23 iun. 2010

Adrian Pescariu la borna 21


Make-up artistul Adrian Pescariu a implinit frumoasa varsta de 21 de ani. Contactat telefonic acesta a declarat urmatoarele: " De ziua mea imi doresc, in primul rand, multa sanatate, iar in al doilea rand, cat mai multe solicitari de la lume pentru diverse prezentari pentru ca asta imi place cel mai mult."Se pare ca scandalul iscat in urma cu o luna dintre el si designerul de bijuterii Adrian Haiduc s-a aplanat, deoarece acesta din urma a dorit sa ii transmita un mesaj colegului sau: "Ii doresc lui Adi multa sanatate, fericire si noroc in viata si ii urez un calduros La multi ani." Surse apropiate celor doi artisti ne-au declarat ca se zvoneste o colaborare intre cei doi, dupa intoarcerea designerului din Statele Unite.


Fite in pietre pretioase si semipretioase in 2011


Plecat la studii pentru specializare si “profesionalizare” in lucrul cu diamantele in Phoenix-Arizona si Hawaii, designerul timisorean de bijuterii Adrian Haiduc, a aflat care sunt tendintele pentru anul 2011 in materie de pietre pretioase si semipretioase.
Chiar daca fusul orar dintre noi si el este mare, acesta ne-a declarat: “Ceea ce aduce nou 2011 in materie de bijuterii este ca nu vom avea parte doar de o singura piatra a anului, ci noua fita este ca in fiecare luna al lui 2011 sa se poarte cate o piatra pretioasa sau semipretioasa. Sunt foarte curios cate vedete din Romania , avide dupa tot ceea ce inseamna fita, vor avea in colectia lor o bijuterie care sa contina in fiecare luna aceste pietre pretioase si semipretioase. Cred ca as putea sa le numar pe degete...” Pietrele predominante fiecarei luni sunt urmatoarele: Ianuarie – Topaz, Februarie – Safir, Martie – Garnet, Aprilie – Peridot, Mai – Opal, Iunie – Rubin, Iulie – Aquamarin, August – Amethyst, Septembrie – Smarald, Octombrie – Diamant, Noiembrie – Turquiose, Decembrie – Perla.





Foto: Denis Kappel