11 oct. 2010

De la suflet pentru suflet











ADRIAN a schimbat prefixul…..


Şi dacă azi e o zi „mare

”În care îţi trimit o floare,

E pentru că ADY al nostru

Excentricul, şi-a schimbat „rostul”.


Adrian Haiduc e-n Arizona

Cu puşcă şi pistol cu toc,

Şi-mpuşcă iar şi iar, intr-una
Toţi scorpionii la un loc.


Dar azi şi-a împuşcat prefixul

El „mutându-l” în alt an,

Iar la vârstă, Ady al nostru

A mai pus încă un an!


Şi aşa cum e sublim

Cei de-acasă îi dorim,

LA MULŢI ANI! cu sănătate

Dar fără scorpioni în…. „spate”.


Radio Nădlac e cu tine

Şi-ţi doreşte numai bine,

Iar la-napoiere, nu uita

Că noi toţi, iar te vom „bea”!


La multi ani "excentricule"


La data de 11 octombrie 1980, la Timisoara, venea pe lume, cel care in prezent este supranumit "designer-ul de bijuterii".

Adrian Haiduc este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, sectia management din cadrul Universitatii de Vest si a urmat cursurile de masterat in management strategic si postuniversitar in controlling.


La varsta de 20 de ani, a inceput sa faca bijuterii doar "ca sa ma aflu in treaba" dupa cum el spune. "Prietenii imi spuneau ca ceea ce faceam erau niste porcarii pe care oricum nu le poarta nici dracu` pentru ca nu sunt din aur si ca orice fraier poate sa bage o margea pe o ata. Dar credeti-ma ca nu este asa. Trebuie sa stii cum sa faci un banal nod, cum sa prinzi colierul sau cercelul de montura". Prin aceasta joaca, Haiduc si-a descoperit astfel adevarata sa pasiune iar la varsta de 28 de ani a plecat in America pentru a studa. A urma cursurile de design al bijuteriilor la Lucoral Hawaii Education.


S-a lansat ca si designer de bijuterii in cadrul emisiunii Inelul cu diamant - Sexy si Rele, cand a facut parte din juriu. Consacrarea sa a fost cu ocazia Timisoara Fashion Festival cand a devenit primul designer de bijuterii de animale din Romania. Dupa aceste evenimente, Adrian Haiduc a inceput sa fie implicat in diverse scandaluri fara voia lui. Acestea nu l-au doborat insa, iar in primavara acestui a fost inclus in World Records Academy cu o lansare de bijuterii de la cea mai mare inaltime. In prezent, excentricul Adrian Haiduc lucreaza la inca doua recorduri mondiale pe care le va stabili atunci cand se va intoarce din SUA.


In 2010, designer-ul timisorean ajunge la borna cu numarul 30, prilej cu care ii dorim multa sanatate si un calduros "La Multi Ani". Totodata, Radio Nadlac, va avea luni, 11 octobrie 2010, in cadrul amisiunii Pe aripile Muzicii moderata de Maria Mazuch, o editie speciala dedicata lui Adrian Haiduc.