11 iun. 2011

Sânziana Buruiană a purtat accesorii din carne după modelul ”Lady Gaga”


Sânziana Buruiană a fost târâta de fostul iubit al Oanei Roman, manechinul Alex Avram, pe un celofan, în cadrul prezentarii de accesorii din carne ”Bcarnal” care a avut loc într-un club din Regie.

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc a venit special din SUA pentru a lansa o colecţie inedită pentru publicul larg. Noua colecţie, denumită sugestiv „BCarnal", ce conţine bijuterii din carne, a fost prezentată, recent într-un club din Regie. Înainte de a da startul unui show unic în lume până în prezent, Haiduc a realizat într-o hală dezafectată din Timişoara un pictorial extravagant şi provocator alături de cea mai tatuată femeie din Romania, Andreea Lutz şi stripperul trupei Flamingo Boys, Florin.

Tânărul designer a dorit astfel să aducă publicului o colecţie cu totul nouă,deosebită şi şocantă în acelaşi timp, după modelul Lady Gaga. Îmbrăcate în lenjerie intimă neagră, fetele, printre care Sânziana Buruină, Simona Traşcă, Cristina Roman şi o negresă au purtat accesorii realizate doar din bucăţi de carne crudă. Copane de pui, aripioare, ciosvârte din porc şi vită au devenit accesorii fashion, înşirate ca mărgelele în coliere şi atârnate pe post de cercei.

Alex Avram şi un manechin al lui Cătălin Botezatu le-au târât pe fiecare dintre fete pe câte o folie din plastic pe toată lungimea podiumului până la masă. Ideea acestei prezentări a fost aceea de a sugera faptul că femeile nu sunt doar nişte bucăţi de carne în ochii bărbaţilor şi de multe ori nu au nevoie de ei. La final, "bijuteriile" din care au fost aruncate în faţa clubului unor câini comunitari.

Sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu: