20 apr. 2010

Ramona Lazuran s-a cuplat cu un model


Ramona Lazuran (29 de ani), protagonista unuia dintre cele mai indraznete proiecte de la inceputul acestui an, calendarul nud cu barbati, s-a cuplat, in timpul sedintei foto, cu unul dintre fotomodelele masculine de acolo. Mai exact, apetisanta bruneta are acum un iubit cu noua ani mai tanar, Alin Andrei, unul dintre cei mai apreciati animatori din Timisoara.

Alin Andrei este unul dintre cei 12 barbati care vor aparea in primul calendar cu barbati nud din Romania si care o va avea pe coperta pe frumoasa Ramona Lazuran. Proiectul realizat de designerul Adrian Haiduc a avut ca rezultat nu numai o sedinta foto incendiara, ci si aparitia unei povesti de dragoste intre superba bruneta si animator. Cei doi s-au cuplat in timpul realizarii fotografiilor, iar acum sunt de nedespartit. De altfel, cei doi, de cand s-au vazut, nu si-au mai putut desprinde mainile unul de pe celalalt, sedinta foto prelungindu-se cu cateva ore din cauza pasiunii lor.

Cunoscuta ca o devoratoare de barbati bogati, Ramona, chiar daca nu confirma oficial relatia cu animatorul de 20 de ani din Timisoara, a marturisit unor apropiati ca se simte foarte bine alaturi de Alin si ca diferenta de varsta dintre ei nu o deranjeaza, ba chiar dimpotriva, o face sa se simta la moda. "Ei sunt ca Mihaela Radulescu si Dani Otil. Ea e o femeie in toata firea, el e un tanar frumos si tandru", ne-a spus un apropiat al frumoasei brunete.


Sursa: news20.ro
Foto: Peter Iancovici

Niciun comentariu: