2 aug. 2011

UN NOU COLIER by ADRIAN HAIDUC


UN NOU COLIER by ADRIAN HAIDUC

Acesta este noul colier din perle si cristale, ce face parte din colectia de toamna - iarna 2011, MM Mystic Memories by Adrian Haiduc..... pe care prietenul nostru ADRIAN HAIDUC l-a postat pe Facebook în seara zilei de 1 august 2011.

Acest nou colier îl reprezintă foarte bine din toate punctele de vedere pe designerul ADRIAN HAIDUC, atât ca şi materialul folosit pentru confecţionarea lui - perle si cristale - cât şi combinaţia de culori şi mărimi care îi este caracteristică deja designerului nostru.

Designerul ADRIAN HAIDUC spune şi pe pagina lui de Facebook că „ ……aceasta colecţie zic eu că mă reprezintă....” şi mai spune că „…..într-adevăr în Spatele MM se ascunde ceva profund”, iar el nu o spune degeaba ci are argumente solide care confirmă vorbele scrise.

Deja sunt foarte multe comentarii pe care le puteţi şi d-voastră citi dacă intraţi pe contul lui Adrian, „Adrian Haiduc (Phoenix, Arizona)”, comentarii pe care nu vreau să le dezvălui ci vă las pe d-voastră să „savuraţi” cuvintele şi frazele scrise de vedetele în vogă la această dată.

Vă doresc lecturare plăcută, iar dacă consideraţi necesar, vă rog să postaţi acolo şi comentariile d-voastră!

Sursa: Revista virtuala Radio Nadlac

Un comentariu:

Anonim spunea...

titlu complet ,, Un nou colier finalizat de un handicapat '' cica bijuterii pentru animale !!! de pe ce planeta mortilor lu mata vi , mai muie , ne faci timisoara de ras!!!