10 mai 2010

Adrian Haiduc: "Nu imi place sa copiez actiunile altora"


Designerul de bijuterii Adrian Haiduc este detinatorul oficial al unui record mondial, dupa ce, pe 1 martie, World Records Academy, principala autoritate la nivel mondial in certificarea recordu­rilor, a publicat pe site-ul oficial stirea ca timisoreanul a devenit recordmen international cu acte in regula.
Recordul pentru „cea mai mare lansare (in aer) a unei colectii de bijuterii“ a fost stabilit pe aerodromul de la Ghimbav, Brasov, pe 20 februarie, unde designerul de 29 de ani si-a prezentat colectia de bijuterii din perle si corali de Hawaii, „Man’s on air“, la gitul a opt instructori parasutisti profesionisti si a trei componenti ai lotului national de parasutism, care au sarit de la 1.300 de metri altitudine, dintr-un avion Antonov An-2. Pentru aceasta colectie, artistul a folosit bijuterii facute din perle, agate si coral rosu si negru, care au stat atirnate la gitul lui Adrian Buzan, Cristinel Popescu, Alexandru Nicolau, Marian Pena, Virgiliu Pena, Ramiro Nicolau, Ion Sacara, Catalin Balascau, Tiberiu Fratica, Marius Duta si Steliana Popa.
Dupa ce s-a lansat in afaceri cu bijuterii din perle de cultura hawaiiene, Haiduc a devenit o imagine publica anul trecut, cind a avut mai multe idei nastrusnice de a-si prezenta creatiile. Intre altele, a inceput sa faca bijuterii pentru animalele de companie ale vedetelor, iar in aceasta primavara a produs primul calendar din Romania in care apar exclusiv barbati nud, ce-i poarta creatiile in diverse peisaje urbane si ipostaze. „Sint foarte bucuros ca sint primul designer care reuseste o astfel de performanta. Partea frumoasa este ca nu am doborit un record, pentru ca acest record nu a existat, ci am creat un record care poate fi doborit de altii“, a declarat Adrian Haiduc.

Sursa: revistavip.net


Foto: Robert Dohar

Niciun comentariu: