7 mar. 2010

Special pentru femei: primul calendar cu bărbaţi nud din România


Bărbaţi goi care pozează în mecanici, barmani, măcelari, constructori, grădinari sau alte personaje. Mai exact, 12 bărbaţi, în 12 roluri, pentru cele 12 luni ale anului. Designerul Adrian Haiduc va lansa săptămâna viitoare, la Timisoara, primul calendar cu bărbaţi nud din România.


Fotografiile au fost realizate de Denis Kappel şi Peter Iancovici, iar cei 12 bărbaţi care apar în calendar au ocupaţii şi preocupări diverse. Dragomir Constantin de pildă, cel care pozează în rolul mecanicului, are 21 de ani şi este culturist, iar Radu Florin Alin, „barmanul”, este student la Universitatea Politehnica, în Timişoara, şi animator în cluburi. Mai apoi, „îngerul” prezentat în calendar, Dragoş Brudiu, este şi el student, iar Raul Cristian Antonescu, „constructorul”, este pasionat de culturism.

Levente Revesz, „bucătarul”, este multiplu medaliat la campionatele naţionale şi concursurile internaţionale de înot, Alexandru Emil Chirilă, „hair-style-istul”, are numai 18 ani, iar Raul Matei, „măcelarul”, este unul dintre cei mai cunoscuţi animatori din cluburile timişorene.

În rolul grădinarului a fost „distribuit” un fost dansator al trupei Flamingo Boys, Florin Cristian Oltean, iar „kick-boxerul”, Alexandru Bublea, practică deja de ani buni.... kick-boxingul. Nu în ultimul rând, Marius Cristian Popa, „designerul vestimentar”, este în prezent student la un master în cadrul Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor din Timisoara.

Protagoniştii calendarului au fost pozaţi, cum era de aşteptat, purtând bijuterii marca Adrian Haiduc.

Calendarul cu bărbaţi nud, primul de acest gen din România, susţine Haiduc, va fi lansat în cursul săptămânii viitoare la Timișoara.

sursa: tion.ro

Foto: Dennis Kappel

Niciun comentariu: