22 apr. 2010

Alina Plugaru a purtat bijuterii de 10.000 de euro


Foto1: Ramona Lazuran



Foto2: Alina Plugaru


Alina Plugaru a fost invitata speciala a show-ului "Hot Jewellery Night” by Adrian Haiduc, ce a avut loc miercuri seara in Club Maxx din Capitala. Blonda a fost preferata de designerul de bijuterii pentru a purta cele mai scumpe creatii ale sale, un colier, o bratara si o pereche de cercei din perle si coral negru, toate valorand 10.000 de euro.

Alina Plugaru a revenit in centrul atentiei, de aceasta data intr-o alta postura decat cea in care s-a consacrat. Vedeta a debutat ca manechin in prezentarea de bijuterii de lux a designerului Adrian Haiduc, ce s-a desfasurat miercuri seara la Club Maxx din Capitala.

Diva a purtat cele mai scumpe creatii ale acestuia, si anume un set de bijuterii ce valoreaza 10.000 de euro.

"M-am simtit foarte bine pe podiumul de prezentare, mai ales ca aveam niste accesorii atat de scumpe. A fost pentru prima oara cand am purtat asa ceva si ma gandesc chiar ca, atunci cand ma voi casatori, Adrian Haiduc sa-mi faca bijuteriile de nunta”, ne-a spus Alina Plugaru.

Fosta regina XXX a ales sa defileze in seara cu pricina intr-o rochie semnata Sonia Trifan, creatoarea de moda fiind una dintre preferatele sale.

Alaturi de Alina au mai prezentat si barbatii din primul calendar nud masculin din Romania, dar si vedeta Playboy Ramona Lazuran, care a avut o aparitie spectaculoasa la Maxx.


Sursa: femina.ro

Niciun comentariu: