7 mar. 2010

Bijuterii în aer

Lansarea unei colecţii este o provocare pentru fiecare designer. Pentru alţii, însă, este o ocazie perfectă prin care îşi pot depăşi limitele. Aşa a fost şi pentru extravagantul designer Adrian Haiduc. El şi-a lansat colecţia de bijuterii dintr-un avion, de unde paraşutiştii care îi purtau creaţiile au sărit simultan de la aproape 1200 de metri.

Video aici

sursa: primatv.ro

Record la Ghimbav: prezentare de moda la 1300 de metri in aer!

Aceasta este metoda aleasa de un designer excentric ca sa-si prezinte noua colectie de bijuterii. Modelele care "au defilat" la inaltime, aproape de cer, au fost 12 parasutisti.

S-au costumat corespunzator, si-au luat parasutele in spate, colierele la gat, si s-au suit in avion. La semnul designerului au inceput defilarea: de la 1300 de metri in aer, in salt, pe rand, din avion. Au ajuns cu picioarele pe pamant, dar si cu colierele intacte la gat.

Initial, colectia ar fi trebuit sa fie lansata cu 50 de moto-parasutisti, dar vantul extrem de puternic l-a obligat pe designer sa se limiteze la 12 parapantisti. Oricum, excentricul designer nu se opreste aici: urmatoarea colectie de bijuterii o va lansa in apa.

Cu ajutorul parasutistilor, pe Aerodromul de la Ghimbav Brasov putem sa numim c-am avut o tentativa de record mondial . Cu 12-13 parasutisti, nici nu mai stiu cati, in aer vom omologa acest record.Adrian Haiducu, designer



sursa: protv.ro

BIJUTERII PENTRU TOŢI

Şi acum urmează o ştire spre deliciul... tuturor.Noi, bărbaţii, vom vedea domnişoare apetisante. Iar, noi, fetele, tineri... cu pieptul dezgolit.Mondenii capitalei au avut parte de un show incediar, marca Adrian Haiduc, un designer de bijuterii care şi-a arătat piesele de rezistenţă.

Video aici

sursa: primatv.ro

Coliere pentru domni

Pentru a avea succes de Sfântul Valentin, bărbaţii trebuie să investească atât în cadouri, cât şi în propria imagine.

La asta s-a gândit designerul Adrian Haiduc, când a creat o întreagă colecţie de bijuterii bărbăteşti. Spune că nu poţi fi la modă, dacă nu ai la gât un colier din perle, pietre preţioase sau, barem, coral.

Cei care vor să arate bine de Sfântul Valentin, trebuie să ştie însă că luxul costă. Bijuteriile bărbăteşti văduvesc portofelul chiar şi de cinci mii de euro.

Video aici

sursa: kanald.ro

Prezentare de moda canina



sursa: antena1.ro

Demonstraţie de zbor, la Ghimbav


Braşovenii sînt invitaţi în weekend pe Aerodromul Ghimbav pentru a urmări o demostraţie de zbor.

Este vorba de prima ediţie a Cupei „Vasile Sebe“ de zbor cu aeronave ultrauşoare motorizate clasa motoparapante (paramotoare). Competiţia este organizată de Aeroclubul României, Asociaţia Sportivă „Phoenix-Club 89” şi Asociaţia APP-AUM. În cadrul competiţiei se vor desfăşura probe de precizie a aterizării şi îndemînare în regim de viteză. Probele de concurs vor avea loc pe 20 şi 21 februarie, între orele 10.00 şi 17.00. Intrarea publicului va fi gratuită. Cu această ocazie, dacă vremea va fi bună, extravagantul designer Adrian Haiduc vrea să-şi lanseze colecţia de bijuterii bărbăteşti Man’s on Air, lansare care va avea loc în aer, simultan, de către toţi piloţii de paramotor participanţi la competiţie. Haiduc va încerca să intre în Cartea Recordurilor, prin numărul mare de piloţi care vor zbura simultan în scopul lansării unei colecţii de bijuterii. Asta dacă şi condiţiile meteo vor fi de partea lui.

sursa: monitorulexpres.ro

Din martie, frumusete vesnica


Daca povestea cu Ziua Mamei sau Ziua Femeii nu am elucidat-o, ci am ajuns la compromisul ca, oricum, in Romania se sarbatoreste ceva care are legatura cu femeile, fie ca ele sunt mame sau nu, sa vedem si care ar putea sa fie unul dintre cadourile "in trend" care se pot face cu aceasta ocazie. Ce e drept, e recesiune si putem spune ca nu-i lipseste chelului tichia cu margaritare, dar... totusi, cadouri se cuvine a fi facute, si, uneori, "tichia cu margaritare" poate sa ne ofere surprize, atat prin pret cat si ca utilitate. Asa ca sa ne aruncam privirea dincolo de gardul prejudecatilor si sa vedem daca margaritarele nu sunt ceva ce ne-ar surade pentru aceasta primavara.

In Timisoara tocmai s-a deschis, miercuri, un magazin care nu te poate lasa sa treci pe langa el fara sa-ti faci cateva calcule care incep cu "daca" si "cand". Si asta pentru ca pe strada cunoscuta indeobste ca Resitei, la numarul 38, au venit perlele.

Nu este o metafora care sa fi influentat degeaba fantezia artistilor, cea cu truda scoicii de a elimina si apoi de a neutraliza un corp strain, care o chinuie. Frumusetea se naste din suferinta, din cazna, din noroi, uneori. Iar banateanul care a deschis magazinul de perle, alaturi de lucrarile care inglodesc mai tot ce misca, s-a gandit la viitor, la perla care va ramane pana la urma vizibila.

Adrian Haiduc, director executiv la H’Art Design, a intuit valoarea locului, a dorit sa devina parte din Timisoara veche, nu cu o banca, nu cu un cazinou, ci cu un magazin in care gasiti perle. Fiind unic distribuitor pentru sud-estul Europei al perlelor naturale de cultura, de Tahiti, a adus timisorencelor, acum in martie, si de acum inainte, posibilitatea de a fi rasfatate sau de a achizitiona ele insele un produs care se considera pe buna dreptate a fi de lux, la buchet, dar care, atunci cand cineva se ingrijeste sa-l comercializeze si "la fir" sau "la buchetel", coboara pana la preturi pe care chiar si un adolescent atent cu alocatia sa de la scoala si-l poate permite pentru a face un cadou, mamei sale, de 8 Martie. Si care femeie nu si-ar dori, ca piesa apreciata a cutiutei sale cu bijuterii, o "pornire a liniei perlelor", printr-o pereche de cercei cu perle naturale, la 80 de lei?

Perlele nu se vor demoda niciodata - doar felul de a le prezenta se schimba si se va schimba, in timp. Pentru acest martie, Adrian Haiduc sugereaza, drept cadou, cravatele de perle, de cate trei siraguri, care se pot purta si ca si curea, perlele-inimioara, baston, Keihi, Krinkle, dreptunghiulare sau patrate, in monturi si insirate pe materiale deosebite, amintind ca orice apare azi pe piata S.U.A., ca noutate, poate fi achizitionat in 10 zile si in Timisoara.

Chiar de la deschiderea magazinului, gandita astfel incat sa vina cu o propunere exact pentru Ziua Femeii, timisorencele au asaltat pultul cu margaritare si peste 60% din ceea ce era de aratat... s-a dus. S-a dus insotit de certificare, parafe si o multime de alte garantii, cu sfaturile si indrumarile de rigoare din partea personalului de aici. Evenimentul deschiderii acestui magazin a fost gandit de catre firma Life Style, a doamnei Corina Gluhovschi, iar gazda spatiului in care s-a nascut aceasta "perlarie", doamna Felicia Brincoveanu, a fost cea care i-a condus pe invitati pentru a prezenta si cealalta parte a afacerii de aici, si anume a propunerii de administrare moderna a spatiului unei case, prin genul de dulap-debara la care si timisorenii sunt invitati sa apeleze. Si, daca tot suntem in apropierea Pietei Iosefin, sa stam si sa calculam: un buchet frumos de trandafiri, cu noua fire, costa mai mult decat perechea de cercei cu perle, pomenita mai sus. Inainte de a alege intre "frumos si efemer" si "frumos si vesnic", ganditi-va ca, poate, nu este asa de greu sa le "bifati" pe amandoua.


sursa: timpolis.ro

Bijuterii în aer


Record mondial pentru extravagantul designer Adrian Haiduc. Artistul şi-a lansat colecţia sa Man' on Air la Braşov şi a făcut ca 10 parașutişti care au survolat aerul să-i poarte creaţiile. Lansarea colecţiei de coliere a fost realizată dintr-un avion de unde paraşutiştii, care au avut la gât creaţiile designerului, au sărit simultan de la aproape 1200 de metri înălţime. Iniţiativa lui Adrian Haiduc a fost una demnă de un record mondial. Nimeni nu a mai încercat până acum să lanseze o colecţie de bijuterii în aer, la peste 1200 de metri altitudine. Dupa Man's on Fire, unde s-au folosit flăcări pentru a evidenţia frumusețea bijuteriilor purtate de manechini, a urmat Man's on Air care a avut loc pe aerodromul de la Ghimbav. Iniţial recordul mondial trebuia realizat cu para-motoriştii care să sară din avioane, însă din cauza vântului foarte puternic locul para-motoriştilor a fost luat de 10 paraşutişti care au sărit simultan din avion. ,,Pietrele nu le-am luat dintr-un bazar, sunt pietre alese din Hawai. Pentru astfel de bijuterii nici nu poţi să foloseşti altceva decât materiale scumpe şi de calitate din ţara regină, Hawai”, a declarat Adrian Haiduc, designer.

Doar materiale scumpe

Pentru stabilirea acestui record mondial au fost folosiţi cei mai buni paraşutişti din ţară. Opt instructori de paraşutism şi doi componenţi ai lotului naţional, cu toţii au participat la acest eveniment. Evident lansarea a fost un adevărat succes. ,,Cu ajutorul Lui Dumnezeu am reuşit să ducem la bun sfârşit această tentativă de doborâre a unui record mondial. Sunt foarte fericit este un lucru extraordinar”, a mai spus Adrian Haiduc. Pentru o aşa lansare a fost nevoie bineînţeles şi de şampanie. Creaţiile lui Adrian Haiduc sunt cunoscute ca fiind unele dintre cele mai luxoase bijuterii. De exemplu pentru colierele care au fost lansate în premieră la peste 1200 de metrii altitudine, designerul a folosit doar materiale scumpe, mai exact corali din Hawai. Preţurile pentru astfel de bijuterii pornesc de la 200 de euro şi pot ajunge chiar şi la 10 mii de dolari.

sursa: brasovultau.ro

Haute couture pentru căţei


Căţeii din Timişoară poartă creaţi haute couture. Aici a fost lansată colecţia „H'art and Tzall Dog Colection”, în deschiderea Târgului Cadourilor de Iarnă.

„H'art and Tzall Dog Colection” este o colaborare între designerul de bijuterii Adrian Haiduc şi creatorii casei de modă Tzall. Hăinuţele căţeilor sunt accesorizate cu perle şi pietre semipreţioase. Vestimentaţia pentru patrupede este accesorizată unicat. Preţul unui asemenea articol pleacă de la 180 de euro. „Preţurile nu sunt mici, creaţiiel mele se adresează unei clase peste medie. Cel care se bucură de compania unui animăluţ ar trebui să sărbătorească iubirea necondiţionată oferită de acesta”, a spus designerul Adrian Haiduc.

Designerul timişorean crede că „animăluţul de companie este prin natura sa bijuteria stăpânului său, dar ca să strălucească are nevoie el la rândul lui de o bijuterie la gât, care îl înnobilează”.

Controversatul creator timişorean Adrian Haiduc, a mai creat pentru câini şi pisicile de fiţe bijuterii cu perle de Hawaii de forme şi dimensiuni impresionante, de la kaihi – „aripi de înger” – şi până la crengi de corali mixate cu pietre preţioase colorate.

„Am vrut să fiu, din nou, primul din România care face astfel de creaţii. Până acum se împodobeau zgărzile cu pietre sau cristale, dar să lipeşti nişte pietre pe o bucată de piele nu înseamnă creaţie”, spune Haiduc. O serie de vedete din capitală şi provincie au comandat déjà pentru animalele lor de companie astfel de bijuterii.

sursa: masuramedia.ro

Se deschide un showroom de perle


Unicul showroom de perle naturale din România se deschide mâine la Timişoara, Galeria de Perle fiind o investiţie a unor oameni de afaceri timişoreni.

Adrian Haiduc, managerul afacerii, spune că e vorba despre perle din Hawaii, comercializate sub forma a peste 150 de modele de bijuterii. Oferta cuprinde de la cercei din perle în montură de aur, la preţul de 80 de lei perechea, până la coliere de 3.500 de dolari.

Toate produsele au preţ de producător, iar la cerere, clienţii pot comanda bijuterii unicat, certificate inclusiv de International Gemological Institute (forul suprem în materie de pietre preţioase – n.r.). Clienţii Galeriei de Perle vor primi şi consultanţă pentru a alege bijuteria perfectă. ”Ţinem cont de forma lobului urechii, a gâtului şi de îmbinarea mandibulei în alegerea formei perlelor, iar în funcţie de culoarea tenului se alege culoarea lor. Pentru că am întâlnit foarte multe persoane alergice la aur, oferim perle montate şi în argint”, afirmă Adrian Haiduc.

Bănăţenii vor găsi aici cele mai noi bijuterii lansate de designerii americani. În ceea ce priveşte cromatica, oferta variază de la clasicele perle albe la perle extrem de rare, în nuanţe aurii sau gri. Iar cei mai extravaganţi clienţi vor avea la dispoziţie şi perle de culoarea persicii, albastre şi negre.


sursa: evz.ro

Adrian Haiduc un nou record mondial!

Cunoscut mai ales pentru modul inedit în care îşi lansează colecţiile, nonconformistul designer Adrian Haiduc din Timisoara a reuşit să stabilească un record mondial. El a primit joi certificatul de omologare de la World Records Academy pentru „Cea mai mare înălţime de la care a fost lansată o colecţie de bijuterii”.
Prezentarea colecţiei „Man’s on air” a avut loc la nu mai puţin de 1.300 de metri. 11 paraşutişti s-au echipat corespunzător, au purtat colierele lui Haiduc la gât şi s-au aruncat, pe rând, dintr-un avion. Când au ajuns cu picioarele pe pământ, colierele erau intacte. Totul s-a întâmplat la Ghimbav, la 7 kilometri de Braşov, săptămâna trecută. Dintre cei 11 paraşutişti, trei sunt chiar membri ai Lotului Naţional de Paraşutism.
„Sunt foarte bucuros că sunt primul designer care reuşeşte o astfel de performanţă. Pentru această colecţie am folosit bijuterii făcute din perle, agate şi coral roşu şi negru”, a declarat Adrian Haiduc.
Cei 11 paraşutişti care l-au ajutat să aducă un nou record mondial în România au fost Adrian Buzan, Cristinel Popescu, Alexandru Nicolau, Marian Pena, Virgiliu Pena, Ramiro Nicolau, Ion Sacara, Cătălin Balaşcău, Tiberiu Fratica, Marius Duţă şi Steliana Popa.
„Sunt fericit că am reuşit să demonstrez din nou că Banatu-i fruncea”, ne-a mărturisit designerul din Timişoara. El mai are idei năstruşnice pentru viitor, dar momentan nu vrea să dezvăluie prea multe. „În ceea ce priveşte lansarea următoarei colecţii, vă dau un singur indiciu: apa”, a spus Haiduc, zâmbind. Lansarea următoarei colecţii va avea loc, cel mai probabil, peste două luni. Până atunci însă, Adrian Haiduc se pregăteşte de lansarea primului calendar cu bărbaţi nud realizat în România, care va avea loc săptămâna viitoare.

sursa: vestic.ro

Ghimbav. Continuă Cupa "Vasile Sebe"


Pe Aerodromul Ghimbav continuă astăzi, începând cu ora 10.00, prima ediţie a Cupei „Vasile Sebe“ de zbor cu aeronave ultrauşoare motorizate clasa motoparapante (paramotoare). Competiţia, organizată de Aeroclubul României, Asociaţia Sportivă „Phoenix-Club 89” şi Asociaţia Piloţilor şi Proprietarilor de Aeronave Ultrauşoare Motorizate (APP-AU), a început ieri, dar nu în programul complet, întrucât cei 50 de motoparapantişti nu s-au putut ridica de la sol, din cauza vântului puternic, care bătea în rafale. Din acest motiv, şi lansarea colecţiei de bijuterii pentru bărbaţi a designerului Adrian Haiduc s-a făcut cu zece paraşutişti. Chiar şi aşa, organizatorii tot speră să intre în Cartea Recordurilor, fiind prima lansare ce se desfăşoară în acest fel. Concursul propriu-zis cuprinde probe de precizie a aterizării şi îndemânare în regim de viteză. Intrarea publicului este gratuită, demonstraţia de zbor urmând a se încheia în jurul orei 17.00.

sursa: mytex.ro

Fashionlife.ro - fashion is made to become unfashionable Designerul Adrian Haiduc a intrat în Cartea Recordurilor


Designerul timişorean Adrian Haiduc a reuşit să intre în Cartea Recordurilor la categoria “Prezentare de modă la cea mai mare înălţime”.

El împreună cu 11 paraşutişti care au sărit din avion au prezentat cea mai nouă colecţie de bijuterii “Man’s on Air”, la Ghimbav (jud. Braşov).

sursa: fashiolife.ro

Adrian Haiduc si-a vazut visul cu ochii



Adrian Haiduc se numara printre putinii oameni ale caror vise devin realitate. Designerul tocmai a primit certificatul care atesta inregistrarea recordului sau mondial.

“Cand eram mic, le ziceam tuturor ca vreau sa ajung in Honolulu… Toata lumea radea si imi zicea ca Honolulu e la capatul lumii, insa acest vis mi s-a implinit. Un alt vis din copilarie mi-a fost insuflat de catre un profesor, care ne spunea ce importanta e istoria, asa ca mi-am dorit foarte mult sa ajung intr-o carte in care se scrie istorie… si iata ca sunt in World Records Book, care e o carte a istoriilor de performanta”, a marturisit Adrian pentru eMulte.ro.

Cat despre proaspatul sau record, Adrian Haiduc ne-a declarat ca este bucuros ca in aceeasi saptamana, un roman si un concept romanesc, Dacia, au intrat in cartea recordurilor: “Sunt roman si e normal sa ma mandresc ca duc numele Romaniei in Cartea Recordurilor cu aceasta performanta, fiind primul designer de bijuterii din lume care si-a lansat colectia la cea mai mare altitudine.”

Asa cum a mai afirmat, designerul este hotarat sa nu se opreasca aici: dupa aer, vine apa…

Am putea sa zicem ca lui Adrian Haiduc i se aplica proverbul “Ai grija de ceea ce iti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca”, insa cu siguranta, talentul si perseverenta de care a dat dovada au constituit un plus pentru el.

sursa: emulte.ro

Foto: Robert Dohar

Special pentru femei: primul calendar cu bărbaţi nud din România


Bărbaţi goi care pozează în mecanici, barmani, măcelari, constructori, grădinari sau alte personaje. Mai exact, 12 bărbaţi, în 12 roluri, pentru cele 12 luni ale anului. Designerul Adrian Haiduc va lansa săptămâna viitoare, la Timisoara, primul calendar cu bărbaţi nud din România.


Fotografiile au fost realizate de Denis Kappel şi Peter Iancovici, iar cei 12 bărbaţi care apar în calendar au ocupaţii şi preocupări diverse. Dragomir Constantin de pildă, cel care pozează în rolul mecanicului, are 21 de ani şi este culturist, iar Radu Florin Alin, „barmanul”, este student la Universitatea Politehnica, în Timişoara, şi animator în cluburi. Mai apoi, „îngerul” prezentat în calendar, Dragoş Brudiu, este şi el student, iar Raul Cristian Antonescu, „constructorul”, este pasionat de culturism.

Levente Revesz, „bucătarul”, este multiplu medaliat la campionatele naţionale şi concursurile internaţionale de înot, Alexandru Emil Chirilă, „hair-style-istul”, are numai 18 ani, iar Raul Matei, „măcelarul”, este unul dintre cei mai cunoscuţi animatori din cluburile timişorene.

În rolul grădinarului a fost „distribuit” un fost dansator al trupei Flamingo Boys, Florin Cristian Oltean, iar „kick-boxerul”, Alexandru Bublea, practică deja de ani buni.... kick-boxingul. Nu în ultimul rând, Marius Cristian Popa, „designerul vestimentar”, este în prezent student la un master în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor din Timisoara.

Protagoniştii calendarului au fost pozaţi, cum era de aşteptat, purtând bijuterii marca Adrian Haiduc.

Calendarul cu bărbaţi nud, primul de acest gen din România, susţine Haiduc, va fi lansat în cursul săptămânii viitoare la Timișoara.

sursa: tion.ro

Foto: Dennis Kappel

Designerul timişorean Adrian Haiduc a adus încă un record mondial în România


Nonconformistul designer Adrian Haiduc din Timisoara, cunoscut mai ales pentru modul inedit în care îşi lansează colecţiile, a reuşit să stabilească un record mondial. El a primit joi certificatul de omologare de la World Records Academy pentru „Cea mai mare înălţime de la care a fost lansată o colecţie de bijuterii”.

Prezentarea colecţiei „Man’s on air” a avut loc la nu mai puţin de 1.300 de metri. 11 paraşutişti s-au echipat corespunzător, au purtat colierele lui Haiduc la gât şi s-au aruncat, pe rând, dintr-un avion. Când au ajuns cu picioarele pe pământ, colierele erau intacte. Totul s-a întâmplat la Ghimbav, la 7 kilometri de Braşov, săptămâna trecută. Dintre cei 11 paraşutişti, trei sunt chiar membri ai Lotului Naţional de Paraşutism.

Sunt foarte bucuros că sunt primul designer care reuşeşte o astfel de performanţă. Pentru această colecţie am folosit bijuterii făcute din perle, agate şi coral roşu şi negru”, a declarat Adrian Haiduc.

Cei 11 paraşutişti care l-au ajutat să aducă un nou record mondial în România au fost Adrian Buzan, Cristinel Popescu, Alexandru Nicolau, Marian Pena, Virgiliu Pena, Ramiro Nicolau, Ion Sacara, Cătălin Balaşcău, Tiberiu Fratica, Marius Duţă şi Steliana Popa.

Sunt fericit că am reuşit să demonstrez din nou că Banatu-i fruncea”, ne-a mărturisit designerul din Timişoara. El mai are idei năstruşnice pentru viitor, dar momentan nu vrea să dezvăluie prea multe. „În ceea ce priveşte lansarea următoarei colecţii, vă dau un singur indiciu: apa”, a spus Haiduc, zâmbind. Lansarea următoarei colecţii va avea loc, cel mai probabil, peste două luni. Până atunci însă, Adrian Haiduc se pregăteşte de lansarea primului calendar cu bărbaţi nud realizat în România, care va avea loc săptămâna viitoare.

sursa: tion.ro