7 mar. 2010

Se deschide un showroom de perle


Unicul showroom de perle naturale din România se deschide mâine la Timişoara, Galeria de Perle fiind o investiţie a unor oameni de afaceri timişoreni.

Adrian Haiduc, managerul afacerii, spune că e vorba despre perle din Hawaii, comercializate sub forma a peste 150 de modele de bijuterii. Oferta cuprinde de la cercei din perle în montură de aur, la preţul de 80 de lei perechea, până la coliere de 3.500 de dolari.

Toate produsele au preţ de producător, iar la cerere, clienţii pot comanda bijuterii unicat, certificate inclusiv de International Gemological Institute (forul suprem în materie de pietre preţioase – n.r.). Clienţii Galeriei de Perle vor primi şi consultanţă pentru a alege bijuteria perfectă. ”Ţinem cont de forma lobului urechii, a gâtului şi de îmbinarea mandibulei în alegerea formei perlelor, iar în funcţie de culoarea tenului se alege culoarea lor. Pentru că am întâlnit foarte multe persoane alergice la aur, oferim perle montate şi în argint”, afirmă Adrian Haiduc.

Bănăţenii vor găsi aici cele mai noi bijuterii lansate de designerii americani. În ceea ce priveşte cromatica, oferta variază de la clasicele perle albe la perle extrem de rare, în nuanţe aurii sau gri. Iar cei mai extravaganţi clienţi vor avea la dispoziţie şi perle de culoarea persicii, albastre şi negre.


sursa: evz.ro

Niciun comentariu: