2 apr. 2011

ROMÂNIA A PIERDUT ÎNCĂ O VALOARE DEMNĂ DE APRECIAT: HAIDUC A DEVENIT REZIDENT AMERICAN


ROMÂNIA A PIERDUT ÎNCĂ O VALOARE DEMNĂ DE APRECIAT: HAIDUC A DEVENIT REZIDENT AMERICAN

ADRIAN HAIDUC, OMUL CARE A ADUS DE CURÂND UN ALT RECORD MONDIAL, CEL MAI LUNG MĂRŢIŞOR DIN LUME, A REUŞIT SĂ PRIMEASCĂ REZIDENŢĂ AMERICANĂ.

Designerul de bijuterii se poate numi acum rezident cu acte in regulă după ce a intrat de curând în posesia cardului greencard. Tânărul talentat se află de o bună perioadă de timp în Arizona, acolo unde a reuşit să doboare un record mondial, cel al mărţişorului.

Astăzi, bănăţeanul a devenit rezident permanent al Statelor Unite ale Americii.

“Nu cred că interesează pe cineva statutul meu, dar recunosc că e mai bine să fii rezident american.

Nu uit de unde am plecat, nu uit că sunt român, dar mai mult prefer să fiu rezident permanent USA. Am mai zis-o şi o mai repet, faţă de România am o singură datorie, cel mai lung cercel şi atât!”, a declarat Adrian Haiduc, unul din cei mai cunoscuţi designeri de bijuterii din România.

România a pierdut încă o valoare demnă de apreciat: Haiduc a devenit rezident american


ARAD

Cel mai lung mărțișor din lume a fost realizat de românul Adrian Haiduc

Adrian Haiduc, omul care a adus de curând un alt record mondial, cel mai lung mărţişor din lume, a reuşit să primească rezidenţă americană.

Designerul de bijuterii se poate numi acum rezident american cu acte înregulă după ce a intrat de curând în posesia cardului greencard. Tânărul talentat se află de o bună perioadă de timp în Arizona, acolo unde a reuşit să doboare un record mondial, cel al mărţişorului.

Astăzi, bănăţeanul a devenit rezident permanent al Statelor Unite ale Americii.

“Nu cred că interesează pe cineva statutul meu, dar recunosc că e mai bine să fii rezident american. Nu uit de unde am plecat, nu uit că sunt român, dar mai mult prefer să fiu rezident permanent USA. Am mai zis-o şi o mai repet, faţă de România am o singură datorie, cel mai lung cercel şi atât!”, a declarat Adrian Haiduc, unul din cei mai cunoscuţi designeri de bijuterii din România.

Sursa: adevarul.ro