11 iun. 2011

După modelul Lady Gaga, un român realizează bijuterii din carne


Un show inedit va avea loc, vinerea aceasta, în clubul Princess din Capitală. Designer-ul de bijuterii Adrian Haiduc va prezenta o colecţie de bijuteri realizată din copane de pui, aripioare, ciosvârte de porc şi de vită.

Creatorul de bijuterii Adrian Haiduc va lansa o colecţie inedită pentru publicul larg. Noua colecţie, denumită sugestiv „BCarnal”, va conţine bijuterii din carne şi va fi prezentată, vinerea aceasta, după miezul nopţii, într-un club bucureştean. Manechinele vor fi îmbrăcate în lenjerie intimă neagră, vor fi acoperite de picturi şi tatuaje şi vor purta accesorii realizate doar din bucăţi de carne crudă. Copane de pui, aripioare, ciosvârte din porc şi vită vor deveni accesorii fashion, înşirate ca mărgelele în coliere şi atârnate pe post de cercei. Surprizele nu se vor opri aici. O parte dintre fetele incluse în prezentare vor "defila" în genunchi. Show ul se va încheia într-un mod cât se poate de senzual, cu un sărut între două modele. Ideea gestului este de a sugera faptul că femeile nu sunt doar nişte bucăţi de carne în ochii bărbaţilor

Adrian Haiduc povesteşte cum a trecut de la bijuterii din perle la cele din carne.„Ideea mi-a venit cât mă aflam în Statele Unite. M-am gândit că, după apariţia lui Lady Gaga (n.r. la Video Music Awards, îmbrăcată într-o rochie din hălci de carne şi accesorizată, de asemenea, cu bucăţi de carne), dă bine o prereche de cercei mai fancy. Era ca momentul ca cineva din zona bijuteriilor să le facădin carne”, a declarat creatorul.

Sursa: libertatea.ro

Foto: Mihai Toth

Niciun comentariu: