7 mar. 2010

Adrian Haiduc un nou record mondial!

Cunoscut mai ales pentru modul inedit în care îşi lansează colecţiile, nonconformistul designer Adrian Haiduc din Timisoara a reuşit să stabilească un record mondial. El a primit joi certificatul de omologare de la World Records Academy pentru „Cea mai mare înălţime de la care a fost lansată o colecţie de bijuterii”.
Prezentarea colecţiei „Man’s on air” a avut loc la nu mai puţin de 1.300 de metri. 11 paraşutişti s-au echipat corespunzător, au purtat colierele lui Haiduc la gât şi s-au aruncat, pe rând, dintr-un avion. Când au ajuns cu picioarele pe pământ, colierele erau intacte. Totul s-a întâmplat la Ghimbav, la 7 kilometri de Braşov, săptămâna trecută. Dintre cei 11 paraşutişti, trei sunt chiar membri ai Lotului Naţional de Paraşutism.
„Sunt foarte bucuros că sunt primul designer care reuşeşte o astfel de performanţă. Pentru această colecţie am folosit bijuterii făcute din perle, agate şi coral roşu şi negru”, a declarat Adrian Haiduc.
Cei 11 paraşutişti care l-au ajutat să aducă un nou record mondial în România au fost Adrian Buzan, Cristinel Popescu, Alexandru Nicolau, Marian Pena, Virgiliu Pena, Ramiro Nicolau, Ion Sacara, Cătălin Balaşcău, Tiberiu Fratica, Marius Duţă şi Steliana Popa.
„Sunt fericit că am reuşit să demonstrez din nou că Banatu-i fruncea”, ne-a mărturisit designerul din Timişoara. El mai are idei năstruşnice pentru viitor, dar momentan nu vrea să dezvăluie prea multe. „În ceea ce priveşte lansarea următoarei colecţii, vă dau un singur indiciu: apa”, a spus Haiduc, zâmbind. Lansarea următoarei colecţii va avea loc, cel mai probabil, peste două luni. Până atunci însă, Adrian Haiduc se pregăteşte de lansarea primului calendar cu bărbaţi nud realizat în România, care va avea loc săptămâna viitoare.

sursa: vestic.ro

Niciun comentariu: