11 iun. 2011

EXCLUSIV! Pamela de România: «Am fost violată la 16 ani!»



Pamela de România, alias Simona Traşcă, ascunde o poveste de viaţă traumatizantă. În adolescenţă, blonda a fost violată, într-un mod bestial, timp de două ore. „Mi-a zis că dacă mai plâng, mă taie şi mă aruncă în lac!", ne-a povestit Simona.

La 31 de ani, Simona Traşcă, alias Pamela de România, încearcă să lase în urmă un trecut plin de suferinţe. Blonda a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, un episod traumatizant din adolescenţa ei. Avea doar 16 ani când a plecat într-o seară, împreună cu două prietene, să se distreze într-un club din Capitală.

Aventura fetelor s-a transformat într-un coşmar, care avea să lase urme adânci în sufletul şi mintea Simonei.

Cele trei fete au fost luate pe sus din club de mai mulţi bărbaţi, târâte în două maşini şi apoi violate la un hotel din afara Bucureştiului.

„Erau nişte bărbaţi din lumea interlopă. Am aflat asta ulterior. Pe mine şi pe prietena mea ne-au băgat într-o maşină, pe cealată fată în alta. Ne-au dus la Hotelul Lebăda. Acolo, unul dintre bărbaţi m-a violat. Nu am putut să opun rezistenţă pentru că aveam doar 46 kg. Am început să plâng şi asta l-a enervat şi mai tare. Mi-a zis că dacă mă mai smiorcăi, mă taie şi mă aruncă în lac. Am stat acolo vreo două ore", a povestit Pamela. Ea nu a reclamat violul la Poliţie, pentru ca iubitul ei de atunci, cel care i-a devenit mai apoi şi soţ, să nu afle. „Nu i-am spus fostului meu soţ decât mult mai târziu".

Sursa: click.ro

Sânziana Buruiana a defilat cu organe la gât


Adrian Haiduc, designerul nonconformist de bijuterii di carne, s-a întors din SUA şi s-a apucat să "orneze" vedetele locale.

După ce i-a atârnat fudulii la gât Pamelei de România, Haiduc şi-a prezentat noua colecţie "B Carnal" în clubul Princess din Regie, unde a fost prezentă şi Sânziana Buruiană.

Sânzi a s-a pricopsit cu un colier alcătuit din organe de pui şi a fost târâtă pe o folie de plastic de către Alex Avram, manechinul lui Cătălin Botezatu.

“Singura pretenţie pe care am avut-o faţă de organizatori a fost să nu permită, pe durata defileului, accesul cainilor sau pisicilor de companie”
a declarat Haiduc, potrivit STL.

Sursa: click.ro

După modelul Lady Gaga, un român realizează bijuterii din carne


Un show inedit va avea loc, vinerea aceasta, în clubul Princess din Capitală. Designer-ul de bijuterii Adrian Haiduc va prezenta o colecţie de bijuteri realizată din copane de pui, aripioare, ciosvârte de porc şi de vită.

Creatorul de bijuterii Adrian Haiduc va lansa o colecţie inedită pentru publicul larg. Noua colecţie, denumită sugestiv „BCarnal”, va conţine bijuterii din carne şi va fi prezentată, vinerea aceasta, după miezul nopţii, într-un club bucureştean. Manechinele vor fi îmbrăcate în lenjerie intimă neagră, vor fi acoperite de picturi şi tatuaje şi vor purta accesorii realizate doar din bucăţi de carne crudă. Copane de pui, aripioare, ciosvârte din porc şi vită vor deveni accesorii fashion, înşirate ca mărgelele în coliere şi atârnate pe post de cercei. Surprizele nu se vor opri aici. O parte dintre fetele incluse în prezentare vor "defila" în genunchi. Show ul se va încheia într-un mod cât se poate de senzual, cu un sărut între două modele. Ideea gestului este de a sugera faptul că femeile nu sunt doar nişte bucăţi de carne în ochii bărbaţilor

Adrian Haiduc povesteşte cum a trecut de la bijuterii din perle la cele din carne.„Ideea mi-a venit cât mă aflam în Statele Unite. M-am gândit că, după apariţia lui Lady Gaga (n.r. la Video Music Awards, îmbrăcată într-o rochie din hălci de carne şi accesorizată, de asemenea, cu bucăţi de carne), dă bine o prereche de cercei mai fancy. Era ca momentul ca cineva din zona bijuteriilor să le facădin carne”, a declarat creatorul.

Sursa: libertatea.ro

Foto: Mihai Toth

Sânziana Buruiană a purtat accesorii din carne după modelul ”Lady Gaga”


Sânziana Buruiană a fost târâta de fostul iubit al Oanei Roman, manechinul Alex Avram, pe un celofan, în cadrul prezentarii de accesorii din carne ”Bcarnal” care a avut loc într-un club din Regie.

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc a venit special din SUA pentru a lansa o colecţie inedită pentru publicul larg. Noua colecţie, denumită sugestiv „BCarnal", ce conţine bijuterii din carne, a fost prezentată, recent într-un club din Regie. Înainte de a da startul unui show unic în lume până în prezent, Haiduc a realizat într-o hală dezafectată din Timişoara un pictorial extravagant şi provocator alături de cea mai tatuată femeie din Romania, Andreea Lutz şi stripperul trupei Flamingo Boys, Florin.

Tânărul designer a dorit astfel să aducă publicului o colecţie cu totul nouă,deosebită şi şocantă în acelaşi timp, după modelul Lady Gaga. Îmbrăcate în lenjerie intimă neagră, fetele, printre care Sânziana Buruină, Simona Traşcă, Cristina Roman şi o negresă au purtat accesorii realizate doar din bucăţi de carne crudă. Copane de pui, aripioare, ciosvârte din porc şi vită au devenit accesorii fashion, înşirate ca mărgelele în coliere şi atârnate pe post de cercei.

Alex Avram şi un manechin al lui Cătălin Botezatu le-au târât pe fiecare dintre fete pe câte o folie din plastic pe toată lungimea podiumului până la masă. Ideea acestei prezentări a fost aceea de a sugera faptul că femeile nu sunt doar nişte bucăţi de carne în ochii bărbaţilor şi de multe ori nu au nevoie de ei. La final, "bijuteriile" din care au fost aruncate în faţa clubului unor câini comunitari.

Sursa: libertatea.ro

Sânziana Buruiană, mai lasă shaorma! O să ajungi cât casa! Mai mult: Sânziana Buruiană, renunță la shaormaa


Sânziana Buruiană nu a fost niciodată silfidă, însă în ultimul timp a început să se îngrașe vizibil.

Invitată weekend-ul acesta în clubul Princess, din București, pentru a defila cu bijiterii realizate din carne crudă, blonda și-a etalat șunculițele pe podium. Vâzându-i burtica proeminentă, aripioarele și celulita nu-i mai putem pune la îndoială priceperea în bucătărie cu care s-a lăudat de nenumărate ori.

Colecția „BCarnal” a fost lansată de designerul de bijuterii Adrian Haiduc și conține accesorii realizate din copane de pui, aripioare, ciosvârte din porc şi vită.

Sursa: libertatea.ro

Video șocant | Simona Trașcă a defilat cu o fudulie de porc la gât! Mai mult: Șocant! Manechine acoperite de carne crudă

Sânziana Buruiană, Simona Trașcă sau Cristina Roman s-au numărat printre manechinele care au defilat vineri seară, în Clubul Princess din București, într-o prezentare excentrică.

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc a pregătit pentru public o prezentare șocantă și unică. Fetele au urcat pe podium cu accesorii din carne crudă, noua colecție fiind denumită sugestiv "BCarnal".

În loc de cercei și coliere scumpe, manechinele au purtat bijuterii realizate chiar în club de către designer din carne crudă de pui, vită și porc. Ele au realizat și o coregrafie șocantă într-un decor de excepție, din care nu a lipsit... carnea. Momentul serii a fost un sărut pătimaș între Simona Trașcă, cea care a purtat la gât un colier decorat cu o fudulie de porc, și Andreea Lutz, cea mai tatuată femeie din România.

Sursa: libertatea.ro

Modelul Andreea Lutz a ajuns la balamuc


Designerul timișorean Adrian Haiduc șochează din nou prin intermediul unui pictorial înfiorător. Printre protagoniștii ședinței foto se află și Andreea Lutz, cel mai neconvențional model din România.

Cel mai tatuat model din România, Andreea Lutz, revine în fata aparatului de fotografiat alături de Cristina Dima, Radu Andrei și boxerul Darco Novac într-o ședință foto - nud, a cărei scenă pare a fi un salon de spital dezafectat. Potrivit emulte.ro, ideea îi aparține lui Adrian Haiduc care se pregătește pentru o nouă lansare de bijuterii, iar fotografiile sunt făcute de Mihai Toth.

După colierele și cerceii realizați din carne, Adrian Haiduc va expune publicului o idee de bijuterii făcute din medicamente și echipament tehnico-medical. "BMentalB" se dorește a fi o campanie îndreptată împotriva abuzului femeii de către bărbat.

Sursa: libertatea.ro

Foto: Mihai Toth