2 aug. 2011

UN NOU COLIER by ADRIAN HAIDUC


UN NOU COLIER by ADRIAN HAIDUC

Acesta este noul colier din perle si cristale, ce face parte din colectia de toamna - iarna 2011, MM Mystic Memories by Adrian Haiduc..... pe care prietenul nostru ADRIAN HAIDUC l-a postat pe Facebook în seara zilei de 1 august 2011.

Acest nou colier îl reprezintă foarte bine din toate punctele de vedere pe designerul ADRIAN HAIDUC, atât ca şi materialul folosit pentru confecţionarea lui - perle si cristale - cât şi combinaţia de culori şi mărimi care îi este caracteristică deja designerului nostru.

Designerul ADRIAN HAIDUC spune şi pe pagina lui de Facebook că „ ……aceasta colecţie zic eu că mă reprezintă....” şi mai spune că „…..într-adevăr în Spatele MM se ascunde ceva profund”, iar el nu o spune degeaba ci are argumente solide care confirmă vorbele scrise.

Deja sunt foarte multe comentarii pe care le puteţi şi d-voastră citi dacă intraţi pe contul lui Adrian, „Adrian Haiduc (Phoenix, Arizona)”, comentarii pe care nu vreau să le dezvălui ci vă las pe d-voastră să „savuraţi” cuvintele şi frazele scrise de vedetele în vogă la această dată.

Vă doresc lecturare plăcută, iar dacă consideraţi necesar, vă rog să postaţi acolo şi comentariile d-voastră!

Sursa: Revista virtuala Radio Nadlac

Haiduc biciuit de trei fete goale!

Trei şcolăriţe rele (www.bucatarescu.ro)

Trei şcolăriţe rele (www.bucatarescu.ro)

Excentricul designer român, Adrian Haiduc, aflat acum în Statele Unite unde pregăteşte un nou record mondial- cel mai lung cercel-, nu se potoleşte deloc! Trei fete cucuiete i-au pus, însă, gând rău după ce acesta s-a luat de două vedete ale showbiz-ului autohton, Cristina Roman şi Simona Traşcă!

Trei fete rele de la Star Event Production au realizat pentruBucătărescu un pictorial în care arată cu lux de amănunte cum îi vor tăbăci fundul lui Haiduc atunci când vor pune pe el!!!

Ele au ripostat şi cu declaratii la fel de belicoase.

"Abia aştept să pun mâna pe Haiduc şi să-l jumulesc puţin... dacă vrea să cuminţeasca fetele rele, vai de fundul lui va fi!", a spus Oana.


Carliontata Elena a adaugat o nuanţă mai senzuală: "Văd că se comportă ca un copil, poate ar trebui să îl bag cu capul între sânii mei să îl mai aduc cu picioarele pe pământ..."

Iar Ana-Maria a conchis: "Dacă Simona şi Cristina nu au reusit, noi, cele trei şcolăriţe rele, suntem decise să-l potolim pe Haiduc şi, pentru asta, suntem gata să folosim tot armamentul din dotare! Haiduc va fi biciuit ca să înveţe să respecte femeile!".


Vezi pe www.bucatarescu.ro mai multe poze cu cele trei "şcolăriţe".

Sursa: click.ro

Un român vrea să facă cel mai lung cercel din lume - peste 200 de metri

Adrian Haiduc

Adrian Haiduc

Designerul de bijuterii Adrian Haiduc lucrează intens în această perioadă, în SUA, la proiectul "cel mai lung cercel din lume", cu care speră să obţină cel de-al treilea record mondial personal.

După ce impresionanta bijuterie va primi mult dorita distincţie, Adrian Haiduc e hotărât să facă un show de zile mari. "Mă gândeam sa merg cu cercelul într-un fel de turneu in Romania, pentru ca mai mulţi oameni sa vadă ce înseamnă un record adevărat. Poate voi alege câteva mall-uri pentru a-mi expune cercelul. Vom vedea la momentul respectiv. Oricum, mai multe nu pot declara deocamdată", ne-a spus Haiduc.

Deşi designerul nu doreşte sa vorbească despre stadiul in care se afla cercelul, se ştie deja ca accesoriul măsoară deja aproximativ 200 de metri.
Adrian Haiduc lucrează de ani de zile cu pietrele preţioase, este stabilit în Arizona, Sua, cunoaşte toate amănuntele importante ale bijuteriilor și s-a făcut remarcat în urma a două recorduri mondiale. Unul cu lansarea de la cea mai mare altitudine a unei colecţii de bijuterii şi altul cu cel mai lung mărţişor din lume.

Sursa: click.ro

Foto: Mihai Toth

Adrian Haiduc lansează colecţia toamnă-iarnă pe caniculă

Excentricul designer român, Adrian Haiduc, aflat acum în Statele Unite unde pregăteşte un nou record mondial- cel mai lung cercel-, nu se potoleşte deloc!

După ce săptămâna trecută a provocat 3 fete rele să îl biciuiască, Adrian Haiduc îşi lansează noua colecţie de bijuterii toamnă-iarnă intitulată "Mystic Memories".

"Abia aştept să pun mâna pe Haiduc şi să-l jumulesc puţin... dacă vrea să cuminţeasca fetele rele, vai de fundul lui va fi!", spunea Oana, una dintre "stapanele" care s-a oferit să îl pună la respect pe Haiduc.



Ne aşteptăm la prezentări incendiare, aşa cu designerul ne-a obişnuit, cu vedete din lumea mondenă care să îi poarte creaţiile.



Adrian Haiduc lucrează de ani de zile cu pietrele preţioase, este stabilit în Arizona, Sua, cunoaşte toate amănuntele importante ale bijuteriilor și s-a făcut remarcat în urma a două recorduri mondiale. Unul cu lansarea de la cea mai mare altitudine a unei colecţii de bijuterii şi altul cu cel mai lung mărţişor din lume.

Sursa: click.ro