4 feb. 2011

UN MODERATOR DE LA RADIO NADLAC ADUCE PENTRU ARIZONA UN RECORD MONDIAL PE BIJUTERII!!!



Designerul ADRIAN HAIDUC, unul dintre MODERATORII postului de radio online, RADIO NADLAC, plecat din mai anul trecut în Arizona, nu a stat degeaba ci pe lângă studiile efectuate, a şi lucrat intens iar acum vrea să aducă pentru Arizona o mare recunoaştere mondială, şi primul de acest gen pentru Arizona în World Records Academy.

Nicăieri pe site-ul oficial al WORLD RECORDS ACADEMY nu apare vreun record în materie de bijuterii, aşa că ADRIAN HAIDUC este pe cale să urce încă o treaptă pe scara succesului. Acum, El vine cu cel mai lung mărţişor din lume care va avea 300 de metri, 10 kilograme şi este confecţionat din sidef, perle, coral roşu, agat, jad, cristale, perle de sticlă, toate asociate cu pene de struţ şi păun, cusute pe dantelă.

De data aceasta, suntem convinşi că HAIDUC va reuşi să dea o lecţie de viaţă tuturor americanilor, cu toate că este român. Tânărul designer de bijuterii lucrează împreună şi se pregăteşte intens alături de MIRELA HARRIS pentru lansarea celui mai lung mărţişor din lume, un proiect ce poate eticheta Arizona în Cartea Recordurilor.

Designerul român Adrian Haiduc, împreună cu Mirela Harris sunt ambasadorii culturali ai României în America cu această noua tentativă de a intra în Cartea Recordurilor.

Început la câteva zile după intrarea în 2011, mărţişorul va fi făcut public la începutul lunii martie, designerul exprimându-şi speranţa că recordul va fi omologat şi înregistrat de către World Records Academy. Bijuteria va purta numele ”MARIA”, această încercare de a înregistra un record mondial fiind făcută de către Haiduc în memoria bunicii sale.

Pentru realizarea celui mai lung mărţişor din lume, Adrian Haiduc a folosit peste 10 kilograme de pietre, care vor cântări destul de greu pe pieptul fotomodelului ALEXANDRA BENTA, noua muză a designerului, deja supranumită de presă ca „blonda lui Haiduc”.

Iată aşadar, o noua mândrie pentru România, pentru Timişoara, dar şi pentru RADIO NADLAC care se poate lăuda cu faptul că ADRIAN HAIDUC nu este doar un mare şi recunoscut designer ci şi un mare MODERATOR care face cinste şi postului de radio online - RADIO NADLAC - care l-a consacrat în acesta frumoasă postură de a face emisiuni minunate de divertisment.

FELICITĂRI ADRIAN HAIDUC!

Gheorghe SUCIU

Haiduc este pe cale să aducă pentru Arizona primul record mondial pe bijuterii


Surprinzător, românul nostru este la un punct de a ridica cea mai mare metropolă din SUA. Chiar dacă vorbim despre America, se pare că nu întotdeauna SUA este cap de afiș.

De data aceasta, Haiduc va reuși să dea o lecție de viața tuturor americanilor, cu toate că este român. Tânărul designer de bijuterii se pregătește intens alături de Mirela Harris pentru lansarea celui mai lung mărțișor din lume, un proiect ce poate eticheta Arizona în Cartea Recordurilor.

Nicăieri pe site-ul oficial al World Records Academy nu apare vreun record în materie de bijuterii, așa că bănățeanul nostru este pe cale să urce încă o treaptă pe scara succesului. Cel mai lung mărțișor din lume va avea 300 de metri și este compus din kilograme de pietre, pene, perle și dantelă. Acesta va fi lansat cât de curânt în Arizona.

Sursa: click.ro

Haiduc este pe cale să aducă pentru Arizona primul record mondial pe bijuterii


Surprinzător, românul nostru este la un punct de a ridica cea mai mare metropolă din SUA. Chiar dacă vorbim despre America, se pare că nu întotdeauna SUA este cap de afiș. De data aceasta, Haiduc va reuși să dea o lecție de viața tuturor americanilor, cu toate că este român.

Tânărul designer de bijuterii se pregătește intens alături de Mirela Harris, pentru lansarea celui mai lung mărțișor din lume, un proiect ce poate eticheta Arizona în Cartea Recordurilor. Nicăieri pe site-ul oficial al World Records Academy nu apare vreun record în materie de bijuterii, așa că bănățeanul nostru este pe cale să urce încă o treaptă pe scara succesului.

Cel mai lung mărțișor din lume va avea 300 de metri și este compus din kilograme de pietre, pene, perle și dantelă. Acesta va fi lansat cât de curânt în Arizona. Cei doi lucrează la mărțișor încă din prima zi de Bobotează.

Sursa: adevarul.ro

Foto: Denis Kappel