului român Constantin Brâncuşi şi din cele ale arhitectului spaniol Antoni Gaudi.

Sursa: emulte.ro

Foto: AP Photo/Vadim Ghirda

Adrian Haiduc: "Nu imi place sa copiez actiunile altora"


Designerul de bijuterii Adrian Haiduc este detinatorul oficial al unui record mondial, dupa ce, pe 1 martie, World Records Academy, principala autoritate la nivel mondial in certificarea recordu­rilor, a publicat pe site-ul oficial stirea ca timisoreanul a devenit recordmen international cu acte in regula.
Recordul pentru „cea mai mare lansare (in aer) a unei colectii de bijuterii“ a fost stabilit pe aerodromul de la Ghimbav, Brasov, pe 20 februarie, unde designerul de 29 de ani si-a prezentat colectia de bijuterii din perle si corali de Hawaii, „Man’s on air“, la gitul a opt instructori parasutisti profesionisti si a trei componenti ai lotului national de parasutism, care au sarit de la 1.300 de metri altitudine, dintr-un avion Antonov An-2. Pentru aceasta colectie, artistul a folosit bijuterii facute din perle, agate si coral rosu si negru, care au stat atirnate la gitul lui Adrian Buzan, Cristinel Popescu, Alexandru Nicolau, Marian Pena, Virgiliu Pena, Ramiro Nicolau, Ion Sacara, Catalin Balascau, Tiberiu Fratica, Marius Duta si Steliana Popa.
Dupa ce s-a lansat in afaceri cu bijuterii din perle de cultura hawaiiene, Haiduc a devenit o imagine publica anul trecut, cind a avut mai multe idei nastrusnice de a-si prezenta creatiile. Intre altele, a inceput sa faca bijuterii pentru animalele de companie ale vedetelor, iar in aceasta primavara a produs primul calendar din Romania in care apar exclusiv barbati nud, ce-i poarta creatiile in diverse peisaje urbane si ipostaze. „Sint foarte bucuros ca sint primul designer care reuseste o astfel de performanta. Partea frumoasa este ca nu am doborit un record, pentru ca acest record nu a existat, ci am creat un record care poate fi doborit de altii“, a declarat Adrian Haiduc.

Sursa: revistavip.net


Foto: Robert Dohar

Adrian Haiduc: “Primii 101 metri din cercel sunt gata!”


Excentricul designer Adrian Haiduc a facut primii 101 metri din cercelul care pare sa fie cel mai lung din lume. Dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor lansand o colectie de bijuterii de la inaltime, Adrian Haiduc va obtine, probabil, omologarea pentru inca un record mondial, pentru cel mai lung cercel.

Bijuteria este realizata de designer din see beads, corali si pietre semipretioase, tema aleasa fiind Papagal: “Acest cercel reprezinta o poveste de dragoste, plina de nabadai, culoriile vii nu fac altceva decat sa sublinieze dragostea in toate ipostazele ei”, a declarat designerul pentru eMulte.ro.

Cercelul de 101 metri cantareste deja peste doua kilograme si are peste 400 de noduri facute manual. Ce dimensiuni va avea acesta cand va fi terminat, ramane de vazut si… admirat!

Sursa: emulte.ro


Foto: Robert Dohar