20 apr. 2010

Ramona Lazuran s-a cuplat cu un model


Ramona Lazuran (29 de ani), protagonista unuia dintre cele mai indraznete proiecte de la inceputul acestui an, calendarul nud cu barbati, s-a cuplat, in timpul sedintei foto, cu unul dintre fotomodelele masculine de acolo. Mai exact, apetisanta bruneta are acum un iubit cu noua ani mai tanar, Alin Andrei, unul dintre cei mai apreciati animatori din Timisoara.

Alin Andrei este unul dintre cei 12 barbati care vor aparea in primul calendar cu barbati nud din Romania si care o va avea pe coperta pe frumoasa Ramona Lazuran. Proiectul realizat de designerul Adrian Haiduc a avut ca rezultat nu numai o sedinta foto incendiara, ci si aparitia unei povesti de dragoste intre superba bruneta si animator. Cei doi s-au cuplat in timpul realizarii fotografiilor, iar acum sunt de nedespartit. De altfel, cei doi, de cand s-au vazut, nu si-au mai putut desprinde mainile unul de pe celalalt, sedinta foto prelungindu-se cu cateva ore din cauza pasiunii lor.

Cunoscuta ca o devoratoare de barbati bogati, Ramona, chiar daca nu confirma oficial relatia cu animatorul de 20 de ani din Timisoara, a marturisit unor apropiati ca se simte foarte bine alaturi de Alin si ca diferenta de varsta dintre ei nu o deranjeaza, ba chiar dimpotriva, o face sa se simta la moda. "Ei sunt ca Mihaela Radulescu si Dani Otil. Ea e o femeie in toata firea, el e un tanar frumos si tandru", ne-a spus un apropiat al frumoasei brunete.


Sursa: news20.ro
Foto: Peter Iancovici

Ramona Lăzuran: "Alin e un romantic"



Chiar dacă nu confirmă că ar avea o relaţie cu mai tânărul manechin Alin, superba Ramona Lăzuran recunoaşte că între ei există o oarecare tensiune.

"Alin e un romantic, îmi aduce flori cât de des poate. Dar o face din prietenie, vrea să-mi arate că ţine la mine. Se poartă foarte frumos cu mine, iar eu îi răspund în acelaşi mod. Ne înţelegem foarte bine şi suntem mai tot timpul împreună", ne-a spus frumoasa brunetă.

Ramona a participat alături de Alin la mai multe sedinţe foto în Timişoara, pentru proiectul tânărului designer Adrian Haiduc: un calendar cu bărbaţi dezbrăcaţi a cărui copertă e ocupată de vedeta Playboy. De altfel, încă din timpul şedinţei foto pentru calendar, între Ramona (29 de ani) şi Alin, un animator de 20 de ani, a putut fi observată o apropiere. Mai mult, cei doi au fost surprinşi îmbrăţişaţi, aproape goi, iar acum ei sunt de nedespărţiţi.

Sursa: radiofun.ro

Foto: Peter Iancovici

Extravagantul designer, Adrian Haiduc da curs invitatiei facute de prezentatorii emisiunii "Buna dimineata" de la TVT 89 din Timisoara si vine sa prezinte rubrica "Meteo". Adrian Haiduc, cunoscut ca si primul designer roman care confectioneaza bijuterii pentru animalele vedetelor, va intra in direct la matinal pentru a prezenta meteo intr-un stil nou. Designerul va purta accesorii excentrice: o zgarda cu tepi, la gat si mansete de piele cu capse, asortate cu o pereche de bocanci,...


Sursa: roportal.ro

Pitipoanca zilei: DJ Harra vrea nud in biserica





Pentru ca schimbul de ?amabilitati? pe care l-a avut cu Sorana Mohamad n-a facut destula vilva, DJ Harra (Dana Neacsu) se da de ceasul mortii sa mai apara un pic prin ziare. Neavind nimic memorabil de anuntat, duduia se incordeaza o data si da de stire lumii ca are de gind sa pozeze goala intr-o biserica catolica! Dar ca sa nu fie, totusi, chiar atit de goala, s-a gindit sa-si atirne pe anatomie niscaiva bijuterii, pe care i le-a cerut designerului Adrian Haiduc. Pentru ca omul are mansarda in ordine, a refuzat-o: ?Sint eu excentric, dar cererea asta m-a lasat masca! Nu i-am dat curs pentru ca sint un om cu frica lui Dumnezeu.? Acuma, ce sa faca si DJ Harra? Nu poate decit sa-si schimbe locatia pentru pictorial. Poate incearca in Piata Obor. Sau in tramvaiul 21.


Foto: Denis Kappel

Designerul Adrian Haiduc a intrat în Cartea Recordurilor



Designerul timişorean Adrian Haiduc a reuşit să intre în Cartea Recordurilor la categoria “Prezentare de modă la cea mai mare înălţime”.

El împreună cu 11 paraşutişti care au sărit din avion au prezentat cea mai nouă colecţie de bijuterii “Man’s on Air”, la Ghimbav (jud. Braşov).


Sursa: newlib.run.ro

Designerul timişorean Adrian Haiduc a adus încă un record mondial în România


Nonconformistul designer Adrian Haiduc din Timisoara, cunoscut mai ales pentru modul inedit în care îşi lansează colecţiile, a reuşit să stabilească un record mondial. El a primit joi certificatul de omologare de la World Records Academy pentru „Cea mai mare înălţime de la care a fost lansată o colecţie de bijuterii”.


Sursa: 6am.ro

Adrian Haiduc a adus flacăra violet în moda timişoreană


La salonul Geea din Timişoara, a avut loc miercuri prezentarea colecţiei de coafuri, tunsori şi culori de primăvară 2010, sub genericul Geea Hart Hair Collection. Evenimentul, s-a desfăşurat în colaborare cu excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc, care a şocat, din nou, cu noul sa freză… violet. „Am ales flacăra violet deoarece este o culoare pe tendinţă şi având în vedere faptul că se spune ca ea ajută, am decis să o port şi eu,” a declarat Haiduc. Excentricului designer este sigur că dacă Traian Băsescu a fost protejat cu ajutorul flăcării violete în campania electorală, atunci şi el va fi protejat în scandalul în care este implicat de DJ Harra. La eveniment au participat şi doi dintre protagoniştii primului calendar cu bărbaţi nud din România,calendar lansat luna aceasta de acelaşi Haiduc. Violetul s-a dovedit miercuri seara o culoare ce a atras, ca un magnet, la Salonul Geea, oameni politici şi de afaceri care s-au arătat încântaţi că şi Timişoara se organizează evenimente mondene ca la Bucureşti.

Sursa: timisoaraonline.net