10 mai 2010

Adrian Haiduc: “Pescariu o sa zica maine ca a inventat roata!”


Adrian Pescariu a ajuns si el in calitatea de invinuit, la scurt timp dupa ce s-a plans ca o colega de breasla, Katalina Barbu, i-a furat cateva idei de pe urma carora a reusit sa faca bani. Acum, designerul de bijuterii Adrian Haiduc il acuza pe machior ca nu este original!

Din surse, eMulte.ro a aflat ca Adrian Haiduc a luat foc cand a auzit ca Pescariu s-a laudat prin Timisoara ca el este primul care a initiat promovarea unei colectii cu ajutorul unor vedete Playboy. “Initial s-a laudat ca el a fost primul care a folosit flacarile intr-o prezentare, desi eu lansasem “Men’s on fire” doar cu cateva saptamani in urma, tot in Timisoara, iar acum am auzit ca face pe grozavul ca el e primul care a folosit vedete Playboy ca sa promoveze o colectie. Maine o sa zica ca el a inventat roata!” a spus Haiduc pentru eMulte.ro.

“Nici eu nu stiu daca am fost sau nu primul care a folosit focul in prezentari, cu atat mai putin o vedeta Playboy, dar macar nu ma laud cu asta! Pe cat este de lipsit de originalitate baiatul asta, pe atat este de laudaros! Iar daca vrea lectii despre cum sa nu copiezi pe altul, sa ma caute, ca il indrum!”, a mai spus Adrian Haiduc.

Sursa: emulte.ro

Foto: Cancan, Denis Kapel

Niciun comentariu: