9 mar. 2010

Un alt mod de a vinde bijuterii









Flori de la barbati cu muschi si imbracati in boxeri




De 8 martie barbatii obisnuiesc sa faca cadouri femeilor si de aceea noncomformistul designer Adrian Haiduc a pregatit ceva special pentru ziua dedicata sexului frumos. Toate doamnele si domnisoarele care au trecut azi prin centrul Timisoarei au fost intampinate cu cate o floare, la magazinul dealerului sau, situat pe strada Lucian Blaga nr 3, de catre baieti aratosi, imbracati sumar, doar in boxeri. Initiativa s-a dovedit a fi un real succes, domnele neplecand cu mana goala ci cu bijuterii care apartin designer-ului sau chiar cu primul calendar cu barbati nud care se gaseste la "Angel`s Pearl".

sursa: newstimisoara.ro

foto: Robert Dohar

De ziua lor, timişorencele au fost întâmpinate de bărbaţi dezbrăcaţi într-o bijuterie


Surpriză pentru doamnele şi domnişoarele care au trecut luni pragul unei bijuterii din centrul oraşului Timisoara. Trei bărbaţi îmbrăcaţi doar în boxeri şi cu coliere colorate la gât le-au întâmpinat cu flori şi le-au ajutat să aleagă cele mai potrivite podoabe.

Cei care le-au întâmpinat pe reprezentantele sexului frumos care au intrat în bijuterie de 8 martie apar în primul calendar cu bărbaţi nud din România, care va fi lansat la sfârşitul acestei săptămâni de designerul Adrian Haiduc. Acesta a decis să le facă o bucurie timişorencelor şi să îi aducă la magazin pe trei dintre cei doisprezece protagonişti ai calendarului pentru a le ajuta, timp de câteva ore, să aleagă cele mai potrivite bijuterii. „E o idee foarte bună. Dacă sunt mai în vârstă nu înseamnă că sunt şi conservatoare”, a spus râzând una dintre clientele bijuteriei.

Lansarea primului calendar cu bărbaţi nud din România va avea loc sâmbătă seara, după ora 23, în clubul No Name din Timisoara.

sursa: tion.ro